Flirt dance Praha

2379
27.3.12 21:23

flirt dance praha

Ahoj holky,
ráda bych zjistila pár info o flirt dance.. kdo chodí, tak jaké to je, jak je to náročné, co čekat od prvních lekcí.. a taky kde v Pze je flirt dance pro začátečníky, případně jestli by se někdo nepřidal? ;) Láká mě to, ale ještě jsem se sama nerozhoupala. Taky jsem uvažovala o pole dance, ale nevím, jestli bych to zvládala.. tak kdo má zkušenosti s jedním či druhým, sem s nimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4306
27.3.12 21:47

Chodila jsem na flirt dance - spíše jsme to měli jako cvičení. Je to hodně na zpevnění těla a i to zlepšuje sebevědomí. Bohužel u nás Flirt skončil - válcuje to teď zumba a latin dance. Hodně zábavné je, když začneš využívat propriety - hůlka, klobouk, židle. Ovšem i na podpatcích se můžeš pěkně zapotit.

Z prvních lekcí čekej mírnou bolest druhý den. Při flirtu hodně protáhneš páteř (různé kroužky, osmičky), když budete zkoušet flirt chůzi, tak tě můžou druhý den bolet lýtka nebo stehna. V podstatě tě může bolet cokoliv :mrgreen:

Já teď chodím na pole dance a jsem nadšená, je to naprosto jiný level cvičení :mrgreen: než jsem byla zvyklá, ale trochu bychom na hodinách mohli jet rychleji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.3.12 21:50

Na pole dance musíš mít asi hoooodně dobrou kondičku, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.3.12 22:01

Já chodila na Pole dance (celý těhu se mi zdá o tyči, jak mi to chybí :lol: ) a to studio dělá i flirt dance. Pro mně teda nic moc, já vyloženě chtěla na pole, ale vypadá to fakt dobře, za mně můžu jen a jen doporučit studio FireFly :palec:

Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
27.3.12 22:01

No, kámoška, která není moc pohybově nadaná, chodí na pole dance, neměla kondičku a zvládá.. :think: ale já se trochu bojím, že se nikam nezvednu :lol: A v čem je to jiný level cvičení? Asi musíš mít sílu v rukách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
27.3.12 22:02

@Dorka_X Měla bys ji získat v průběhu začátečnického kurzu. Ve skupině máme i jednu holčinu, která sport nemusí a zvládá to. Ale je to náročnější s tím musíš počítat (pěkně se zapotíš) a protože pole dance je návykový tak brzo začneš chtít dělat náročnější cviky a fyzičku si začneš zlepšovat i sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
27.3.12 22:03
@Reinka píše:
Já chodila na Pole dance (celý těhu se mi zdá o tyči, jak mi to chybí :lol: ) a to studio dělá i flirt dance. Pro mně teda nic moc, já vyloženě chtěla na pole, ale vypadá to fakt dobře, za mně můžu jen a jen doporučit studio FireFly :palec:Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:02

Na to jsem zrovna koukala! Je i na Hradčanské :) ale právě mají volno už jen jedno místo a já se na pole sama bojííím :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
27.3.12 22:05
@JanaK88 píše:
@Dorka_X Měla bys ji získat v průběhu začátečnického kurzu. Ve skupině máme i jednu holčinu, která sport nemusí a zvládá to. Ale je to náročnější s tím musíš počítat (pěkně se zapotíš) a protože pole dance je návykový tak brzo začneš chtít dělat náročnější cviky a fyzičku si začneš zlepšovat i sama :mrgreen:

:pankac: :pankac: :pankac: sakra, to je lákavé.. že bych to poslední volné místo zkusila :lol: jsem si říkala, že bych zkusila nejprve flirt dance, že bude jednodušší, kdysi jsem chodila na disco dance a teď po těhu jsem byla párkrát na zumbě a tak jsem se celkem i chytala :lol: ale zapotila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
@eifos píše:
Na to jsem zrovna koukala! Je i na Hradčanské :) ale právě mají volno už jen jedno místo a já se na pole sama bojííím :lol: :lol: :dance:

Já se taky bála, ale je to fak super, jak já se od srpna těším, až budu mít po šestinedělí a budu tam zase moc jezdit :lol: Je to fakt jako droga :* :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306

Já teda chodím do Destiny a nemůžu si stěžovat. Ovšem ne zrovna nejlepší zkušenosti jsem slyšela na centrumtance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.3.12 22:07
@JanaK88 píše:
Já teda chodím do Destiny a nemůžu si stěžovat. Ovšem ne zrovna nejlepší zkušenosti jsem slyšela na centrumtance.

A můžu se zeptat, kolik tam platíš a jestli má každá holka svoji tyč?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
27.3.12 22:08

a když jste šly poprvé na pole dance, jak vám to šlo? neměly jste chuť s tím fláknout? :lol: prý se to často holkám nedaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
27.3.12 22:08
@eifos píše:
No, kámoška, která není moc pohybově nadaná, chodí na pole dance, neměla kondičku a zvládá.. :think: ale já se trochu bojím, že se nikam nezvednu :lol: A v čem je to jiný level cvičení? Asi musíš mít sílu v rukách?

V začátcích se zvedat nikam nebudeš - rozhodně ne svou plnou váhu. Začíná se walking, step around, positions, grips apod. A taky je součástí hodiny posilování, takže i ruce posílíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
27.3.12 22:10
@Reinka píše:
A můžu se zeptat, kolik tam platíš a jestli má každá holka svoji tyč?? :lol:

Kurz Z1: 1800 Kč - 12 lekcí
Samozřejmostí je vlastní tyč (ne jak v centru :mrgreen: ) a výuka trvá 75 minut.
 WEB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.3.12 22:10
@JanaK88 píše:
V začátcích se zvedat nikam nebudeš - rozhodně ne svou plnou váhu. Začíná se walking, step around, positions, grips apod. A taky je součástí hodiny posilování, takže i ruce posílíš.

:pankac: :pankac: Přesně tak, na začátku si budeš tyč ošahávat :mrgreen: A ona většina věcí jen složitě vypadá, většinou je v tom nějakej fígl a je to strašně jednoduchý, ale jasně, že sílu potřebuješ, ale posilování je součástí hodin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková