Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@eifos To si nemyslím že se chytat nebudeš, open class znamená, že se sejdou lidi o různých pokročilostech, ale lektorka by měla upravit hodiny, aby jste to všechny zvládly. Klidně se na lektorku před hodinou obrať s tím, že nevíš jak to budeš zvládat, že úplně začínáš.
Zkusit jednu open class tě nezabije ![]()
Určitěji zkusím, už jsem skoro přemluvila i jednu kámošku, takže to bude prčááá
![]()
To je super, že ses odhodlala
Opravdu neboj se cvičitelce klidně i říct, že nějaký cvik třeba nechápeš, jestli by ti ho nevysvětlila (můžeš se přitočit během anebo po hodině). Hlavně si hodinu užij a neboj se, že budeš vypadat trapně. Pokud se sama tak cítit budeš, tak to trapně vypadat bude, ale když si z toho budeš dělat ze začátku třeba i srandu a přehánět, tak ti to půjde a budeš vypadat u flirtu bezvadně ![]()
Ahoj holky, tak jsem předevčírem vyrazila na flirt dance do toho studia, co tady byl odkaz na Mikulandské.. salsa-dance.cz Jsem zklamaná, registrovala jsem se, rezervovala si lekci..přijdu tam a tam tma! Nikde nikdo, vchod celý zakrytý igelitem, tak zvoním na zvonek, čekám, nic.. ani po 15 min, to jsem volala na tel.č, psala jim sms (to říkali na záznamníku)ale bez rakce.. a tak jsem to vzdala a šla s kámoškou na vínko. Za sebe říkám toto studio NE. V pondělí jdu na flirt dance do Centra tance, tam to aspoň bude jistý, že to vůbec bude..!
@eifos Fakt? Tak to je teda opravdu síla. Mrzí mě, že jsem ti špatně poradila (myslím, že jsem to byla já), nenapadlo mě, že v dnešní době se někdo takhle ještě chová
A jaké bylo vínko? ![]()
NO, já jsem taky zírala.. ale co, házím to za hlavu a zkouším to dál
Vínko bylo parádní, cestou jsme to vzaly přes KFC, tak to byl fakt dobrej tanec
ale zítra mi drž palce, už mě to zřejmě nemine ![]()
ahoj holky, nějak jsem tady teď málo chodila, no byla jsem na open class předminulý pondělí a pak jsem si říkala, zkusím tedy ten kurz, který navazuje.. ale měli plno, tak mě a kámošku napsali jako náhradnice, ale.. vyšlo to, paráda! Takže včera jsem byla podruhý, kurz mám zaplacen a je to paráda.. tanec mám ráda a flirt je pro mě příjemný odreagování a dokonce jsem si celkem i protáhla tělo a dnes to cítím ![]()