Postava modelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
22.3.12 19:15

To bych chtěla vidět, jak mě to naplní :mrgreen: Ale říkám si, že u správně sestaveného jídelníčku bych neměla ty šílené chutě - jak dnešní večeře - jogurt, 2 loupáky, tmavý rohlík s tvarůžkama a na to ještě oplateček :oops: :mrgreen: Chtěla jsem si dát ještě jeden, ale naštěstí chtělo jít dítě do vany a mezitím mě konečně dostihl pocit sytosti :lol:

Já jsem si koupila běhací boty v Tchibu za 600,– :mrgreen: Ale ještě jsem nevyběhla, normálně na to nemám čas nebo co… Asi naložím obě děcka do kočáru a budu běhat takto, protože jinak už nevím :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.3.12 19:21

Jsem si taky myslela, ze pri tom jidelnicku budu mit hlad, ale ted mam problem to do sebe vsechno natlacit :-). Hlad mam, jen kdyz zapomenu svacit. Kriticky byly tak prvni dva dny.
Jo a s behanim jsem na tom taky tak, boty jsem jeste letos nevytahla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 19:25
@Angua píše:
To bych chtěla vidět, jak mě to naplní :mrgreen: Ale říkám si, že u správně sestaveného jídelníčku bych neměla ty šílené chutě - jak dnešní večeře - jogurt, 2 loupáky, tmavý rohlík s tvarůžkama a na to ještě oplateček :oops: :mrgreen: Chtěla jsem si dát ještě jeden, ale naštěstí chtělo jít dítě do vany a mezitím mě konečně dostihl pocit sytosti :lol:Já jsem si koupila běhací boty v Tchibu za 600,– :mrgreen: Ale ještě jsem nevyběhla, normálně na to nemám čas nebo co… Asi naložím obě děcka do kočáru a budu běhat takto, protože jinak už nevím :cert: :lol:

tak mne teda nuti behat i to, ze me ceka preskouseni v praci, kilometr na cas a neco k tomu jeste :-D tak beham jak blazen :-D
jinak teda fuj, to bych nejedla ani pred tim jidelnickem, to co ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 19:34

Já to říkám, že jsem prase :oops: :roll: Pak mám nějak vypadat…

Kilák na čas? No záleží, kolik času by mi dali. Do 15 minut bych byla schopná se vejít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 19:40
@Angua píše:
Já to říkám, že jsem prase :oops: :roll: Pak mám nějak vypadat…Kilák na čas? No záleží, kolik času by mi dali. Do 15 minut bych byla schopná se vejít :lol: :lol: :lol:

no…do peti :-D a ja potrebuju tak tri, abych nabrala co nejvic bodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 19:42

Tak to tě obdivuju, to by bylo asi jedině s kolapsem na konci :mrgreen: I když loni na jaře jsem začala běhat a už jsem se celkem zlepšovala (v rámci mých možností teda). Jenže pak jsem otěhotněla a byl konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 19:44
@Angua píše:
Tak to tě obdivuju, to by bylo asi jedině s kolapsem na konci :mrgreen: I když loni na jaře jsem začala běhat a už jsem se celkem zlepšovala (v rámci mých možností teda). Jenže pak jsem otěhotněla a byl konec :lol:

no ja to taky dam s vypetim sil :-D ale uz pul roku chodim na spinning a kondicka se hoooodne a viditelne zlepsila, behani slo pak samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
22.3.12 19:44
@gabi.design píše:
Jsem na tom dobře a jsem opravdu spokojená i když podle chlapa jsem jak reklama na hlad. :mrgreen: Vlastně bych mohla mít větší prsa, protože mám na hrudníku nula nic, ale až tak mě to netíží. :D Syn má 9 měsíců a já mám ještě o čtyři kg méně než před těhotenstvím. Měřím 168cm, vážím aktuálně 52kg a moje míry jsou 81 - 66 - 81. Už dokonce na sebe oblíkám zase dětské velikosti jako před těhu. :mrgreen:

Mám to podobně jako Gabi, měřím 168 cm, vážím 49 kg a míry 82-66-93. Před těhu jsem vážila 52 kg, během těhu jsem nabrala jen asi 7 kg (těhotenská cukrovka) a asi měsíc po porodu jsem byla na své váze před těhu. Holky, taky není výhra být hubená. Lidi si myslí, že jste anorektičky, dělají si srandu, jak vypadáte a tak. 8o Nemám prsa ani zadek, už i manžel mi řekl, ať se sebou něco dělám, že mě nemá za co chytit. :roll: Při tom jím docela dost, snažím se vypít denně aspoň dva litry vody a stejně nepřiberu, asi mám rychlý spalování nebo co. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková