Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
potrebujes aspon 10 procedur, aby to melo ten spravny ucinek. celulitida byla lepsi i jsem se tak nejak lip citila… oni pak doporucuji chodit tak jednou za mesic na udrzeni, ja jsem na to celkem flakac a pak jsem zapominala. na objem si nepamatuju
Já cítila změnu i po jedné proceduře (30min.) byla jsem hodně zavodněná, takže objem šel dolů hned. I takové ty špeky (prý je to ale voda) na zádech u ledvin šly hned dolů. Celulitidu jsem neměla, tak nevím. Jen ze skořicového krému, je hlavně na zahřátí, jsem měla úplně červené a horké nohy (takže asi trochu alergie ;o((
Paní mi to u nás nabídla zadarmo (chodím k ní na klasické masáže), tak jsem tam byla asi 4× a pocit byl fajn ![]()
Důležité je, jestli Ti otevřou lymfatické uzliny masáží, jinak to nefunguje, nestačí jen si vlést do kalhot.
Ano, to má Ewule pravdu, je potřeba provést jemnou masáž na krku a u klíční kosti ![]()
angela155 píše:
Aha, tak to jsem nevěděla. To tam zavolám a zeptám se na to. Takže stačí ta masáž na krku a u klíční kosti? Pak už by to mělo fungovat?
No to by měli vědět oni. Můžeš to tam mít ucpané a pak by mohl být nějaký problém. Pokud to jsou profíci, měli by to dělat automaticky. Trvá to tak 1-2minutky