Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hezkej večer maminky ![]()
Všude jsou témata, články a rady pro slečy a ženy, co chtějí zhnubnout. Projíždím internet, ale za boha nemohu najít nic normálního na opačné téma. Jak ZTLOUSTNOUT. Potřebovala bych totiž na to nějakou radu, typ. Potýkala jste se některá z vás s problémem, že jste nemohli ztloustnout, i když jste jedli dostatečně ? ( Můj případ ) V těhotenství jsem přibrala 10 kg, a po porodu je zase schodila. Vím, že by jste za to byla některá ráda, ale mě to docela štve. Takže nevíte některá, jak ztloustnout ? Nejlépe zdravě ? díky moc ![]()
Btw: vtipné, že tuto diskuzi přidávám k tématu 'Cvičíme,krásníme a třeba i hubneme ![]()
@bessy píše:žer v noci jako já a uvidíš, jak půjde váha nahoru.
To já jsem ráda, že si můžu jít vůbec včas lehnout
čím se většinou přecpáváš ? ![]()
muj pripad.Pomohly mi na doporuceni doktorky nutridrinky z lekarny.Je to nahrada stravy a do toho jsem se snazila jist,jako by to nahrada nebyla.Jsou chutove skvelý!Me zachranily.
@wildcherry píše:
muj pripad.Pomohly mi na doporuceni doktorky nutridrinky z lekarny.Je to nahrada stravy a do toho jsem se snazila jist,jako by to nahrada nebyla.Jsou chutove skvelý!Me zachranily.
Kolik stojí ? a kolik si za měsíc cca přibrala?
ahoj,jsem na tom stejně jako ty.V těhotenství jsem přibrala taky 10kg,pak to šlo dolů samo a rychle.Do měsíce po porodu jsem měla dole všechno.Moje normál váha dřív byla 50kg na 162cm.Teď mám 46kg,možná míň.
Chodím spát dlouho po půlnoci a do té doby žeru furt.Tu jogurt,tu čokoládu,dám si klidně i od oběda,fakt se nešetřim.A nepřibírám
Ale mám strašně moc pohybu s malou,denně nachodím venku tak 10km,3krát denně shody atd.Abych přibrala,musela bych jen ležet a to nejde.
Někde jsem četla,že na přibrání je dobré pít Sunar,ale ten mi nechutná.
Nutridrink? Ale to je spíš pro nemocný
Banány, avokádo, plnotučný sýry… já nevím, možná spíš škvarky ![]()
Já to zkoušela ještě před dětma a mlsala jsem takový to sušený mlíko, co maj v krámech.Chutná to jako v 80 letech Sunar.Jinak se dobře tloustne těsně před spaním sníst čokoládu.Já vždycky přibrala skoro půl kg, když jsem dříve mlsala.
Ahoj, tady najdeš určitě spoustu rad :
https://www.emimino.cz/…ibrat-67257/
https://www.emimino.cz/…ibrat-21559/
https://www.emimino.cz/…-vaze-85977/
https://www.emimino.cz/…de-to-98350/
jeeejda,je to cca 4-5 let,ale nasadila jsem je vlastne i pred 2 rokama,ale jen ze jsem chtela a na chvilku.Nevim jak rychle priberes,ale pomale to taky neni.Jsou dva,nutri drink a pak,no to stejny jen se to jmenuje jinak.Koupis skoro v kazde lekarne.cana cca 70kc asi.jeden drin je jedno jidlo.Me to strasne pomohlo.
@Cherilin píše:
ahoj,jsem na tom stejně jako ty.V těhotenství jsem přibrala taky 10kg,pak to šlo dolů samo a rychle.Do měsíce po porodu jsem měla dole všechno.Moje normál váha dřív byla 50kg na 162cm.Teď mám 46kg,možná míň.Chodím spát dlouho po půlnoci a do té doby žeru furt.Tu jogurt,tu čokoládu,dám si klidně i od oběda,fakt se nešetřim.A nepřibírám
Někde jsem četla,že na přibrání je dobré pít Sunar,ale ten mi nechutná.Ale mám strašně moc pohybu s malou,denně nachodím venku tak 10km,3krát denně shody atd.Abych přibrala,musela bych jen ležet a to nejde.
Tak já to mám bohužel uplně stejně ![]()
hroznový cukr podporuje větší chuť k jídlu a žravost-dávám dceři, je to hubeňour. jinak nevím. taky jsem kdysi chtěla přibrat … teď zase zhubnout
. ani jedno mi nikdy nešlo, když jsem chtěla a potřebovala, tak asi neporadim
To já to mám jinak
v noci se probudim, jdu čůrat, podotýkám že nejsem líná slézt o patro níž a sežrat sušenku,při té příležitosti kouknu do lednice,strčim si pár koleček salámu do pusy, někdy jogurt, někdy čokoládu zapiju to minerálkou, vyčistim si znova zuby a jdu si zase lehnout
tuhle jsem se ráno divila, od čeho mám špinavý pyžamo
jo a po takovym nájezdu obvykle bývaj v kuchyni drobky, jak to žeru a napůl spim…no prasárnička
můj chlap má k tomu ráno nemístný poznámky
ale je to asi dědičný. Můj táta to jeden čas dělal taky…
No holky ty cokolady,(sunar dobry,ale u neho bych mela strach ze mi to poleze do prdelnice a boku
,ale i tak je to dobre reseni)),ale přežíracky,sladky atd pokud nepribýrame protoze jsme proste hubeny a mame dobry spalovani a jsem za to rada
tak telu toto proste skodi.Ja jelikož jsem vzdy byla drobna a hubena jsem se dostala kvuli ex do fáze kdy jsem strasne hubla a musela na kapacky nez jsem objevila ty nutridrynky.Proste jsem nemohla jest,nedostala do sebe sousto,na nic nemela chut a vse mi zvedalo zaludek,nepolkla jsem ani kousek sucheho rohlika(proste nervíčky pracovaly)Ty drinky jsou zdravý,chutny velice a nijak neomezuji stravovaci navyky.Naopak diky nim jsem dokazala zvova jest.A proste vazne hubena uz vzdy budu,vel. opet 34(s,xs)uz po 3 mesicich po druhem porodu.jedla jsem je i preventivne,kdyz jsem mela zkousky,a ruzne narocne dny a nestihala se najest..Kdykoli mi padala vaha pod 50 jsem si sem tam koupila-proste supr a velice doporucuji!!!!
Doktorka Kateřina v TV radila B-komplex a kamarádka ho taky jedla.
Já měla v těhu problémy s nechutenstvím a na to byl NutriDrink pro mě skoro jedniná záchrana, ale nechutnal mi vůbec. Stál kolem 50,–
Za určitých okolností ho může doktor předepsat a pak vyjde levněji. Ale jen na některé diagnózy.