Postava modelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1107
22.3.12 10:07

základem je jíst 5-6 krát denně po menších porcích ;) snažit se vynechat tučný, sladký, smažený…zařadit hodně zeleniny, hodně pít … trošku toho pohybu a půjde to samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.3.12 10:11

Já teda asi spoustu holek naštvu, ale já jsem rodila na konci května a v létě jsem si už pak vykračovala v šortkách, co jsem nosila za netěhotna :lol: Jako před dětma mi byly trochu volné, v létě pak už tak akorát, přece jen ten zadek trochu povyrostl, ale jinak se to dalo, míry mám zhruba 90-70-95, já jsem se sebou spokojená :mrgreen:
Uvidím, co bude po třetím těhotenství, jestli mě ten smích náhodou nepřejde, ale po prvním i druhém šla kila navíc dolů sami, v tom druhém jsem se teda trochu vyžírala dortama, ale ve 30.tt mě zachránila pálící žáha, na kterou bylo sladké jak přilít olej do ohně a i jsem pak přestala přibírat, když jsem přestala bouchat dva dortíčky denně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.3.12 10:11
Cappy píše:
Nelluška píše:
Jinak už na takové postavě pracuju, jím podle Havlíčka, je to dřina, cvičím třikrát do týdne, ale v pase už není 90, ale 73, snad to dotáhnu aspoň na 68cm. Nemusí to být jen sen. :mrgreen:

Můžu se zeptat, podle čeho konkrétně se řídíš? Máš jídelníček na míru nebo jedeš jen podle nějaké jeho knihy?

Já jedu teď podle A. Mačingové, je to detoxikační program na 4 týdny, tak už se dívám po něčem spolehlivém, na co bych mohla najet pak.

Jedu podle jeho jídelníčku z mimibazaru, než si zvykneš, je to docela boj, ale chce to fakt odhodlání a dodržovat to přesně, jinak je to asi k ničemu. Zatím ho mám na 60dní. Ale během tří týdnů už tři kila dole. Jsou to takový ty kila, co se tě drží jak klíště, takže velký úspěch. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.3.12 10:14

Tak postavu modelky jsem nikdy nemela a mit nebudu, uz proto, ze jsem mala :-), takze tyhle sny jsem mela naposled tak v 17ti :-). Ale 9 mesicu po porodu se taky snazim shodit tu pneumatiku kolem pasu (ale fakt ne kvuli plavkam :roll: ), vicemene jim tohle: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… a funguje to, mam za tri tydny tri kila dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.3.12 10:17

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.3.12 10:18

Macingova je super, 6 kg za mesic :palec: mamka zhubla 45 kg!!!! Vypada uzasne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.3.12 10:21

haha, tak já mám momentálně taky tak nějak 90-90-90 :lol: No ale v 6. měsíci! Jsem zvědavá jak to bude v devátém 8o Před těhotenstvím v pase asi 65, takže taky spokojenost, i když to břicho už povolené trochu bylo. Ale ať mi každý trhne nohou a komu se to nelíbí, tak ať nečumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.3.12 10:23
Pipi 00 píše:
Tak postavu modelky jsem nikdy nemela a mit nebudu, uz proto, ze jsem mala :-), takze tyhle sny jsem mela naposled tak v 17ti :-). Ale 9 mesicu po porodu se taky snazim shodit tu pneumatiku kolem pasu (ale fakt ne kvuli plavkam :roll: ), vicemene jim tohle: http://www.mimibazar.cz/recept.php?… a funguje to, mam za tri tydny tri kila dole.

jo, jo, podle toho jedu taky, časem mě úplně pustily chutě:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
myšičkaa píše:
základem je jíst 5-6 krát denně po menších porcích ;) snažit se vynechat tučný, sladký, smažený…zařadit hodně zeleniny, hodně pít … trošku toho pohybu a půjde to samo ;)

Já jím 5× za den, vypiju 3 l obyč. vody ale cvičit jsem začala až od půlky ledna a to kalanetiku. Nedalo mě to a šla jsem se teď změřit, protože míry co jsem napsala v opr. příspěvku byly z 1.2. myslela jsem, že jsou stejné,ale člověče je tam změna. 88-70-97 musím si :potlesk: Postava po třech dětech 40na krku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.3.12 10:25

ty miry 60-90-60 fakt super :palec:
jinak ja mam 86-71-88, ten pas uz nevim jak zuzit, ale to me netrapi, co me spise trapi je svrastela kuze nad pupikem, kterou ani cvicenim nenatahnu.
Ale urcite se ti podari postavu vytvarovat, chce to ale HODNE driny, musis makat a hlavne musis chtit makat!!
Jeste dodam, ze mam 168cm a nejakych 53.5kg.

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.12 10:26
Gladys píše:
Já teda asi spoustu holek naštvu, ale já jsem rodila na konci května a v létě jsem si už pak vykračovala v šortkách, co jsem nosila za netěhotna :lol: Jako před dětma mi byly trochu volné, v létě pak už tak akorát, přece jen ten zadek trochu povyrostl, ale jinak se to dalo, míry mám zhruba 90-70-95, já jsem se sebou spokojená :mrgreen:
Uvidím, co bude po třetím těhotenství, jestli mě ten smích náhodou nepřejde, ale po prvním i druhém šla kila navíc dolů sami, v tom druhém jsem se teda trochu vyžírala dortama, ale ve 30.tt mě zachránila pálící žáha, na kterou bylo sladké jak přilít olej do ohně a i jsem pak přestala přibírat, když jsem přestala bouchat dva dortíčky denně :jazyk:

jako u mě:-D…sladky vubec nejim,ale v ztehu:-D…no to dost,ale dortiku jsem se nevzdala…zaha hruza,ale rený pomohlo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
22.3.12 10:28

Mým snem teda taky není, aby nade mnou někdo slintal, dokonce ani ležet na pláži v plavkách. Ne že bych s postavou byla spokojená či nespokojená, ale jako modelka bych snad ani vypadat nechtěla. Míry 105 - 75 - 95 taky nejsou ideální, skoro bych řekla, že je lepší mít největší rozměr dole než nahoře, protože ten horní se nedá zamaskovat tak dobře jako dolní … Dodám výška 165, váha 65 a věk 41.
Ke spokojenosti by mi stačilo, abych se cítila dobře, nebyla unavená a nebolely mě záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.12 10:32

No a já mám 80-65-90 a jsem hubená jak lunt :roll: chtěla bych něco přibrat, hlavně nožky a ruce mám jak špejličky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.3.12 10:33
gabi.design píše:
Jsem na tom dobře a jsem opravdu spokojená i když podle chlapa jsem jak reklama na hlad. :mrgreen: Vlastně bych mohla mít větší prsa, protože mám na hrudníku nula nic, ale až tak mě to netíží. :D Syn má 9 měsíců a já mám ještě o čtyři kg méně než před těhotenstvím. Měřím 168cm, vážím aktuálně 52kg a moje míry jsou 81 - 66 - 81. Už dokonce na sebe oblíkám zase dětské velikosti jako před těhu. :mrgreen:

Při 168 cm je 52 kg podváha… :think: 53 kg bys měla mít nějmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková