Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
jsem půl roku po porodu, celý ten půl rok jsem se nedostala ke cvičení
a teď nevim co je pro mě lepší jestli spinning nebo jumping. Potřebuju zhubnout,ale nemam žádnou fyzičku. Prosím o radu
.
Díky Simča.
Zkus obojí a uvidíš.
Za mě spin, moc nezhubneš (tvoříš svaly), ale kondice letěla nahoru raketově, chdila jsem 2× týdně.
Za mě určitě Jumping
. Spinning mě nebavil, a jak psala Bellinka tvoříš svaly a nehubneš . ![]()
JJ spinning tvoříš svaly a nehubneš. A jumping je super, ale podle jak jsi na tom po porodu, já ho měla hodně komplikovaný tudíž ještě močák není tak jak má být a ujede mi moč i při zakašlání, takže trampolínky nemohu. Před těhu jsem byla na trampolínkách závislá… Jsou úžasný ! A zhubneš, ještě lěpší je vakushape… ten bych dala znovu
To je jistota zhubnutí, alle dost finančně náročná… a stejně ke každému cvičení musíš mít jídelníček ![]()
Zkoušela jsi ten Vakushape? Uvažuji nad tím, ale nevím nevím zda to opravdu tak funguje …
Opravdu to funguje, je to sice drahé a trvá půl hodinky… a aspon třikrát týdně a aspon 20-30 lekcí… kolem 16 lekce jsou vidět první příznaky a super věc.
Jo u nás to stojí kolem 120 kč. Kolik platíš ty ? Zkusím to, a uvidím
. Na tobě to jde už vidět ?
U nás sto třicet.. a jelikož už jsem zase po porodu tak bohužel, to už vidět není, než jsem otěhotněla, tak jsem měla 58kg z nějakých 70kg, ale chce to i ten jídelníček.. nejíst po páté hodině, nebo každý tři hodiny po malých dávkách… žádný kynutý, smetanu, bílé pečivo atd…
Jídelníček jsem změnila. Začnu chodit plavat, trampolínky + to vacu
.
Mě plavání nikdy neba … taky jsem měla jídelníček a trampolínky na vyřádění a vacu na relax a přesto hubnoucí
kolik měříš a vážíš?
Já ted 72kg a měřím 162 takže nic moc.. před těhu 58kg ![]()
Ted vytáhlí bříško, zadeček, stehna.. no vše a zdravotní stav neumožnující jakýkoliv cvičení, možná chůzy…
Miminko mi zemřelo, takže se chceme snažit o další, takže ani nechci někde riskovat, kdyby se uhnizdovalo abych ještě kůli kg něco si nepřivodila…
![]()
Mě plavání baví, odreaguji se u toho
.
Mám 165 cm a 77 kilo, co nepracuji tak jsem nabrala 10 kg.
Tak to je mi líto, snad se Vám brzy podaří mít mimčo ![]()
Ahoj, za sebe taky potvrzuju jumping, je super
Postava se mi zpevnila, vypracovala, měla jsem výdrž. Ale jak už tady bylo zmíněno, je to docela náročné na močové cesty.. ![]()
já si zamilovala Jumping
už si troufám říct, že jsem závislák
na spinnu jsem byla raz a už mě tam nikdo nikdy nedostane
![]()
A co se hubnutí týče, záleží v jakém tempu se jede, já něco zhubla na kilech, pak se to zstavilo a šly dolů jen cm
@Špagetka9 píše:
U nás sto třicet.. a jelikož už jsem zase po porodu tak bohužel, to už vidět není, než jsem otěhotněla, tak jsem měla 58kg z nějakých 70kg, ale chce to i ten jídelníček.. nejíst po páté hodině, nebo každý tři hodiny po malých dávkách… žádný kynutý, smetanu, bílé pečivo atd…
Já byla u dietoložky a takto mi to řekla každý tří hodiny menší porce a dvě hod před spaním, přesně jak píšeš. Ale ty potraviny taky vyřadit…
Sport a zelenina a jde to ![]()