Postava modelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
22.3.12 12:18
Angua píše:
Careynko, díky moc, asi to zkusím… A běda, jak mě z tama vyhodí :lol: :lol: :lol:

Já mám hlavně problém s velikostí porcí - mamka vařila vždycky po kotlích, taťka jí hodně, tak to mám možná nějaké posunuté - protože si dávám stejné porce, jak manžel (občas sním i víc :oops: ). Tak vlastně nevím,jak má taková normálí porce vypadat :lol: A nejhorší je, když mám nějakou berličku (jsem těhotná, kojím, cvičila jsem :mrgreen: ). No a taky hltám, dojídám po dítěti, mlsám…

Nelluško, já na dispozice částečně věřím, i když o těch návycích to taky bude. Třeba moje mamka - ta dokáže svým vařením vykrmit kohokoli, přitom sama to jí taky a je hubená :nevim: Můj muž jí sladkosti na kila a je jak lunt. Je fakt, že já jím zase víc něčeho jiného, možná kdybych jedla jak on, tak jsem taková taky :mrgreen:

ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 12:21
careynka píše:
Nelluška píše:
takhle jsem taky byla a nakonec mi nabídl Herbalife:-) a to jsem za to ještě zaplatila, takže pozor kam půjdeš.
a Herbalife je co?

Přírodní potravinové doplňky na hubnutí (asi nejen). Svého času chodil u nás po městě cca 150 kg chlap, který to prodával a na prsou nosil placku „Chceš zhubnout? Zeptej s mě jak.“ :mrgreen: - takže tolik asi k účinnosti této metody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 12:22
Angua píše:
careynka píše:
Nelluška píše:
takhle jsem taky byla a nakonec mi nabídl Herbalife:-) a to jsem za to ještě zaplatila, takže pozor kam půjdeš.
a Herbalife je co?
Přírodní potravinové doplňky na hubnutí (asi nejen). Svého času chodil u nás po městě cca 150 kg chlap, který to prodával a na prsou nosil placku „Chceš zhubnout? Zeptej s mě jak.“ :mrgreen: - takže tolik asi k účinnosti této metody :mrgreen:

aha :-D tak moje mi dala jen vitamin C, ze to hodne pomaha a ze ted v zadny zelenine ani ovoci temer neni, coz ma pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.3.12 12:22

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 12:25
careynka píše:
Angua píše:
Careynko, díky moc, asi to zkusím… A běda, jak mě z tama vyhodí :lol: :lol: :lol:

Já mám hlavně problém s velikostí porcí - mamka vařila vždycky po kotlích, taťka jí hodně, tak to mám možná nějaké posunuté - protože si dávám stejné porce, jak manžel (občas sním i víc :oops: ). Tak vlastně nevím,jak má taková normálí porce vypadat :lol: A nejhorší je, když mám nějakou berličku (jsem těhotná, kojím, cvičila jsem :mrgreen: ). No a taky hltám, dojídám po dítěti, mlsám…

Nelluško, já na dispozice částečně věřím, i když o těch návycích to taky bude. Třeba moje mamka - ta dokáže svým vařením vykrmit kohokoli, přitom sama to jí taky a je hubená :nevim: Můj muž jí sladkosti na kila a je jak lunt. Je fakt, že já jím zase víc něčeho jiného, možná kdybych jedla jak on, tak jsem taková taky :mrgreen:
ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana :-)

Tak to je dobré :lol: A jaké jsou tam třeba hlavní jídla? Dá se to jíst? Nehodí mi to manžel na hlavu? :mrgreen: Protože vařit různé chody (a ještě z toho druhého neochutnat), to bych asi nedala :think: Kromě toho ráda vařím, teď zkouším třeba i podle Pohlreicha a tak a děsím se toho, že bych měla do smrti jíst kuřecí prsa na bylinkách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 12:26
Angua píše:
careynka píše:
Angua píše:

ony jsou to velky porce, neboj, ja jsem taky rozezrana :-)
Tak to je dobré :lol: A jaké jsou tam třeba hlavní jídla? Dá se to jíst? Nehodí mi to manžel na hlavu? :mrgreen: Protože vařit různé chody (a ještě z toho druhého neochutnat), to bych asi nedala :think: Kromě toho ráda vařím, teď zkouším třeba i podle Pohlreicha a tak a děsím se toho, že bych měla do smrti jíst kuřecí prsa na bylinkách :lol: :lol: :lol:

treba zrovna dneska mam bramborovou kasi, zeleninu a k tomu 150g kureciho v marinade (jogurt, cesnek, bazalka, oregano) a je to dobryyyy!! :-) bez tuku samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 12:27
gabi.design píše:
Angua píše:
gabi.design píše:
Veverysek píše:
gabi.design píše:
To mě nemusíš říkat. Jako bývalá anorektička to vím moc dobře. :mrgreen:
No tak s chutí do jídla! :lol:
Ale já fakt jím. Jen mám asi nějaký rychlý spalování nebo co. Pořád tady lítám za děckem, když nelítám doma, tak lítám venku za kočárem, takže asi nějak extrémně spaluju. :nevim: Jinak nedělám nic - žádný diety nebo cvičení.
Ježiš, to bych si přála :D To má tak manžel a brácha. A moje mamka částečně taky. Jenom já musím být po taťkovi :cert:
Nojo, ale otázkou zůstává, jak budu vypadat za 20 let. :mrgreen: Já jsem taky celá taťka, ten byl do těch 40 let hubenej jak lunt a teď má pěknej pupek. Je teda fakt, že on má sedavou práci - celý den sedí na zadku a jinak se vůbec nehýbe, tak je to možná hodně i tím. Každopádně on je zase celá mamka - moje babička, ta byla nemlich to samé. :mrgreen: No a hubená sice jsem, ale dvojitou bradu teda fakt mám. :mrgreen:

A nemá to z piva? :mrgreen: Po tom se rýsuje bříško i mému, jinak hubenému bráchovi :lol:

Dvojitou bradu mám taky, takovou tu „vrozenou“ - na dětech vidím, že to budou mít po mně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.3.12 12:28
careynka píše:
Nelluška píše:
a Herbalife je co?

Ty budeš asi mladá viĎ? to byla po revoluci,,nejúčinější,,hubnoucí a očistná kúra, stálo to majland, ale byla to hlavně pyramidová hra, spousta lidí na tom zbohatlo, ale teď už to dělá jen pár lidí, ale třeba ten ,,výživový poradce,,šel na to opravdu fikaně. A to si to dal ještě na slevomat. Musel na tom slušně nasyslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.3.12 12:34
careynka píše:
Cappy píše:
careynka píše:
Janichka píše:
Macingova je super, 6 kg za mesic :palec: mamka zhubla 45 kg!!!! Vypada uzasne!!!
tak to bych chcipla hlady :-O ja si nechala udelat jidelnicek na telo, v podstate podle Havlicka, a jde to dolu taky :-) a hlad nemivam

To jsem si myslela taky, že pojdu hlady, ale kupodivu hlad nemívám a najím se dosyta

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:43
a kde jsou nejaky bilkoviny? Dyt takhle zhubnes hodne svalu

Já tímhle programem nechci hubnout, je to spíše míněné jako detoxikace organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 12:43
careynka píše:
treba zrovna dneska mam bramborovou kasi, zeleninu a k tomu 150g kureciho v marinade (jogurt, cesnek, bazalka, oregano) a je to dobryyyy!! :-) bez tuku samozrejme

To zní dobře, to by mi muž pozřel. Teda on je nepřítel zeleniny, tak té by musel dostat míň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.3.12 12:59

Příspěvek upraven 28.04.16 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 13:28
Nelluška píše:
careynka píše:
Nelluška píše:
a Herbalife je co?
Ty budeš asi mladá viĎ? to byla po revoluci,,nejúčinější,,hubnoucí a očistná kúra, stálo to majland, ale byla to hlavně pyramidová hra, spousta lidí na tom zbohatlo, ale teď už to dělá jen pár lidí, ale třeba ten ,,výživový poradce,,šel na to opravdu fikaně. A to si to dal ještě na slevomat. Musel na tom slušně nasyslit.

24 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 13:28
Angua píše:
careynka píše:
To zní dobře, to by mi muž pozřel. Teda on je nepřítel zeleniny, tak té by musel dostat míň :mrgreen:

a zitra mam kureci platky s jablkem a svestkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.3.12 18:35
@careynka píše:
a zitra mam kureci platky s jablkem a svestkou :-)

A kdybys viděla, co jsem do sebe právě natláskala, tak by ti bylo jasné, proč ze mě modelka nikdy nebude :oops: :roll:

Ale tvůj oběd zní velmi dobře :mrgreen: Já to budu muset safra nějak pořešit a přerazit si radši pracky… Bych potřebovala pás cudnosti na pusu a manžel by mi to odemykal pouze 5× denně na dobu nezbytně nutnou :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.12 19:06
@Angua píše:
A kdybys viděla, co jsem do sebe právě natláskala, tak by ti bylo jasné, proč ze mě modelka nikdy nebude :oops: :roll:Ale tvůj oběd zní velmi dobře :mrgreen: Já to budu muset safra nějak pořešit a přerazit si radši pracky… Bych potřebovala pás cudnosti na pusu a manžel by mi to odemykal pouze 5× denně na dobu nezbytně nutnou :cert: :lol:

ono te to dost naplni, ja si vzdy rikam A jeeee, zase svacina :-D ale taky kradu sladky, to se neboj :-) koupila jsem si nechutne drahy boty na behani a chodim behat :-) abys se donutila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková