Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
ráda bych zjistila pár info o flirt dance.. kdo chodí, tak jaké to je, jak je to náročné, co čekat od prvních lekcí.. a taky kde v Pze je flirt dance pro začátečníky, případně jestli by se někdo nepřidal?
Láká mě to, ale ještě jsem se sama nerozhoupala. Taky jsem uvažovala o pole dance, ale nevím, jestli bych to zvládala.. tak kdo má zkušenosti s jedním či druhým, sem s nimi ![]()
Chodila jsem na flirt dance - spíše jsme to měli jako cvičení. Je to hodně na zpevnění těla a i to zlepšuje sebevědomí. Bohužel u nás Flirt skončil - válcuje to teď zumba a latin dance. Hodně zábavné je, když začneš využívat propriety - hůlka, klobouk, židle. Ovšem i na podpatcích se můžeš pěkně zapotit.
Z prvních lekcí čekej mírnou bolest druhý den. Při flirtu hodně protáhneš páteř (různé kroužky, osmičky), když budete zkoušet flirt chůzi, tak tě můžou druhý den bolet lýtka nebo stehna. V podstatě tě může bolet cokoliv ![]()
Já teď chodím na pole dance a jsem nadšená, je to naprosto jiný level cvičení
než jsem byla zvyklá, ale trochu bychom na hodinách mohli jet rychleji ![]()
Já chodila na Pole dance (celý těhu se mi zdá o tyči, jak mi to chybí
) a to studio dělá i flirt dance. Pro mně teda nic moc, já vyloženě chtěla na pole, ale vypadá to fakt dobře, za mně můžu jen a jen doporučit studio FireFly ![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:02
No, kámoška, která není moc pohybově nadaná, chodí na pole dance, neměla kondičku a zvládá..
ale já se trochu bojím, že se nikam nezvednu
A v čem je to jiný level cvičení? Asi musíš mít sílu v rukách?
@Dorka_X Měla bys ji získat v průběhu začátečnického kurzu. Ve skupině máme i jednu holčinu, která sport nemusí a zvládá to. Ale je to náročnější s tím musíš počítat (pěkně se zapotíš) a protože pole dance je návykový tak brzo začneš chtít dělat náročnější cviky a fyzičku si začneš zlepšovat i sama ![]()
@Reinka píše:
Já chodila na Pole dance (celý těhu se mi zdá o tyči, jak mi to chybí) a to studio dělá i flirt dance. Pro mně teda nic moc, já vyloženě chtěla na pole, ale vypadá to fakt dobře, za mně můžu jen a jen doporučit studio FireFly
Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:02
Na to jsem zrovna koukala! Je i na Hradčanské
ale právě mají volno už jen jedno místo a já se na pole sama bojííím
![]()
@JanaK88 píše:
@Dorka_X Měla bys ji získat v průběhu začátečnického kurzu. Ve skupině máme i jednu holčinu, která sport nemusí a zvládá to. Ale je to náročnější s tím musíš počítat (pěkně se zapotíš) a protože pole dance je návykový tak brzo začneš chtít dělat náročnější cviky a fyzičku si začneš zlepšovat i sama
sakra, to je lákavé.. že bych to poslední volné místo zkusila
jsem si říkala, že bych zkusila nejprve flirt dance, že bude jednodušší, kdysi jsem chodila na disco dance a teď po těhu jsem byla párkrát na zumbě a tak jsem se celkem i chytala
ale zapotila!
@eifos píše:
Na to jsem zrovna koukala! Je i na Hradčanskéale právě mají volno už jen jedno místo a já se na pole sama bojííím
![]()
![]()
Já se taky bála, ale je to fak super, jak já se od srpna těším, až budu mít po šestinedělí a budu tam zase moc jezdit
Je to fakt jako droga
![]()
Já teda chodím do Destiny a nemůžu si stěžovat. Ovšem ne zrovna nejlepší zkušenosti jsem slyšela na centrumtance.
@JanaK88 píše:
Já teda chodím do Destiny a nemůžu si stěžovat. Ovšem ne zrovna nejlepší zkušenosti jsem slyšela na centrumtance.
A můžu se zeptat, kolik tam platíš a jestli má každá holka svoji tyč?? ![]()
a když jste šly poprvé na pole dance, jak vám to šlo? neměly jste chuť s tím fláknout?
prý se to často holkám nedaří..
@eifos píše:
No, kámoška, která není moc pohybově nadaná, chodí na pole dance, neměla kondičku a zvládá..ale já se trochu bojím, že se nikam nezvednu
A v čem je to jiný level cvičení? Asi musíš mít sílu v rukách?
V začátcích se zvedat nikam nebudeš - rozhodně ne svou plnou váhu. Začíná se walking, step around, positions, grips apod. A taky je součástí hodiny posilování, takže i ruce posílíš.
@Reinka píše:
A můžu se zeptat, kolik tam platíš a jestli má každá holka svoji tyč??
Kurz Z1: 1800 Kč - 12 lekcí
Samozřejmostí je vlastní tyč (ne jak v centru
) a výuka trvá 75 minut.
WEB
@JanaK88 píše:
V začátcích se zvedat nikam nebudeš - rozhodně ne svou plnou váhu. Začíná se walking, step around, positions, grips apod. A taky je součástí hodiny posilování, takže i ruce posílíš.
Přesně tak, na začátku si budeš tyč ošahávat
A ona většina věcí jen složitě vypadá, většinou je v tom nějakej fígl a je to strašně jednoduchý, ale jasně, že sílu potřebuješ, ale posilování je součástí hodin ![]()