Barvíte si vlasy a proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
29.3.12 21:05

Barvím… protože tak nějak musím… Máme v rodině problém: všichni z rodiny, kdo máme černé vlasy, začneme šedivět již po dvacátém roce života… Měla to tak babička, mamka, teta… No, takže jasné je, že jsem tomu neunikla ani já ;)
No, ale už jsme zvyklé :D
Naštěstí dcera je hnědovláska, tak se té rodiné kletby bát nemusí, stejně tak tomu utekla moje sestra a sestřenice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
29.3.12 21:12

ahoj, barvim se tak 2× do roka.......mam hodne svetle vlasy, takze spis jen na oziveni, nebo kdyz chci zmenit odstin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.4.12 11:08
@medulinkax píše:
Já se dříve barvila dost, prostě vždycky byla nuda, tak jsem dala barvu, červenou, modrou, černou. Už dlouho se nebarvím, protože mému manželovi se líbí moje barva vlasů, jen už trošku šedivým a toužím po blonďaté barvě :mrgreen:

Medulinko, ahoj, ted jsme si všimla, že jsi také přispěla.
Pořád toužíš po blond? já jsem to vzdala, mně by fakt nešla.

Zrovna dnes při nákupu jsme si všimla, kolik žen má blond, a to dost nepřirozenou, a dělá je to zbytečně straší a nevýrazné…

Tmavá je taky dobrá :palec:

• Citovat
  • Upravit
3910
1.4.12 19:40

@byron

Ukaž mi prosím blond, ve které budu vypadat starší :wink: Já jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.4.12 19:56
@zuzulenda píše:
@byronUkaž mi prosím blond, ve které budu vypadat starší :wink: Já jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří :-?

taky jsem vypadala v blond mladsi, v tmave barve starsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.4.12 20:01

Ano já si vlasy barvím-Bohužel musím bo asi od 25let šedivím(a na tm. hnědých vlasech to je fest vidět) :cert: Ke kadeřnici nechodím, párkrát jsem byla ale musím říct, že za tolik vysolených peněz tedy žádný zázrak a vymeje se to stejně rychle jako ta domácí za 90Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.4.12 20:06

barvím zrovna dneska sem si hodila černou.V práci jsme se barvily furt prostě nešlo odolat :roll: :roll: citim se lepe mam lepší pocit že jsem upravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.4.12 20:31
@zuzulenda píše:
@byronUkaž mi prosím blond, ve které budu vypadat starší :wink: Já jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří :-?

No jasně, no, a viděla jsi někdy ženskou, které ta blond moc nesedí? Je v ní vyblitá? A není to její přirozená barva?

• Citovat
  • Upravit
byron
1.4.12 20:34

@werunqa Jinak já neříkám, že všem blon nesluší a dělá je starší, já říkám, že spousta žen si cpe blond za každou cenu a přitom jin nejde a dělá je straší ;)

• Citovat
  • Upravit
8265
1.4.12 20:35
@byron píše:
No jasně, no, a viděla jsi někdy ženskou, které ta blond moc nesedí? Je v ní vyblitá? A není to její přirozená barva?

presne takhle jsem vypadala ja v blond :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
1.4.12 20:41

barvím..Londa ohnivě červená…sama mám nudně hnědé-šedé vlasy…více vynikají zelené oči 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
1.4.12 20:48

pokud nemá ženská pleť buďto extrémně světlou pleť a nebo není naopak jižanský typ, tak si myslím, že blond sluší každé, jde o to jen vychytat studený nebo teplý tón a barvu obočí :palec:
Sama sem barvila vším možným, měla sem období experimentů, teď zůstávám věrná melírované blond, k bledulím s pihami se to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.4.12 21:07
@mammy píše:
pokud nemá ženská pleť buďto extrémně světlou pleť a nebo není naopak jižanský typ, tak si myslím, že blond sluší každé, jde o to jen vychytat studený nebo teplý tón a barvu obočí :palec:
Sama sem barvila vším možným, měla sem období experimentů, teď zůstávám věrná melírované blond, k bledulím s pihami se to hodí.

Já toužím po blond od mala :mrgreen: ale mně prostě nejde žádný odstín, bohužel… Mám bledou pleť a tmavé výrazné obočí

• Citovat
  • Upravit
201
1.4.12 21:10

Nebarví, mám alergii:) své mám tmavě hnědé až černé. Pár bílých vlasů už se ale najde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
1.4.12 21:15

já to neřeším zkouším vše sem kadeřnice ale teka sem dlouho u černe vyhovuje mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie