Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Barvím… protože tak nějak musím… Máme v rodině problém: všichni z rodiny, kdo máme černé vlasy, začneme šedivět již po dvacátém roce života… Měla to tak babička, mamka, teta… No, takže jasné je, že jsem tomu neunikla ani já ![]()
No, ale už jsme zvyklé ![]()
Naštěstí dcera je hnědovláska, tak se té rodiné kletby bát nemusí, stejně tak tomu utekla moje sestra a sestřenice ![]()
ahoj, barvim se tak 2× do roka.......mam hodne svetle vlasy, takze spis jen na oziveni, nebo kdyz chci zmenit odstin
@medulinkax píše:
Já se dříve barvila dost, prostě vždycky byla nuda, tak jsem dala barvu, červenou, modrou, černou. Už dlouho se nebarvím, protože mému manželovi se líbí moje barva vlasů, jen už trošku šedivým a toužím po blonďaté barvě
Medulinko, ahoj, ted jsme si všimla, že jsi také přispěla.
Pořád toužíš po blond? já jsem to vzdala, mně by fakt nešla.
Zrovna dnes při nákupu jsme si všimla, kolik žen má blond, a to dost nepřirozenou, a dělá je to zbytečně straší a nevýrazné…
Tmavá je taky dobrá ![]()
Ukaž mi prosím blond, ve které budu vypadat starší
Já jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří ![]()
@zuzulenda píše:
@byronUkaž mi prosím blond, ve které budu vypadat staršíJá jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří
taky jsem vypadala v blond mladsi, v tmave barve starsi ![]()
Ano já si vlasy barvím-Bohužel musím bo asi od 25let šedivím(a na tm. hnědých vlasech to je fest vidět)
Ke kadeřnici nechodím, párkrát jsem byla ale musím říct, že za tolik vysolených peněz tedy žádný zázrak a vymeje se to stejně rychle jako ta domácí za 90Kč
barvím zrovna dneska sem si hodila černou.V práci jsme se barvily furt prostě nešlo odolat
citim se lepe mam lepší pocit že jsem upravena
@zuzulenda píše:
@byronUkaž mi prosím blond, ve které budu vypadat staršíJá jsem blondýna a všichni mi tipují tak 16let. Když jsem zkoušela barvu tmavou, vypadala jsem starší. V blonďaté se mi to fakt nedaří
No jasně, no, a viděla jsi někdy ženskou, které ta blond moc nesedí? Je v ní vyblitá? A není to její přirozená barva?
@werunqa Jinak já neříkám, že všem blon nesluší a dělá je starší, já říkám, že spousta žen si cpe blond za každou cenu a přitom jin nejde a dělá je straší ![]()
@byron píše:
No jasně, no, a viděla jsi někdy ženskou, které ta blond moc nesedí? Je v ní vyblitá? A není to její přirozená barva?
presne takhle jsem vypadala ja v blond ![]()
barvím..Londa ohnivě červená…sama mám nudně hnědé-šedé vlasy…více vynikají zelené oči
![]()
pokud nemá ženská pleť buďto extrémně světlou pleť a nebo není naopak jižanský typ, tak si myslím, že blond sluší každé, jde o to jen vychytat studený nebo teplý tón a barvu obočí ![]()
Sama sem barvila vším možným, měla sem období experimentů, teď zůstávám věrná melírované blond, k bledulím s pihami se to hodí.
@mammy píše:
pokud nemá ženská pleť buďto extrémně světlou pleť a nebo není naopak jižanský typ, tak si myslím, že blond sluší každé, jde o to jen vychytat studený nebo teplý tón a barvu obočí
Sama sem barvila vším možným, měla sem období experimentů, teď zůstávám věrná melírované blond, k bledulím s pihami se to hodí.
Já toužím po blond od mala
ale mně prostě nejde žádný odstín, bohužel… Mám bledou pleť a tmavé výrazné obočí
Nebarví, mám alergii:) své mám tmavě hnědé až černé. Pár bílých vlasů už se ale najde:)
já to neřeším zkouším vše sem kadeřnice ale teka sem dlouho u černe vyhovuje mě