Barvíte si vlasy a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Obyy
29.3.12 16:14

já třeba proto, protože mam přírodní takovu srašně škaredou vybledlou hnědou.

• Citovat
  • Upravit
227
29.3.12 16:15

Mam docela bilou plet a moje prirodni vlasy jsou moc tmave a nelibi se nikomu v mem okoli ani me a tak barvim na blond.
Sice jsem zkusila vse krom cerne , ale nejvice si ujizdim na studenych blond barvach jako platinovy.Co jsem tehotna , barvim na medovou ci zlatou blond , nemusim odbarvovat a je to mene agresivni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.3.12 16:15
@Obyy píše:
:palec: taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
29.3.12 16:19

tak já mám pěknou hnědou, ale už od 20ti se barvím načerveno,mezitím jsem to nechala 2× odrůst, ale nebylo to tak výrazný jako červená, jinak jsem byla i blond, na růžovo, oranžovo, ale červená vede :palec:, barvím se sama a barvím se, protože se mi to líbí

Příspěvek upraven 29.03.12 v 16:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
29.3.12 16:20

Barvim se od 15ti let, jelikoz mi na hlave vyrostla slama a ejste mi ji nekdo pocural :cert: :mrgreen: , vyzkousela jsem od cervene, pres cernou, modrou, zrzavou a blond a u te asi zustanu…snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.3.12 16:26
@gwyneth píše:
BARVÍTE SI VLASY A PROČ?

Ahoj, ja se barvim asi od 15 let-svoji prirozenou barvu mam spinavou blond..ale ta mi neslusi-takze barvim na hnedo momentalne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.3.12 16:27
@Žirafa9 píše:
tak já mám pěknou hnědou, ale už od 20ti se barvím načerveno,mezitím jsem to nechala 2× odrůst, ale nebylo to tak výrazný jako červená, jinak jsem byla i blond, na růžovo, oranžovo, ale červená vede :palec:, barvím se sama a barvím se, protože se mi to líbíPříspěvek upraven 29.03.12 v 16:21

A jakou barvu používáš? Já jsem moc červených v obchodech nenašla teda :x Já používám ohnivě červenou od Palette…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.3.12 16:31

Jsem přírodní blondýnka, i když po porodu mi vlasy trochu ztmavly, hlavně ty spodní,a vlasy si nebarvím. Jen jednou jedinkát na střední škole jsem použila měděně zlatý šampon (nádherná barva, ale už ji neprodávají), zlaté odlesky jsem měla ještě rok po té, ten šampon se dlouho prostě nechtěl smýt. A ještě jsem měla barevné tužidlo (modré) a barevnou řasenku na vlasy, to jsme blbli taky na střední. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.3.12 16:31
@Crystal87 píše: :palec: taky tak

Tak já přesně taky tak… jsem teď doma na MD, tak jsem to moc neřešila… ale prostě si už připadnu taková vyblitá o ničem… tak nevím, jestli se neobarvit, ale to zas nevím jak (od 15-ti do 29-ti let jsem ale vyzkoušela všechno co bylo možný… jenže každý řekne něco jinýho, černá ti nesluší, blond ti nesluší, já nevím :roll: …a kadeřnice mě navrhla melír, tak nevím, jsem spíš světlejší typ a mám hnědý oči)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.3.12 16:33
@Obyy píše:

Přesně tak to mám já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.3.12 16:43

Barvím, protože zub času hlodá a vyhlodal šediny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.3.12 16:47

Tak já se taky barvím, jelikož moje hnědocosi jakási barva není nic moc. Ale jen na tmavou hnědou a jen přírodním práškem Henné Color, jelikož nechci chemii. A na téhle barvě je super, že mi po ní ty vlasy tak nějak ztvrdnou a působí hustěji. Já sama je mám jemné a není jich zas tak moc.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
29.3.12 16:54

Barvím se- dávám hennu- měděnou, černou, hnědou, mahagon.
Začala jsem po 31. narozeninách- vlasy byly bez lesku a sem tam šedý vlásek už se objevil. Před tím jsem měla pěknou lesklou tmavěhnědou a nikdy mě nenapadlo barvit si vlasy

• Citovat
  • Upravit
byron
29.3.12 16:55
@jájaana píše:
Tak já se taky barvím, jelikož moje hnědocosi jakási barva není nic moc. Ale jen na tmavou hnědou a jen přírodním práškem Henné Color, jelikož nechci chemii. A na téhle barvě je super, že mi po ní ty vlasy tak nějak ztvrdnou a působí hustěji. Já sama je mám jemné a není jich zas tak moc.. :,(

Jak ten prášek připravuješ? Je to tedy klasická henna?

• Citovat
  • Upravit
300
29.3.12 16:58

No těch hen je víc. Tohle se jmenuje přímo Henné Color a to balení asi za 135 Kč mi vyjde na moje polodlouhý vlasy na dvě barvení. Návod je vevnitř, ale jen tu půlku sáčku smícháš s teplou vodou na kaši a přidáš štávu z půl citronu. Je teda fakt, že si to nechávám na hlavě 3 hodiny, aby ta barva byla co nejsilnější. Ale můžeš i míň. Teď co vím, tak mají nově i nějaké lepší barvy (něco přes 200), ale u nás v našem malým městě je nemůžu sehnat.. A přes net se mi nechce dávat to poštovný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková