Jumping nebo spinning?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
4.4.12 09:30

špagetko já spíš reagovala na to, jaks psala, že nejíst po páté. A já si dám raději víc do těla, než bych se vzdla nějakého jídla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.4.12 15:46

Já teď teda omezila jídlo,úplně jsem z jídelníčku vyřadila pečivo jím daleko meší porce a po 5 hod už jím maximalně ovoce a když mě honí mlsná tak se to snažím přepít:)Jinak se mi ted během týdne povedlo dát dolu 2kg ale celkem chci dat dolu 7 :oops: Ale jak to tak čtu tak se začínám čímdal tím víc přiklánět k jumpingu,příjde mi to i víc zábavnější než spinning :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.4.12 21:03

simčo pokud chceš zhubnout zdravě a trvalo tak bys měla hubout max 0,5kg týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
5.4.12 08:58
@Januliiik píše:
simčo pokud chceš zhubnout zdravě a trvalo tak bys měla hubout max 0,5kg týdně

Ano, optimálně je 0,5 kg až 1 kg. Taky jsem si myslela, že 2 kg , ale je to špatně …

• Citovat
  • Upravit
30420
12.5.12 17:17

holky co chodíte jump, je tu kdosik z moravskoslezského kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.7.12 22:45

Ahoj holky já s jumpingem začala tak před 14 dni a je to supr baví mě to zatim mnohem víc než posilovna nebo jóga na co jsem chodila dřív..:) navíc tu u nás vede skvělá holčina i když teda umí dát zabrat.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.12 12:53

Jumping je mnohem zábavnější než spinning a krásně zpevní postavu :) Chodím dvakrát týdně a už po měsíci je vidět rozdíl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.7.12 12:30

Mě jumping teda vubec nevyhovoval. Sice jsem si dala pěkně do těla, ale bolely mi z toho všechny klouby a myslím, že to nebude moc zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 19:49

Myslím, že jumping je zábavnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
4.4.13 09:46

Ajoj Holky ja chodím na jumping a strašně mě to baví. Myslím si že je to hodně důležité aby cvičeni bavilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková