Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Angua píše:
Careynko, díky moc, asi to zkusím… A běda, jak mě z tama vyhodí![]()
![]()
![]()
Já mám hlavně problém s velikostí porcí - mamka vařila vždycky po kotlích, taťka jí hodně, tak to mám možná nějaké posunuté - protože si dávám stejné porce, jak manžel (občas sním i víc
Nelluško, já na dispozice částečně věřím, i když o těch návycích to taky bude. Třeba moje mamka - ta dokáže svým vařením vykrmit kohokoli, přitom sama to jí taky a je hubená). Tak vlastně nevím,jak má taková normálí porce vypadat
A nejhorší je, když mám nějakou berličku (jsem těhotná, kojím, cvičila jsem
). No a taky hltám, dojídám po dítěti, mlsám…
Můj muž jí sladkosti na kila a je jak lunt. Je fakt, že já jím zase víc něčeho jiného, možná kdybych jedla jak on, tak jsem taková taky
ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana ![]()
careynka píše:Nelluška píše:a Herbalife je co?
takhle jsem taky byla a nakonec mi nabídl Herbalife:-) a to jsem za to ještě zaplatila, takže pozor kam půjdeš.
Přírodní potravinové doplňky na hubnutí (asi nejen). Svého času chodil u nás po městě cca 150 kg chlap, který to prodával a na prsou nosil placku „Chceš zhubnout? Zeptej s mě jak.“
- takže tolik asi k účinnosti této metody ![]()
Angua píše:careynka píše:Přírodní potravinové doplňky na hubnutí (asi nejen). Svého času chodil u nás po městě cca 150 kg chlap, který to prodával a na prsou nosil placku „Chceš zhubnout? Zeptej s mě jak.“Nelluška píše:a Herbalife je co?
takhle jsem taky byla a nakonec mi nabídl Herbalife:-) a to jsem za to ještě zaplatila, takže pozor kam půjdeš.- takže tolik asi k účinnosti této metody
aha
tak moje mi dala jen vitamin C, ze to hodne pomaha a ze ted v zadny zelenine ani ovoci temer neni, coz ma pravdu
careynka píše:Angua píše:ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana
![]()
![]()
Já mám hlavně problém s velikostí porcí - mamka vařila vždycky po kotlích, taťka jí hodně, tak to mám možná nějaké posunuté - protože si dávám stejné porce, jak manžel (občas sním i víc
Nelluško, já na dispozice částečně věřím, i když o těch návycích to taky bude. Třeba moje mamka - ta dokáže svým vařením vykrmit kohokoli, přitom sama to jí taky a je hubená). Tak vlastně nevím,jak má taková normálí porce vypadat
Můj muž jí sladkosti na kila a je jak lunt. Je fakt, že já jím zase víc něčeho jiného, možná kdybych jedla jak on, tak jsem taková taky
Tak to je dobré
A jaké jsou tam třeba hlavní jídla? Dá se to jíst? Nehodí mi to manžel na hlavu?
Protože vařit různé chody (a ještě z toho druhého neochutnat), to bych asi nedala
Kromě toho ráda vařím, teď zkouším třeba i podle Pohlreicha a tak a děsím se toho, že bych měla do smrti jíst kuřecí prsa na bylinkách
![]()
Angua píše:careynka píše:Tak to je dobréAngua píše:ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana
![]()
![]()
A jaké jsou tam třeba hlavní jídla? Dá se to jíst? Nehodí mi to manžel na hlavu?
Protože vařit různé chody (a ještě z toho druhého neochutnat), to bych asi nedala
Kromě toho ráda vařím, teď zkouším třeba i podle Pohlreicha a tak a děsím se toho, že bych měla do smrti jíst kuřecí prsa na bylinkách
![]()
![]()
treba zrovna dneska mam bramborovou kasi, zeleninu a k tomu 150g kureciho v marinade (jogurt, cesnek, bazalka, oregano) a je to dobryyyy!!
bez tuku samozrejme
gabi.design píše:Angua píše:Nojo, ale otázkou zůstává, jak budu vypadat za 20 let.gabi.design píše:Ježiš, to bych si přálaVeverysek píše:Ale já fakt jím. Jen mám asi nějaký rychlý spalování nebo co. Pořád tady lítám za děckem, když nelítám doma, tak lítám venku za kočárem, takže asi nějak extrémně spaluju.gabi.design píše:No tak s chutí do jídla!
To mě nemusíš říkat. Jako bývalá anorektička to vím moc dobře.Jinak nedělám nic - žádný diety nebo cvičení.
To má tak manžel a brácha. A moje mamka částečně taky. Jenom já musím být po taťkovi
Já jsem taky celá taťka, ten byl do těch 40 let hubenej jak lunt a teď má pěknej pupek. Je teda fakt, že on má sedavou práci - celý den sedí na zadku a jinak se vůbec nehýbe, tak je to možná hodně i tím. Každopádně on je zase celá mamka - moje babička, ta byla nemlich to samé.
No a hubená sice jsem, ale dvojitou bradu teda fakt mám.
A nemá to z piva?
Po tom se rýsuje bříško i mému, jinak hubenému bráchovi ![]()
Dvojitou bradu mám taky, takovou tu „vrozenou“ - na dětech vidím, že to budou mít po mně ![]()
careynka píše:Nelluška píše:a Herbalife je co?
takhle jsem taky byla a nakonec mi nabídl Herbalife:-) a to jsem za to ještě zaplatila, takže pozor kam půjdeš.
Ty budeš asi mladá viĎ? to byla po revoluci,,nejúčinější,,hubnoucí a očistná kúra, stálo to majland, ale byla to hlavně pyramidová hra, spousta lidí na tom zbohatlo, ale teď už to dělá jen pár lidí, ale třeba ten ,,výživový poradce,,šel na to opravdu fikaně. A to si to dal ještě na slevomat. Musel na tom slušně nasyslit.
careynka píše:Cappy píše:a kde jsou nejaky bilkoviny? Dyt takhle zhubnes hodne svalucareynka píše:Janichka píše:tak to bych chcipla hlady
Macingova je super, 6 kg za mesicmamka zhubla 45 kg!!!! Vypada uzasne!!!
ja si nechala udelat jidelnicek na telo, v podstate podle Havlicka, a jde to dolu taky
a hlad nemivam
To jsem si myslela taky, že pojdu hlady, ale kupodivu hlad nemívám a najím se dosyta
Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:43
Já tímhle programem nechci hubnout, je to spíše míněné jako detoxikace organismu.
careynka píše:
treba zrovna dneska mam bramborovou kasi, zeleninu a k tomu 150g kureciho v marinade (jogurt, cesnek, bazalka, oregano) a je to dobryyyy!!bez tuku samozrejme
To zní dobře, to by mi muž pozřel. Teda on je nepřítel zeleniny, tak té by musel dostat míň ![]()
Nelluška píše:careynka píše:Ty budeš asi mladá viĎ? to byla po revoluci,,nejúčinější,,hubnoucí a očistná kúra, stálo to majland, ale byla to hlavně pyramidová hra, spousta lidí na tom zbohatlo, ale teď už to dělá jen pár lidí, ale třeba ten ,,výživový poradce,,šel na to opravdu fikaně. A to si to dal ještě na slevomat. Musel na tom slušně nasyslit.Nelluška píše:a Herbalife je co?
24 ![]()
Angua píše:careynka píše:To zní dobře, to by mi muž pozřel. Teda on je nepřítel zeleniny, tak té by musel dostat míň
treba zrovna dneska mam bramborovou kasi, zeleninu a k tomu 150g kureciho v marinade (jogurt, cesnek, bazalka, oregano) a je to dobryyyy!!bez tuku samozrejme
a zitra mam kureci platky s jablkem a svestkou ![]()
@careynka píše:
a zitra mam kureci platky s jablkem a svestkou
A kdybys viděla, co jsem do sebe právě natláskala, tak by ti bylo jasné, proč ze mě modelka nikdy nebude
![]()
Ale tvůj oběd zní velmi dobře
Já to budu muset safra nějak pořešit a přerazit si radši pracky… Bych potřebovala pás cudnosti na pusu a manžel by mi to odemykal pouze 5× denně na dobu nezbytně nutnou
![]()
@Angua píše:
A kdybys viděla, co jsem do sebe právě natláskala, tak by ti bylo jasné, proč ze mě modelka nikdy nebude![]()
Ale tvůj oběd zní velmi dobře
Já to budu muset safra nějak pořešit a přerazit si radši pracky… Bych potřebovala pás cudnosti na pusu a manžel by mi to odemykal pouze 5× denně na dobu nezbytně nutnou
![]()
ono te to dost naplni, ja si vzdy rikam A jeeee, zase svacina
ale taky kradu sladky, to se neboj
koupila jsem si nechutne drahy boty na behani a chodim behat
abys se donutila