Jsou vhodné banány?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@michi13 zkus najít zajímavý článek o zavádění příkrmů a dej ho přečíst tchýni, pokud je rozumná, pochopí. Třeba ani neví, že se něco změnilo.
Mimochodem já dnes dala Lucce poprvé ochutnat mrkev. Už pár dnů sledovala každé sousto co jsem jedla, normálě třeba ruku s chlebem uplně hypnotizovala když jsem si chtěla kousnout. Pak se smála když jsem sousto kousla v puse. Tak jsem dnes koupila první příkrm a dopadlo to…no byla nadšená, že dostane něco jiného, úplně hulákala, když viděla že chystám něco nového. Ale pak to v pusině přecedila a vyplivla s takových obličejem, že jsem měla co dělat, abych se nesmála. Zkusila jsem ještě asi tři lžičky, ale dopadli stejně s naprosto zhnuseným pohledem „co mi to jako dáváš“
. Tak ještě pár dnů počkám a pak zkusím znova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Banán ve 3 měsících
ne… u nekojených dětí se může začít až od 4 měsíce a vůbec bych nezačala banánen. Ten dávám 9 měs. synovi jen občas není v něm nic extra a způsobuje zácpu u dětí. A když budete začínat je lepší začít postupně zeleninou nejdříve než ovocem, které je sladké. Zelenina jeden druh po dobu čtyř dnů a sledovat jestli mu sedí nebo ne. Až tak za měsíc od zeleniny se postupně k zelenině přidá maso. A pak můžeš jako druhý příkrm zavádět ovoce. A tam se opět sřídá jeden druh několik dnů..kvůli sledování alergie. Zavádět postupně a tchýni už v jídle radši neposlouchej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nikdy jsem o tom nslyšla a banány jsem normálně při kojení jedla. Žádný problém jsem neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@želvy píše:
Ahoj, nikdy jsem o tom nslyšla a banány jsem normálně při kojení jedla. Žádný problém jsem neměla.
Ale tady jde o to, že se nesmí dát 3měsíčnímu miminu
maminy je jíst můžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit