Postava modelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2895
22.3.12 10:34

Těm, co jsou hubený fakt závidím. Od porodu dost bojuju a nic moc. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.3.12 10:41

Já si překlepu ani nevšimla napoprvé :D Už před těhu jsem měla 105 - 95 - 105 :lol:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:41

• Citovat
  • Upravit
19494
22.3.12 10:41
Janichka píše:
Macingova je super, 6 kg za mesic :palec: mamka zhubla 45 kg!!!! Vypada uzasne!!!

tak to bych chcipla hlady :-O ja si nechala udelat jidelnicek na telo, v podstate podle Havlicka, a jde to dolu taky :-) a hlad nemivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.3.12 10:42
careynka píše:
Janichka píše:
Macingova je super, 6 kg za mesic :palec: mamka zhubla 45 kg!!!! Vypada uzasne!!!
tak to bych chcipla hlady :-O ja si nechala udelat jidelnicek na telo, v podstate podle Havlicka, a jde to dolu taky :-) a hlad nemivam

To jsem si myslela taky, že pojdu hlady, ale kupodivu hlad nemívám a najím se dosyta

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
22.3.12 10:43

Holky všechny tady diskutujeme o naší postavě. Kolik jste měly před otěhotnění a pak po porodu. Já jsem vždycky totiž šíleně přibrala. Před 49kg během těhu jsem nabrala 22kg a po porodu se dávám dohromady ještě teď. Já su teda zvědavá co :?: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1107
22.3.12 10:45

Já měla výchozí váhu 62 kg a rodila sem s 82 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.3.12 10:48

Tak mě porod teprve čeká…jsem šťastá za loňskej nápad koupit si monokiny :lol: :lol: Letos se budou rozhodně hodit :lol: Jinak je krásně, tak to úplně vybízí k nějakýmu sportu :pankac: Už jenom ten pupek, aby se přemístil do kočárku :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.3.12 10:49

Pred tehotenstvim jsem mela 49kg, sla jsem rodit s 18ti kily navic, do osmi mesicu po porodu jsem byla dole na cca 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 11:01
Cappy píše:
careynka píše:
Janichka píše:

To jsem si myslela taky, že pojdu hlady, ale kupodivu hlad nemívám a najím se dosyta

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:43

a kde jsou nejaky bilkoviny? Dyt takhle zhubnes hodne svalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 11:02

Hmmm, tak já mám 102-102-114 :roll: :lol: Teda v pase mám 87, ale měřím si spíš ten špek pod pupkem, toho se chci zbavit. Postava modelky by se mi líbila (tedy takové „tlusté“ modelky spíš :lol: ), ale pro mě asi nedostižné - nemám drobnou kostru a navíc silné lýtka, které nejdou shodit - jsou to svaly nebo co, prostě rodinný klenot :zed: Ale tak aspoň ten zbytek nějak se snažím dát dolů :lol: Asi 20 kg - na 65…

Největší peklo je jídlo, nedokážu se ovládat a všecky jídelníčky jsou pro nekojící :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 11:04
Angua píše:
Hmmm, tak já mám 102-102-114 :roll: :lol: Teda v pase mám 87, ale měřím si spíš ten špek pod pupkem, toho se chci zbavit. Postava modelky by se mi líbila (tedy takové „tlusté“ modelky spíš :lol: ), ale pro mě asi nedostižné - nemám drobnou kostru a navíc silné lýtka, které nejdou shodit - jsou to svaly nebo co, prostě rodinný klenot :zed: Ale tak aspoň ten zbytek nějak se snažím dát dolů :lol: Asi 20 kg - na 65…Největší peklo je jídlo, nedokážu se ovládat a všecky jídelníčky jsou pro nekojící :roll:

tak si skoc za vyzivovou poradkyni a ona ti napise jidelnicek na telo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.3.12 11:15

Ony jsou všechny účinné diety bez jojo-efektu ala Havlíček. Já to držím i jako kojící :mrgreen: :mrgreen: myslím, že jím daleko předtím než předtím. A tý zeleniny, ovoce a masa,ryb, luštěnin to jsem předtím rozhodně nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.3.12 11:33

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.3.12 11:35

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 11:37
careynka píše:
Angua píše:
Hmmm, tak já mám 102-102-114 :roll: :lol: Teda v pase mám 87, ale měřím si spíš ten špek pod pupkem, toho se chci zbavit. Postava modelky by se mi líbila (tedy takové „tlusté“ modelky spíš :lol: ), ale pro mě asi nedostižné - nemám drobnou kostru a navíc silné lýtka, které nejdou shodit - jsou to svaly nebo co, prostě rodinný klenot :zed: Ale tak aspoň ten zbytek nějak se snažím dát dolů :lol: Asi 20 kg - na 65…Největší peklo je jídlo, nedokážu se ovládat a všecky jídelníčky jsou pro nekojící :roll:
tak si skoc za vyzivovou poradkyni a ona ti napise jidelnicek na telo

Už jsem nad tím uvažovala… Ale trochu se bojím, že se mnou zase vyrazí dveře :mrgreen: Kdysi jsem byla na vstupní prohlídku do práce a oni tam dělají i kurzy hubnutí - tak jsem se na to ptala (to jsem měla nějakých 74 kg, čili o 11 míň, než teď, BMI na horní hranici normálu, 76 už je u mě nadváha :lol: ) a říkala jsem, že chci shodit tak 10 kg, tak se mi vysmáli, že prý bych byla hodně nemocná, kdybych tolik shodila, že mám jenom cvičit a že žádný jídelníček nepotřebuju. Tak jsem teda cvičila a ještě jsem přibrala. Měřím 174 cm, tak těch 10 kg nevypadalo tak hrozně, ale prostě jsem je nechtěla. Tak jsem říkala, že se asi budu muset vyžrat pořádně, aby to pro ně mělo cenu a po 2 dětech se mi to splnilo :twisted: Ale podle mě stejně furt nevypadám zas až tak tlustě, jak mi ukazuje váha :lol:

Ale poradkyni jsem našla jinou, píše, že dělá i kojící, tak ta se mnou třeba dveře nevyrazí :mrgreen: Na kolik to tak přijde? Jestli si na to mám našetřit nebo se tam můžu normálně objednat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková