Barvíte si vlasy a proč?

85
29.3.12 15:31

Barvíte si vlasy a proč?

ahoj holky, hledala jsem tu toto téma a nenašla, tak zakládám a ptám se: BARVÍTE SI VLASY A PROČ? Moc by mě zajímalo, jak je to prostě u vás ;) je jedno, jestli samy nebo u kadeřnice, prostě bych chtěla zjistit, kolik z vás si nechává barvu svou… (a kdyžtak jakou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
29.3.12 15:35

Kdysi jsem si je barvila, nevím proč, teď jen melír protože se mi to líbí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.3.12 15:35

Barvím se už strašně dlouho, protože do puberty jsem byla skoro blondýna, ale pak se mi na hlavě udělala nějaká myší šeď a vypadala jsem strašně vy :poblion: . Od té doby jsem zkoušela všechno možné a nakonec se usadila v tmavých barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.3.12 15:38

Nebarvím :mrgreen: a asi nikdy nebudu, moje barva se mi i příteli moc líbí tak proč ji měnit ;) Mám ráda „přírodno“ ve všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5732
29.3.12 15:39

Nejdřív jsem se barvila,vyzkoušela snad všechny odstíny mimo černý..Přírodní vlasy mám takovou poch.canou slámu ..Teď na barvení není čas,tak si jednou za čas nechávám dělat blond melír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
29.3.12 15:41

dávám si přeliv, bohužel už šedivím a nelíbí se mi to… ale je hodně podobný mojí přirozené barvě - mám tmavě hnědou šmrncnutou kaštanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352

Barvím si je, tedy nechávám si je barvit na melír u známé, pokud se k ní nedostanu barvím se sama, protože hodně moc šedivím, po 30-ce, mám to po mámě. Melír se mi líbí, šediny tam nejsou vidět, ale ani světlá hnědá není špatná. Jen když se barvím sama tak mi vždy vyjde tmavá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051

Vlasy si nebarvím, mám je kvalitní a krásně lesklé, barvu tmavěhnědou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.3.12 15:42

Nebarvím a doufám, že ještě dlouho nebudu 8) S barvou vlasů jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
29.3.12 15:43

nebarvim mam alergii na barvu...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.3.12 15:44

Teď už jen když mám čas :lol: Od mládí jsem vyzkoušela spousty barev od blond po černou :mrgreen: Taky jsem měla melíry, teď si barvím sem tam hnědou- to je má původní barva. Asi budu muset začít barvit pravidelněji, objevila jsem pár šedin :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.3.12 15:45
@Sandy1506 píše:
Vlasy si nebarvím, mám je kvalitní a krásně lesklé, barvu tmavěhnědou ;)

taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.3.12 15:45

Nebarvím,odbarvuju :lol: z tmavě hnědé na blond.A proč?Protože chci blond vlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.3.12 15:46

ale jedna známa už má vlasy šedivý a to je jí třicet,myslím si právě,že to má z barvení,takže ted už se usadila na stále a černé a sekne jí :lol: :P a nejvíce jí sekne modro černá,jako ona je černá,ale na sluníčku má nádech modrý,taky pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.3.12 15:48

Barvím na lehce tmavší než originál, nejsem pak tak nevýrazná, vyblitá prostě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková