Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jsem 6 týdnů od porodu ..léto za chvíli tady a mě je špatně z mých strií na břiše, které se mi rozjeli až poslední měsíc těhotenství.Už na konci těhotenství jsme se s manželem domluvili , že půjdu na laser.Ale ted nad tím přemýšlím, zda-li to má cenu , když za tři roky chceme další dítko a kolik to bude všechno stát-zbytečně mrhat penězi nechci, ale každodenní pohled do zrcadla mě tam nutí jít ![]()
Chci vědět, jestli někdo z vás byl na laseru a kolik to celkem stálo.
Dík předem za odpovědi.
Ahoj já sice zkušenost nemám, ale známá na tom byla. Zákrok ji vyšel na 5 tisíc, ale je to jak kde a záleží na velikosti ošetřené plochy. A po dobu 6 týdnů nemůžeš místo vystavovat UV záření. Nevím, ale zda by ti laser teďka udělali, většinou se to provádí v zimním období aspoň i mě to tak bylo řečeno, když jsem chtěla jít na jeden zákrok. Jinak byla spokojená strie zmizeli. Většinou doporučujou ještě pak jedno ošetření třeba za 2 měsíce. Snad jsem aspoň trošku pomohla ![]()
Ahojky,tak o tomto dokážu myslím poradit hodně,protože jsem striovatá od hlavy až k patě…slunečnímu záření nevystavuj ne jen po dobu laseru,ale dokud jsou strie fialové,protože jinak zpigmentují - zhnědnou a to je nezvratné,mámm jich pár na břiše šikovně no
dála na laser jsem chodila,5 tisíc je moc,ale cenu už si nepamatuju,tolik to určo ale nebylo no a strie se stáhly malinko a hlavně zbělaly,ale nikdy se jich nezbavíš,přemýšlela jsem nad abdominoplastikou,ale je to dost nákladné,náročné na rekonvalescenci a hlavněto moc nepomůže,jen na strie pod pupíkem,ty okolo a nad stejně zůstanou,takže za 30 tisíc asi zbytečné.....
Jinak jsem šla hne dpo prvním,ikdyž teď čekáme už sdruhé,ale nečekej dlouho,čím dřív tím líp,pak tě to čeká nanovo,ale už tyto do pucu moc nedáš …
Moc děkuji za příspěvky…alespoń jsem zase o trochu rozhodnutější, že do toho půjdu.
Ahoj holky. Chtěla bych oživit diskusi. Mám strie po celém břiše, šíleně rozlezlé velké. Chodím ke kosmetičce na laser lasocare. Chtěla jsem se zeptat jaké s tím máte zkušenosti? Komu to pomohlo a za jak dlouho, po kolika „sezeních“? Chodím tam asi 7 týdnů, 12 „sezení“, a výsledky zatím nic moc. Jako zdá se mi že to trochu zesvětlalo, ale kosmetička si to fotila před a pak po 10 sezeních a na fotce není vidět žádný ani minimální rozdíl, prostě to furt vypadá stejně. Tak nevím jestli si to jen nenamlouvám, že je to trošičku světlejší
Budu moc ráda za vaše zkušenosti a rady jak se jich alespoň částečně zbavit, jsem z toho zoufalá už ![]()