Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@eifos píše:
a když jste šly poprvé na pole dance, jak vám to šlo? neměly jste chuť s tím fláknout?prý se to často holkám nedaří..
Já šla poprvé na workshop (2 a půl hodiny) a tam jsem si to vyzkoušela, pak jsem si to všechno urovnala v hlavě, došla si na volnou hodinu (cvičíš si na tyči sama bez lektorky) a rozhodla se, že do kurzu půjdu, protože to je žrádlo ![]()
@JanaK88 píše:
Kurz Z1: 1800 Kč - 12 lekcí
Samozřejmostí je vlastní tyč (ne jak v centru) a výuka trvá 75 minut.
WEB
Hmm, to je lepší cena než jak jsem chodila ![]()
@Reinka A otevřeli nové prostory v Karlíně - teda v dubnu začínají kurzy. A líbí se mi možnost open class, když nechceš jít do kurzu ![]()
Všem díky za rady, nechám si to projít do rána hlavou a uvidím, jestli ještě bude volno..
a jestli najdu odvahu ![]()
@eifos píše:
Všem díky za rady, nechám si to projít do rána hlavou a uvidím, jestli ještě bude volno..a jestli najdu odvahu
Jednou to zkusíš a už nebudeš chtít přestat (o modřinách a spálenejch nohou ti tu psát nebudu
)
@JanaK88 píše:
@Reinka A otevřeli nové prostory v Karlíně - teda v dubnu začínají kurzy. A líbí se mi možnost open class, když nechceš jít do kurzu
Koukala jsem že to studio, kam jsem chodila má taky open class…co to znamená? Během těch 9měsíců samý novoty
![]()
@Reinka To znamená, že se objednáš, dojdeš tam a podle toho jaká jsi pokročilost, ti lektorka určuje, co máš dělat a co nového si vyzkoušíš. Schází se tam různé pokročilosti a je důraz na individuálnost cvičenek. Nevím jestli to vysvětluji srozumitelně ![]()
@JanaK88 píše:
@Reinka To znamená, že se objednáš, dojdeš tam a podle toho jaká jsi pokročilost, ti lektorka určuje, co máš dělat a co nového si vyzkoušíš. Schází se tam různé pokročilosti a je důraz na individuálnost cvičenek. Nevím jestli to vysvětluji srozumitelně
Takže je to lepší než kurz
Protože jestli to dobře chápu, tak jedeš podle svýho tempa a nejsi zavázaná dnem a časem, kdy tam musíš dorazit
Jestli jo, tak jsem ráda, že to vím, s prckem by to pro mně bylo lepší ![]()
@JanaK88 píše:
@Reinka Neuvažuješ o vlastní tyči? Já s tím koketuju
Já ji nemám kam dát
Jinak už bych ji dávno měla
Jediný místo je v obýváku…no, nevim, jak by na to návštěvy koukaly, že mám uprostřed obýváku tyč
Ještě mě napadlo zkusit mámu, jestli bych ji nemohla mít u nich, ve svým starým pokoji, bydlej 2km od nás, ale tohle by mi u ní asi fakt neprošlo, je to asi měsíc, co jsem sebrala odvahu a vůbec ji řekla, že jsem na něco takovýho chodila
![]()
@Reinka Tak můžeš si pořídit rozkládací a pravidelně ji před návštěvou schovávat
Já o pole dance řekla babičce (je jí přes 80) minulý týden a ta mi to suverénně odkývala, že jsem šikovná
ale co se divím, byla i na mém vystoupení flirt dance i když na můj kostýmek sexy školačky koukala trošku vyjeveně
![]()
@JanaK88 to máma to vzala taky dobře, až jsem se divila. Jen říkala, že ona by spadla na hlavu, kdyby po ní někdo tohle chtěl
No, taky jsem říkala, že bych ji před nějakou extra návštěvou skládala…pořád s tím vším čekám po porodu, nejvíc mě štve, že příteli se to nelíbí a nechce o tom ani slyšet
Ale tyč jsem si chtěla kupovat už loni, ale pak se nám povedlo mimčo, tak jsem to odložila
Ale v tom obýváku by to šlo, jen se bojím, abysme ji uměli pořádně složit ![]()
@Reinka Přítel se i na flirt dance tvářil dost naštvaně, ale měl smůlu, řekla jsem mu, že do toho, co cvičím mu nic není! A když zjistil, že mi flirt dělá i hodně dobře na psychiku (nejen na tělo
), tak to vzal na milost, ale pole dance vydýchával dýl, ale když viděl, jak jsem smutná z konce flirtu (nechci ani chodit jinam), tak mi i pole dance zaplatil. Je to moje zlatíčko ![]()
Zapomněla jsem k té tyči, prý to je v pohodě, co říkala cvičitelka. Že to máš za 10 minut i uklizené ![]()
Holky a flirt dance byste doporučily kde?? Někde poblíž P6 nebo centra..
Ahoj holky, jsem lektorka flirt dance a na učení pole dance se „psychicky“ připravuji:-)
Flirt dance je hodně o posílení a zpevnění těla- úplně celého, což se vám pak bude u tyče velmi hodit, no a také o získání těch základních sexy tanečních pohybů. Děláme choreografie ve stylu Beyonce či Pussycat dolls, občas zapojeujem gogo tanec či jazz dance. Flirt je víc taneční a dá se praktikovat kdekoliv.
Pole dance samozřejmě zvládne i úplný taneční začátečník, pokud má ovšem trošilinku talentu a síly v rukou- což my na mateřské z tahání dětí máme:-) V hodinách se jde pomalu, aby se tělo vytrénovalo a zvyklo si na pořádný zápřah. Holkám, co už mají za sebou nějaký semestr flirtu, jde ta tyč trochu rychleji, ale po tom prvním roce se to většinou srovná (já jsem začala s tyčkou po dvou letech flirtu a po dvou měsících jsem zkoušela první inverty- hlavou dolů:-). Jinak teda pole je tak trochu pro masochistky, páč to někdy fakt bolí a dokonce jsem jednou musela na gyndě pracně vysvětlovat, že ty modřiny mezi stehny nemám od zuřivého přítele,ale z mé milované tyče:-) Každopádně pokud ze začátku vydržíte, pole dance si zamilujete nadosmrti:-)