Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No těch hen je víc. Tohle se jmenuje přímo Henné Color a to balení asi za 135 Kč mi vyjde na moje polodlouhý vlasy na dvě barvení. Návod je vevnitř, ale jen tu půlku sáčku smícháš s teplou vodou na kaši a přidáš štávu z půl citronu. Je teda fakt, že si to nechávám na hlavě 3 hodiny, aby ta barva byla co nejsilnější. Ale můžeš i míň. Teď co vím, tak mají nově i nějaké lepší barvy (něco přes 200), ale u nás v našem malým městě je nemůžu sehnat.. A přes net se mi nechce dávat to poštovný..
@jájaana píše:
No těch hen je víc. Tohle se jmenuje přímo Henné Color a to balení asi za 135 Kč mi vyjde na moje polodlouhý vlasy na dvě barvení. Návod je vevnitř, ale jen tu půlku sáčku smícháš s teplou vodou na kaši a přidáš štávu z půl citronu. Je teda fakt, že si to nechávám na hlavě 3 hodiny, aby ta barva byla co nejsilnější. Ale můžeš i míň. Teď co vím, tak mají nově i nějaké lepší barvy (něco přes 200), ale u nás v našem malým městě je nemůžu sehnat.. A přes net se mi nechce dávat to poštovný..
Aha, já kupuju v rossmanu za 54 hennu- příprava stejná a chytá dobře- u henny se doporučuje čím déle nechat, tím líp…
Myslela jsem , jestli nemáš něco jinýho
@byron píše:
Aha, já kupuju v rossmanu za 54 hennu- příprava stejná a chytá dobře- u henny se doporučuje čím déle nechat, tím líp…
Myslela jsem , jestli nemáš něco jinýho
Mám něco jinýho: http://hennecolor.patriotclub.info/page.php?3
Ale v podstatě asi to stejný.. ![]()
Já se dříve barvila dost, prostě vždycky byla nuda, tak jsem dala barvu, červenou, modrou, černou. Už dlouho se nebarvím, protože mému manželovi se líbí moje barva vlasů, jen už trošku šedivým a toužím po blonďaté barvě ![]()
Tak já si obarvuju svoje jakoustakous hnědou na zrzavou, jsem takový typ, mám pihy, tak si všichni myslí, že jsem přírodní zrzka
a proč? protože mi to víc sluší ![]()
@jájaana jj, obyč henna jako mám já…
používám tuhle:
http://www.dobre-zdravi.cz/…3-g/d-71048/
třeba černou mám ráda
Barvím se snad od 15, protože mám tu nudnou světle hnědou, co má každý druhý středoevropan a vypadám nevýrazně. Zkusila jsem všechno krom opravdu černé a opravdu světlé blon. Momentálně už roky vítězí tmavě hnědá za 60kč ![]()
Barvim uz hodne dlouho, nelibila se mi moje barva, takze jsem si nechavala delat melir, pak jsem mela rezavou celkem dlouhou dobu, ale uz me to omrzelo, takze zase prisel na radu melir, u meliru v tech svetlych pramenech nejsou videt sediny, coz je super, protoze jich mam hodne, ted mam tmavsi preliv, ale rychle to odrusta, takze asi zase prejdu na melir.
@byron píše:
@jájaana jj, obyč henna jako mám já…
používám tuhle:
http://www.dobre-zdravi.cz/…3-g/d-71048/
třeba černou mám ráda
A chytá dobře? Já právě někde četla, že jen ta moje za něco stojí, tak ji kupuji jednou tak dráž.. Tak teď nevim.. ![]()
Nebarvím, už mě to naštěstí přešlo, učím se mít se ráda taková jaká jsem, takže mám ráda svoji barvu a už si ji nechám.
@jájaana píše:
A chytá dobře? Já právě někde četla, že jen ta moje za něco stojí, tak ji kupuji jednou tak dráž.. Tak teď nevim..
právě že mně chytá dobře, ale jinou jsme nikdy neměla tak nemůžu porpvnávat, ale vždy mi chytla a má pěkný ty odstíny
@Suzume píše:
A jakou barvu používáš? Já jsem moc červených v obchodech nenašla tedaJá používám ohnivě červenou od Palette…
teď mám zrovna tuhle, včera jsem se barvila
http://www.patro.cz/…5461361.html?…
jinak jsou to většinou ohnivě červená, rubínově červená a jasně červená, výběr není moc velký, ale vybírám podle obrázku, jakmile vypadá na obrázku barva jako na ty Mouse tak tu koupím, je to vždycky jíná, ale řekla bych, že ta Mouse vydrží dost dlouho, barvím se v rozmezí 4-6 týdnů, jinak po 3 týdnech
Já si nechala obarvit vlasy a ted mi to mrzí, protože ty odrosty jsou fakt hrozný. Takže dokud nebudu muset kvůli šedinám, už nikdy více. ![]()
27 let jsem měla svou barvu a před 2 měsíci mi hráblo a obarvila si vlasy z blond na tmavě hnědou. A byl to dobrej krok, blond už mě nebavila. Teď jsem mnohem výraznější ![]()
Jak ten prášek připravuješ? Je to tedy klasická henna?