Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj,
já se tam chystám v nejbližší doběna tříměsíční program. mohu se zeptat, na kolik Tě to vyšlo? Myslela jsem, 3800 plus cena konzultace,ale prý je to ještě vyšší částka. a jak jsi celkově zatím spokojená?
Nakonec 8.800,– (Ale dostala jsem to jako dárek) S tím že je v tom odběr krve , poukaz na 2000,– na jejich prostředky, konzultace (cca jednoou za týden) . A já tam byla zatím jednou v pátek jdu na převážení a konzultaci a budou výsledky krve podle, kterých se bude nasazovat dieta na míru. Zatím mám očistnou dietu. A zabírá to
. A přístup tam byl skvělý jsou tam moc hodný. Jsem se toho hodně bála.
No tak já zas tolik nadšená nejsem. Nevím jestli to bylo tím, že mám sockoidní program za 2000,– ale kromě vážení a diagnostiky mi pouze poslali mailem jídelníček podle krevních skupin a toho PC dotazníku a některý věci si tam odporujou. Podle něčeho něco můžu, podle jinýho zase ne. A tím péče skončila. Paní nebyla vyloženě nepříjemná, ale odměřená a jasně mi dala najevo že program za 2000 je nevhodný a nemá to ráda ![]()
Takže si hubnu po svým a už tam neplánuju jít (byla jsem v Brně na Běhounské)
No já bych chtěla čistě program na tři měsíce, stačilo by mi dolů cca 6 kg, no a bez jejich prostředků a svou krevní skupinu vím, proto bez rozboru. Tak snad se nějak vejdu. JInak o programu za dva tisíce jsem neslyšela, jen o čtvrt, půl a ročním…:)
Iva: Tak to mě mrzí. Jinak o programu za 2000 jsem taky neslyšela nejlevnější je 3.800 aspoň teda v praze. A neboj jen ten rozbor je myslím 400,– ale dal se sehnat i na slevových portálech za 250,– A já teda mám opravdu milou poradkyni.
Vanessa: Tak to by ses měla vejít určitě
A je dobré že to víš já to totiž nevěděla. Akorát je možný že ti to budou nutit aby taky z krve zjistli čeho spaluješ víc
Ale to bych teď kecala. Jinak já osobně kdybych si to měla platit sama tak bych taky chtěla za těch 3.800,– ale jsem domluvená s tou poradkyní že když mi to půjde tak po čtvrt roce si budu platit jen konzultace a nebudu kupovat celý program.
No kamarádka chodí na Anděl a za rozbor z krve dala 500 a dosud nemá výsledky, takže se mi to zdá hodně zbytečný. zkusim jim odolat. mam opravdu strop těch cca 4000 včetně první konzultace. Jsem na mateřské a i když mam brigádu, věděla bych o jiných věcech, kam peníze věnovat:) Jsem objednaná do Letňan tento víkend, tak uvidíme. Pak mam čas až za 14 dní, ale kamarádka říkala, že si jí pozvali na jídělníček za týden, tak snad to nebude problém…
Já jsem tedy velice zklamaná. Dala jsem si tříměsíční program bez rozboru krve. Jídelníček - dle nich šitý na míru - je velmi všeobecný, jsou to jen příkladová jídla, bez přesné gramáže, takže v podstatě na nic. Paní není sice nepříjemná,ale milá zrovna taky ne. Odmítám jejich veškeré další produkty a vždy po takovém odmítnutí okamžitě sezení ukončuje. Když to shtnu tak za 3800,–se akorát každých 14 dní musím vláčet na jejich kontroly, kde mne zváží a změří. Fakt je mi líto, že jsem se od nich nechala tak ukecat a naletěla. Peníze by se dali lépe využít
.
Mejana: a máte alespoň nějaké výsledky s hubnutím? Já jsem byla o víkendu. Nevím, jestli jde o nějakou novinku ve všech pobočkách, ale mě to stálo o tisíc korun více na tři měsíce. Také jsem si nedala udělat rozbor krve, jen jsem dostala lakmusové papírky na zjištění případného překyselení. Na konci tohoto týdne jdu na sestavení jídelníčku, tak jsem na to zvědavá. Zatím se řídím tím, co mi paní poradila. koupila jsem si ovesné vločky, dělám si luštěniny místo kalorických obědů atd. a zatím mi to vyhovuje. samozřejmě jsem na začátku. Také nemám ráda, pokud mi někdo nutí produkty. Nepočítám s tím, že bych si kupovala první poslední. Zatím mi byly nabídnuty jen tablety na detoxikaci… ![]()
Iva2009: ale v Běhounské není poradna S-z, nebo jsem to na jejich stránkách nenašla.. ![]()
Holky já úspěch mám mám za tři týdny dole skoro 10kg
a potřebuju ještě nejmíň 20 kord na můj věk já to potřebovala jako sůl
. A pro mě je dobrá ta poradkyně že mě to i jakoby donutí a to že tam chodíte na kontroli. Ale jinak našla jsem tady i jídelníček podle, kterého jsem od nich dostala tu očistnou dietu. Spíš jsem pak zvědavá až dostanu ve čt ten na míru. Já zkusím dohledat a dám sem odkaz ona je to totiž knížka je stažení a je tu o té dietě i diskuse.
https://www.emimino.cz/…ovzdy-86504/
Tak to je ta diskuse a ta knížka se dá sehnat i na uložto.
Ahojky všem,na internetu jsem si našla sestavení jídelníčku na Běhounske 13 jen za 250 korun.Ještě jsem tam nebyla,prosím o nějake informace jestli máte nějaké zkušenosti.Ty produkty jsou Herbalife??????Moc děkuji
![]()
Ahoj ne není to Herbalife. Jsou to tady Ty výrobky: http://www.svet-zdravi.cz/produkty. Ale nemusíš je mít nenutí je. Já užívám In Pure, a večer In Gel lady, který teda mi moc nechutná ale taky ho užívat nemusím je to na mě.. Jako do nového jídelníčku mám taky doporučený koktejly ale zatím jsem si je nekupovala. Já teda chodím v Praze do Dlážděné a jsem velice spokojená. Zrovna dneska jsem byla na kontrole a mám 11,4 Kg déle.
A 250,– je dobrá cena to bych určitě do toho šla. Já to dostala jako dárek na tři měsíce ![]()
teda jak to děláte takové výsledky za relativně krátkou dobu? já mám 174cm/původně 73 kilo, teď nějakých 69,5 a váha se mi zastavila. dvakrát třikrát týdně sportuji tak hodinu a nezdá se mi, že by to šlo nějak závratně rychle. režim držím cca tři týdny…zítra jdu na převážení, tak uvidíme… ![]()
Krásný sluneční den
Najdu tu někoho kdo má zkušenosti z hubnutím pomocí Svět zdraví? A jak jste byli spokojený? Já jsem u nich teprve týden a vybrala jsem si tří měsíční program. A už pomalu cítím na sobě změny. Ale ráda bych si i s někým o tom popovídala.