Flirt dance Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2379
28.3.12 10:35

škoda, kdyby tady v Pze, nechám se zlanařit i do CT :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
28.3.12 10:36
@eifos píše:
ale oni vedou jen pole ne?? já právě myslela flirt.. pole bych šla do firefly na Hradčanské

Něco jsem našla: http://www.salsa-dance.cz/…t-dance.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
28.3.12 10:40

@Solvejg Nevím, mě se nelíbí ani ty prostory na Václaváku (je to jak hrobka -3 patro fuj :? ) a v Praze mi ani nějak podle fotek a popisu nesedí cvičitelky - sympatické mi přišly v Brně a Ostravě. Byla jsem v CT i na jednom konkurzu a ani Růženka H. mi nějak neseděla - její kecy na jiné cvičitelky než CT mě docela naštvaly, přičemž vyčítala to, co sama dělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379

díííky!Už to studuju! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
@eifos píše: škoda, kdyby tady v Pze, nechám se zlanařit i do CT :))

Nemyslím si, že by bylo CT na flirt špatné (byla jsem na seminářích u několika pražských lektorek), vždyť z této této taneční školy před lety vzešel, a odtud se teprve rozšířil do celé ČR a jiných tanečních studií a škol…s pole dance jsem ale také začínala jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.3.12 10:43

No je fakt, že prostory na Václaváku nic moc a s Růženkou jsem se potkala jednou na tyči už jakožto lektorka CT, takže na mě žádný kecy neměla:-) Ale v Brně to máme moc pěkný a jsem tu spokojená…s flirtem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
28.3.12 10:53

já jsem na Růženku chodila na flirt, a byla naprosto super. já ji měla moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.3.12 15:10
@eifos píše:
ale oni vedou jen pole ne?? já právě myslela flirt.. pole bych šla do firefly na Hradčanské

No co já vím, tak i Flirt…jako je možný, že co jsem tam nebyla, tak ho zrušili, ale normálně ho dělali :palec: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
31.3.12 23:06

Ty brďo, byla jsem ve čtvrtek na pole dance a pak jsem šla ještě do bazénu na hodinu a půl a musím říct, že jsem přepískla cvičení na ruce, ještě dneska mám pocit že mi upadnou a pravou ruku v rameni nemůžu plně zvednout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.4.12 11:07

@JanaK88 no a já tu pořád peckovatím a čekám na porod :lol: A když jsem koukala, co mám na rukách místo svalů, tak bylo málem po mně :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
1.4.12 14:44

@Reinka To máš za pár, za 3-4 měsíce se můžeš do pole dance pustit :D A na ruce můžeš ale posilovat i teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.4.12 17:00

@JanaK88 já jsem právě půlku těhu musela proležet kuli hrozícímu potratu, takže to šlo všechno do kytek, pak jsem teda mohla vstát, ale stejně jsem nic moc nesměla, až asi poslední dva měsíce zase funguju jako dřív, no…takže jsem celá taková odsvalená :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
1.4.12 18:13

@Reinka Určitě se do formy dostaneš rychle. Běhání kolem mimča ti posílí nožky a zvedání mimča ruce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.4.12 20:13

@JanaK88 tak já sportovala celej život, takže se toho zas tak nebojím, jenom mě to trošku štve, že jsem teď tak zkysla :mrgreen: 20kilo navrch :roll: Ale nikde to není vidět :nevim: Jsem zvědavá po porodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
2.4.12 09:26

Holky, tak jsem psala na ten kontakt, co tu Janča vložila (flirt dance na MIkulandské) a oni nemají lekce pro začátečníky, ale open class, které na sebe nenavazují.. to ale znamená, že se asi nebudu moc chytat ze začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková