Šachy na PC pro děti

429
31.3.12 12:40

šachy na PC /pro děti/

Měla bych prosbu. Sháním šachy na PC, bohužel jsem našla jenom toto http://www.slunecnice.cz/…ntasy-chess/ a je to hrozné :roll: . Nemáte někdo zkušenost s něčím zajímavým pro prcky? Třeba i na prodej, ale aby to bylo přehledné, popř.šly vrátit tahy.. Děkuju za jakékoliv nápady :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
31.3.12 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
31.3.12 14:27

Děkuju za odkazy. Já jsem už právě proběhla včera, co se dalo, ale většinou jsou to verze pro dospělé,dcerka zkoušela včera http://www.slunecnice.cz/sw/sachy/ ale po třetí hře se hrozně vztekala,protože neměla šanci vyhrát a nakonec zase chtěla hrát se mnou. Chtěla bych něco,co by nahradilo mě a odpouštělo jí to chyby a neboo na ně upozornilo-něco v dětském /předškolním/ podání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
31.3.12 14:44

to tam napsal manžel :-)
zde je šachový kroužek a chodí i malé děti, ale jak koukám na metřík, tak holčička je 4 letá. To má můj obdiv. Až se manžel vzbudí, přetlumočím, jestli není něco úplně speciálně dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
31.3.12 14:55

že vzkazuji manžeovi velké poděkování! a Vám taky. U nás je šachový kroužek v Matýsku a je to jen pro školní děti. Dcera je navíc velice vzpurná a mnohdy moc smlouvá,když jí má být vyhozená třeba dáma-někdy je tam i slzička,to by jí tam nikdo netrpěl.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
31.3.12 15:24

Tak prý ten Fritz (poslední odkaz - na šachový program) je „učitel“ na šachy, dá se tam nastavit síla hry. CHyby to sice neodpustí, ale udělá to chybu. Dají se stáhnout cracky, ale za ty tři stovky je lepší koupit originální program. Manžel vzkazuje, že občas to přehraje i jeho. Fritz dokáže i napovídat, vysvětlovat, učit (v nápovědě je tam, jaký má být další tah a má to i mluvený slovo, čeština k dispozici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
31.3.12 15:53

Asi do toho pujdu. Mrknu na to,kde všude se do sehnat. Ještě zkusím jeden,co mi byl doporučen, možná bych na zkoušku stáhla jen nějaké demo a pak až jak to uspěje. Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková