Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky, hledala jsem tu toto téma a nenašla, tak zakládám a ptám se: BARVÍTE SI VLASY A PROČ? Moc by mě zajímalo, jak je to prostě u vás
je jedno, jestli samy nebo u kadeřnice, prostě bych chtěla zjistit, kolik z vás si nechává barvu svou… (a kdyžtak jakou)…
Kdysi jsem si je barvila, nevím proč, teď jen melír protože se mi to líbí ![]()
Barvím se už strašně dlouho, protože do puberty jsem byla skoro blondýna, ale pak se mi na hlavě udělala nějaká myší šeď a vypadala jsem strašně vy
. Od té doby jsem zkoušela všechno možné a nakonec se usadila v tmavých barvách.
Nebarvím
a asi nikdy nebudu, moje barva se mi i příteli moc líbí tak proč ji měnit
Mám ráda „přírodno“ ve všem ![]()
Nejdřív jsem se barvila,vyzkoušela snad všechny odstíny mimo černý..Přírodní vlasy mám takovou poch.canou slámu ..Teď na barvení není čas,tak si jednou za čas nechávám dělat blond melír
dávám si přeliv, bohužel už šedivím a nelíbí se mi to… ale je hodně podobný mojí přirozené barvě - mám tmavě hnědou šmrncnutou kaštanem
Barvím si je, tedy nechávám si je barvit na melír u známé, pokud se k ní nedostanu barvím se sama, protože hodně moc šedivím, po 30-ce, mám to po mámě. Melír se mi líbí, šediny tam nejsou vidět, ale ani světlá hnědá není špatná. Jen když se barvím sama tak mi vždy vyjde tmavá. ![]()
Vlasy si nebarvím, mám je kvalitní a krásně lesklé, barvu tmavěhnědou ![]()
Nebarvím a doufám, že ještě dlouho nebudu
S barvou vlasů jsem spokojená ![]()
Teď už jen když mám čas
Od mládí jsem vyzkoušela spousty barev od blond po černou
Taky jsem měla melíry, teď si barvím sem tam hnědou- to je má původní barva. Asi budu muset začít barvit pravidelněji, objevila jsem pár šedin
![]()
@Sandy1506 píše:
Vlasy si nebarvím, mám je kvalitní a krásně lesklé, barvu tmavěhnědou
taky tak
Nebarvím,odbarvuju
z tmavě hnědé na blond.A proč?Protože chci blond vlasy ![]()
ale jedna známa už má vlasy šedivý a to je jí třicet,myslím si právě,že to má z barvení,takže ted už se usadila na stále a černé a sekne jí
a nejvíce jí sekne modro černá,jako ona je černá,ale na sluníčku má nádech modrý,taky pěkná
Barvím na lehce tmavší než originál, nejsem pak tak nevýrazná, vyblitá prostě ![]()