Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
špagetko já spíš reagovala na to, jaks psala, že nejíst po páté. A já si dám raději víc do těla, než bych se vzdla nějakého jídla ![]()
Já teď teda omezila jídlo,úplně jsem z jídelníčku vyřadila pečivo jím daleko meší porce a po 5 hod už jím maximalně ovoce a když mě honí mlsná tak se to snažím přepít:)Jinak se mi ted během týdne povedlo dát dolu 2kg ale celkem chci dat dolu 7
Ale jak to tak čtu tak se začínám čímdal tím víc přiklánět k jumpingu,příjde mi to i víc zábavnější než spinning ![]()
simčo pokud chceš zhubnout zdravě a trvalo tak bys měla hubout max 0,5kg týdně
@Januliiik píše:
simčo pokud chceš zhubnout zdravě a trvalo tak bys měla hubout max 0,5kg týdně
Ano, optimálně je 0,5 kg až 1 kg. Taky jsem si myslela, že 2 kg , ale je to špatně …
holky co chodíte jump, je tu kdosik z moravskoslezského kraje?
Ahoj holky já s jumpingem začala tak před 14 dni a je to supr baví mě to zatim mnohem víc než posilovna nebo jóga na co jsem chodila dřív..:) navíc tu u nás vede skvělá holčina i když teda umí dát zabrat.. ![]()
Jumping je mnohem zábavnější než spinning a krásně zpevní postavu
Chodím dvakrát týdně a už po měsíci je vidět rozdíl!
Mě jumping teda vubec nevyhovoval. Sice jsem si dala pěkně do těla, ale bolely mi z toho všechny klouby a myslím, že to nebude moc zdravé.
Ajoj Holky ja chodím na jumping a strašně mě to baví. Myslím si že je to hodně důležité aby cvičeni bavilo. ![]()