Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
krásná postava 60-90-60 jo? tak takhle krásnou postavu bych chtěla tedy vidět
![]()
milej překlep.., já jsem před porodem a mám krásných 90-90-90 ![]()
tak to se fakt povedlo, to by se dalo tak na hrnčířském kruhu takový míry:-)
myšičkaa píše:
spíš 90-60-90 ne?
To víš že jo mám to pěkně opačně. To by byl asi spíš netvor
![]()
Jinak už na takové postavě pracuju, jím podle Havlíčka, je to dřina, cvičím třikrát do týdne, ale v pase už není 90, ale 73, snad to dotáhnu aspoň na 68cm. Nemusí to být jen sen. ![]()
Já jsem tam napsala dobré zmatky.
To bude tím, že mě malá tady do toho taky diskutuje a pomáhá psát. Taky nemám 60 přes prsa, ala 83-70-101 úžasné, ale pracuji na sobě. ![]()
Já na sobě makám už půl roku, ted jsem 8 měsíců po porodu a jsem něco málo pod váhou, kterou jsem měla před těhotenstvím, a jsem konečně spokojená
ale chci ještě tak 3-4 kg a budu nadmíru spokojená
ale je to dřina no, chce to fakt odhodlání
Ještě najít tu chuť do toho tak vypadat a neco s tim udelat:lol: …sice mám po porodu zpět velikost 34 ale břicho po CS je hruza
..no vyřesim to novyma plavkama (monikiny)
…
Ne. Moje míry mně fakt tankujou jen v případě, že mi holt nesedne konfekce, páč mám fakt tělo atyp. A mé sny jsou fakt úúúplně někde jinde než aby chlapi slintali, když mně vidí v plavkách. ![]()
Nelluška píše:
Jinak už na takové postavě pracuju, jím podle Havlíčka, je to dřina, cvičím třikrát do týdne, ale v pase už není 90, ale 73, snad to dotáhnu aspoň na 68cm. Nemusí to být jen sen.
Můžu se zeptat, podle čeho konkrétně se řídíš? Máš jídelníček na míru nebo jedeš jen podle nějaké jeho knihy?
Já jedu teď podle A. Mačingové, je to detoxikační program na 4 týdny, tak už se dívám po něčem spolehlivém, na co bych mohla najet pak.
Zanedlouho nám začne léto i když jsou teprve dva dny jara. Všechny určitě znáte ty chvíle strávené u bazénu nebo na pláži. Všechny jste alespoň jednou zažily to co já. Ležíte na krásné slunné pláži a každý se na Vás dívá. Nech je to třeba Váš přítel nebo manžel, ale taky třeba nějaký úžasný chlap a Vy jste spokojená, protože víte jak Vám to opravdu sluší. Krásná postava 90-60-90 prostě super míry. Bohužel v tom krásném okamžiku se probudíte a zjistíte, že všechno je jinak a Vaše míry jsou 90-80-120. To jsou sny, které máme snad každá po porodu a přejeme si dosáhnout alespoň podobných výsledků jako ve snu. Jak jste na tom VY
Příspěvek upraven 21.04.12 v 15:02