Jumping nebo spinning?

59
3.4.12 10:42

Jumping nebo spinning ?

Ahoj,
jsem půl roku po porodu, celý ten půl rok jsem se nedostala ke cvičení :roll: a teď nevim co je pro mě lepší jestli spinning nebo jumping. Potřebuju zhubnout,ale nemam žádnou fyzičku. Prosím o radu :) .

Díky Simča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
3.4.12 10:46

Zkus obojí a uvidíš. :D Za mě spin, moc nezhubneš (tvoříš svaly), ale kondice letěla nahoru raketově, chdila jsem 2× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 10:52

Za mě určitě Jumping :pankac: . Spinning mě nebavil, a jak psala Bellinka tvoříš svaly a nehubneš . :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1278
3.4.12 10:56

JJ spinning tvoříš svaly a nehubneš. A jumping je super, ale podle jak jsi na tom po porodu, já ho měla hodně komplikovaný tudíž ještě močák není tak jak má být a ujede mi moč i při zakašlání, takže trampolínky nemohu. Před těhu jsem byla na trampolínkách závislá… Jsou úžasný ! A zhubneš, ještě lěpší je vakushape… ten bych dala znovu :-) To je jistota zhubnutí, alle dost finančně náročná… a stejně ke každému cvičení musíš mít jídelníček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 11:04

@Špagetka9

Zkoušela jsi ten Vakushape? Uvažuji nad tím, ale nevím nevím zda to opravdu tak funguje …

• Citovat
  • Upravit
1278
3.4.12 11:51

Opravdu to funguje, je to sice drahé a trvá půl hodinky… a aspon třikrát týdně a aspon 20-30 lekcí… kolem 16 lekce jsou vidět první příznaky a super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 11:56

Jo u nás to stojí kolem 120 kč. Kolik platíš ty ? Zkusím to, a uvidím :) . Na tobě to jde už vidět ?

• Citovat
  • Upravit
1278
3.4.12 12:09

U nás sto třicet.. a jelikož už jsem zase po porodu tak bohužel, to už vidět není, než jsem otěhotněla, tak jsem měla 58kg z nějakých 70kg, ale chce to i ten jídelníček.. nejíst po páté hodině, nebo každý tři hodiny po malých dávkách… žádný kynutý, smetanu, bílé pečivo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 12:10

Jídelníček jsem změnila. Začnu chodit plavat, trampolínky + to vacu :).

• Citovat
  • Upravit
1278
3.4.12 12:18

Mě plavání nikdy neba … taky jsem měla jídelníček a trampolínky na vyřádění a vacu na relax a přesto hubnoucí :-) kolik měříš a vážíš?
Já ted 72kg a měřím 162 takže nic moc.. před těhu 58kg :-)
Ted vytáhlí bříško, zadeček, stehna.. no vše a zdravotní stav neumožnující jakýkoliv cvičení, možná chůzy…
Miminko mi zemřelo, takže se chceme snažit o další, takže ani nechci někde riskovat, kdyby se uhnizdovalo abych ještě kůli kg něco si nepřivodila… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ewik92
3.4.12 12:25

Mě plavání baví, odreaguji se u toho :).
Mám 165 cm a 77 kilo, co nepracuji tak jsem nabrala 10 kg.
Tak to je mi líto, snad se Vám brzy podaří mít mimčo :*

• Citovat
  • Upravit
2363
3.4.12 12:27

Ahoj, za sebe taky potvrzuju jumping, je super :-) Postava se mi zpevnila, vypracovala, měla jsem výdrž. Ale jak už tady bylo zmíněno, je to docela náročné na močové cesty.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.4.12 13:00

já si zamilovala Jumping :-) už si troufám říct, že jsem závislák :-D :-D na spinnu jsem byla raz a už mě tam nikdo nikdy nedostane :-D :-D
A co se hubnutí týče, záleží v jakém tempu se jede, já něco zhubla na kilech, pak se to zstavilo a šly dolů jen cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.4.12 13:03
jestli můžu oponovat, není správné jak píšeš, nejíst po páté atd, tělo se nesmí dostat do stavu hladu. My jsme doma vyřadili úplně bíle pečivo a jíme jen tmavé, pečeme si doma sami a k obědu klidně udělám smetanovou omáčku, jen si dáme menší porci a můžu říc, že váha jde dolů. Člověk by měl jíst max 2h před spaním
@Špagetka9 píše:
U nás sto třicet.. a jelikož už jsem zase po porodu tak bohužel, to už vidět není, než jsem otěhotněla, tak jsem měla 58kg z nějakých 70kg, ale chce to i ten jídelníček.. nejíst po páté hodině, nebo každý tři hodiny po malých dávkách… žádný kynutý, smetanu, bílé pečivo atd…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
4.4.12 09:17

Já byla u dietoložky a takto mi to řekla každý tří hodiny menší porce a dvě hod před spaním, přesně jak píšeš. Ale ty potraviny taky vyřadit…
Sport a zelenina a jde to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková