Barvíte si vlasy a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
29.3.12 15:48

Barvím, páč mám vlasy strašně jemné a nedají se nijak upravit. A po barvení je to o 100% lepší. Ale barvím si to odstínem jen o trochu jiným než jsou moje vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
29.3.12 15:52

Barvím. Vždy jsem mívala krásné blonďaté vlasy. Ale jelikož je maminka kadeřnice, musela jsem vyzkoušet různé experimenty. Jelikož mi to máti nedovolila (občas nějaký barevný tužidlo jsem směla), tak jsem jí vždy vzala barvy a barvila mě kamarádka. Takže jsem měla hlavu modrou, červenou, neskutečně zrzavou, apod. No a po těchto všech eskapádách moje původní barva byla otřesná. Takže jestli chci vypadat trochu hezky, tak musím chodit k mamince na melíry. Dělá mi melír blond a do toho slabounké pramínky hnědé, aby to vypadalo přirozeněji :-)
Teď jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
29.3.12 15:55

Barvím, protože nechci vypadat jako babička mého nejmladšího dítěte. Věk už na to mám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.3.12 15:58
@tumpach píše:
ale jedna známa už má vlasy šedivý a to je jí třicet,myslím si právě,že to má z barvení,takže ted už se usadila na stále a černé a sekne jí :lol: :P a nejvíce jí sekne modro černá,jako ona je černá,ale na sluníčku má nádech modrý,taky pěkná

to je blbost, spíš to má v genech, jinak bych byla šedivá taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.3.12 15:59
@laducha píše:
Barvím, protože nechci vypadat jako babička mého nejmladšího dítěte. Věk už na to mám 8)

Moje slova,lépe bych to nenapsala :? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.3.12 15:59

Měla jsem nudně středně hnědou a nikdy mi to nijak zvlášť nevadilo. Pak mi ale kamarádka poradila asi před 3,5 lety, že bych mohla zkusit černou. Tak jsem šla do toho, že to teda vyzkouším a tak se mi to na mě zalíbilo, že jí nosím dodnes a kdyby šlo si to nechat geneticky změnit na stále černou,tak jdu do toho. :lol:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
29.3.12 16:00
@ArankaC. píše:
Měla jsem nudně středně hnědou a nikdy mi to nijak zvlášť nevadilo. Pak mi ale kamarádka poradila asi před 3,5 lety, že bych mohla zkusit černou. Tak jsem šla do toho, že to teda vyzkouším a tak se mi to na mě zalíbilo, že jí nosím dodnes a kdyby šlo si to nechat geneticky změnit na stále černou,tak jdu do toho. :lol:

Jo a barvím sama.

• Citovat
  • Upravit
29436
29.3.12 16:00

Já jsem si poprvé odbarvila hlavu někdy v 17 letech a dneska se za to mlátím. :mrgreen: Měla jsem vždycky blond, v pubertě mi to o něco ztmavlo a měla jsem barvu pochcané slámy, tak jsem šla a koupila si barvu, abych byla zase světlejší. No a od té doby se barvím, protože to mám hrozný a je z mých vlasů nějaká neidentifikovatelná barva. Zkoušela jsem barvu všelijakou a skončila vždycky u té blond, v tmavších jsem se niky necítila.

Příspěvek upraven 29.03.12 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.3.12 16:02

Barvím se tmavě hnědou, což chytá jako černá..Musím páč jsem šedivá. A to tak , že hodně.
Líbila by se mi moje původně medově hnědá světlá barva - jistě by to nebyla taková helma jako nyní, ale i tu bych bohužel díky šedinám musela barvit :think: Takže by z přirozené krásné barvy už nic nezbylo. :nevim:
První šedivé vlasy jsem měla už v 16ti, takže nyní ve 33 už to prostě nejde přehlížet. :oops:

Kupuji se Garnier nebo Pallete, něco co je v akci..Nyní jsem koupila syoss a hrůza - pálilo to a smrdělo, takže příště zase jen Garnier.
Dobarvuji každý 1 -2 měsíce. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
29.3.12 16:04

nebarvím, mám barvu tmavě hnědou. Zatím není potřeba barvit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
29.3.12 16:05

Barvím se spíš pro zvýraznění barvy, mám vlasy hnědé. Taky je mám potom lesklejší a já mám dobrý pocit, že o sebe aspoň trošku pečuji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
29.3.12 16:07

Barvím, chodím 1× za dva měsíce ke kadeřníkovi. Vlasy mám po barvě výraznější a pěkně lesklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
29.3.12 16:09

Taky barvím… líbí se mi to (myslím výsledek) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
29.3.12 16:11

barvím. Na červeno. :pankac: Má přirozená barva je totiž nudná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.3.12 16:13

Barvím od brzo asi od 13to jsem měla hlavu tmavě modrou,pak červenou fialovou pak spoustu let blond a ted barvím na hnědočervenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková