Kdo jste držely Havlíčka, jaké máte zkušenosti

3352
23.3.12 12:57

Kdo jste držely Havlíčka, jaké máte zkušenosti

Holky, která už jste držela režim dle Havlíčka, jak se Vám to dařilo, jak dlouho jste zhubly na vysněnou váhu a k její udržení se musíte chovat jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ewik92
23.3.12 13:00

Chtěla bych podle něho držet dietu. Nevíš jestli se dá sehnat někde na internetu ?

• Citovat
  • Upravit
3352
23.3.12 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.3.12 13:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.3.12 13:04

Já chci, ale zkušenosti, jak se to podařilo, prosím, mne to nejde, jak bych si představovala, zatím, dávám si ale ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
23.3.12 13:06

@klárka14

Díky. Stačí když se podíváš na jste to co jíte, a vidíš, že to jde …

• Citovat
  • Upravit
17310
23.3.12 13:32

Já se držím dle jejich zásad, ale nedržím přesně ty jeho rozpisy. Půlku věcí nejím. Od 2.1. jsem zhubla skoro 17kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
23.3.12 13:34

Podle mě ten jídelníček na mimibazaru není univerzální. Já se podle něj stravovala na 99% 5 týdnů a potom ještě 2 týdny né úplně podle něj, pitný režim 2,5 litru čisté vody denně + 2-3 hrnky čaje, hodinu denně jsem cvičila, plus svižné procházky a jsem po tom o 2 kg těžší, než na začátku. Což přičítám přibývání svalové hmoty. Takže já osobně můžu říct, že kdybych jedla pořád stejně, podle toho jak jsem zvyklá, a přidala „jen“ to cvičení, tak bych na tom byla stejně :think:
Ale abych to úplně neshodila, tak jsem o kousek hubenější na centimetry - jestli je to jídelníčkem, nebo cvičením, nějak neumím posoudit :nevim:

Příspěvek upraven 23.03.12 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

určitě to funguje, jen to dodržet.. já jsem na tom týden a úděsný boj pro mě, protože jsem měla velké problémy se stravováním (vynechávání jídla, málo a pod).. Třeba jeho snídaně je pro mě hrozný boj, to mi je fakt zle, protože tělo není zvyklé.. Jinak zkušenosti..teda chlap zhubnul skoro 30 kg, tušim, že mu to trvalo rok, hodně dlouho se seknul na 81 kg, tak 3 měsíce, ale vydržel a teď má už rok rozmezí 73-75 kg. Jídelníček už tak striktně nedodržuje, ale určitě hodně snídá, svačí a obědvá, pak jen zobe. Cvičí už jen 1 týdně a nenabral, výkyvy jsou spíš tim, kdy se váží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180

manžel držel a za skoro 3 měsíce 10 kg dolů a jedl opravdu hodně, většinu věcí jsme vařili společně a to i pro dceru protože na tom není nic „dietního“ takže za nás super. On občas hřešil když jel třeba s chlapama na víkend, dodržoval svačiny,a le oběd si dal „normální“ a večer třeba pivo a něco k tomu a v pohodě. Ne tedy často, ale taky nebyl stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.12 13:35

@klárka14 pokud jedeš přímo podle toho rozpisu z netu, je možný (a podle mě skoro jistý), že to nepůjde tak, jak si představuješ už jen proto, že ten jídelníček je prostě sestavenej pro někoho jinýho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
23.3.12 13:42
@kate02 píše:
@klárka14 pokud jedeš přímo podle toho rozpisu z netu, je možný (a podle mě skoro jistý), že to nepůjde tak, jak si představuješ už jen proto, že ten jídelníček je prostě sestavenej pro někoho jinýho… :nevim:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
17180
23.3.12 13:57
@kate02 píše:
@klárka14 pokud jedeš přímo podle toho rozpisu z netu, je možný (a podle mě skoro jistý), že to nepůjde tak, jak si představuješ už jen proto, že ten jídelníček je prostě sestavenej pro někoho jinýho… :nevim:

jo to taky souhlasím a je to tam i napsané, ale jako návod jaké by mělo být složení co kdy jíst si myslím že je to dobré. Manžel se i vážil na té váze co měří tuk aby si hlídal, že hubne tuk a ne příliš svaly a v pohodě. Když měl vážně jako hlad tak si přidal prostě víc zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
23.3.12 14:36

Já si myslím, že když je jídelníček sestavený pro člověka s 95 kg, který je velký jako já, akorát já mám o 30 kg míň (viz včerejší Jste co jíte) těžko by to na mě fungovalo. Možná se pletu, ale když ta dotyčná za (nevím jak dlouhou dobu) shodí na 85, logicky bych já při stejné stravě skončila taky na 85? No zkrátka nemůže fungovat stejně člověk, který má 50 kg sádla a který má 20 (nebo 30, já nevím). Jediná cesta (kromě těch obecných zásad) je nechat si sestavit jídelníček přímo sobě na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
23.3.12 16:55

Moje mamka si tostahla z mmb a za 10 dni ma dole 3,5 kg. necvici jen chodi na prochazky.
hrozne si to chvali ze vecer nema vubec hlad a vubec nema chut na sladke.
jidla si ruzne prehazuje jak se ji to hodi.
ja se na to teda taky chystam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková