K Baltickému moři s batoletem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2739
3.5.12 13:08

@Maddlen práve, malá mala vtedy pol roka a syn 4 roky. Aj sme sa v tom Koszaline chceli otočiť, že ideme hneď k rodine, ale Jarko cchel vidieť veľké more, tak sme išli
už sme si to vynahradili, hoci som bola z mora dosť sklamaná, rok na to sme začali jazdiť do Talianska, vlastne už piaty rok, na to isté miesto, ak sa dá, tie isté chatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.5.12 13:12

my teda jezdíme k Baltu do německa, ale jsem rád že tady také jsou příznivci chladného koupání… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.5.12 13:37

@meravigliosa A můžu se zeptat, kam jezdíte do té Itálie? :-) Dej tip, prosím… :mrgreen: Chtěli jsme původně příští rok do toho Polska, ale snad by se manžel nechal ukecat i na Itálii - právě že nikoho kdo jezdí po vlastní ose neznáme, tak nevíme, kam by bylo dobré jet. U nás je problém v řízení auta, on se bojí - já ne, tak mě to stojí docela přemlouvání. A taky nevíme, jak to chodí třeba na dálnicích v Rakousku a v Itálii. Teta byla loni na Garganu a moc se jí tam nelíbilo (nevím proč) - my jsme zas třeba s mužem takoví, že nám se líbí snad všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.5.12 13:38

@dalimil Dalimile, a kam konkrétně jezdíte? :-)

Já jsem strašná, já vím, ale ráda si vyslechu dobré tipy na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.5.12 14:03

jezdíme tatínkové + děti do kempu Zinnowitz na Usedomu vždy na pár dní na začátku července. Pro nás je to návrat do dětství, pro děti dobrodrůžo pod stanem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
31.3.14 20:25

Ahoj holky. Přemýšlíme nad dovolenou u Baltského moře. Máte zkušenosti s takovou dovolenou a dětmi? Pokud ano, budu ráda za všechny postřehy a zkušenosti - hlavně počasí a teplota vody :) Máme dceru, které budou v létě 2 roky a mám strach, že by to pro ni moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.3.14 22:04

@cverunka my jsme byli v Polsku u Baltu s malou, když měla dva roky… poprvé jsme tam byli v červnu, to bylo ještě zima na koupání, tak jsme si to pak na přelomu července a srpna zopakovali na dva týdny… projeli jsme větší část pobřeží od Leby po Ustku… bydleli jsme v Czolpinu, ubytování jsme si našli v soukromí na místě… nebyl to problém… vždy jsme jeden den byli u moře a koupali se a další den jsme si udělali výlet… teoreticky jsme se inspirovali tímto cestopisem - http://www.tomasek.cz/…/Polsko2007/ a navštívili ta samá místa… malé se tam líbilo, nám taky…
My jsme vychytali super počasí, nejlepší prý to je právě na začátku srpna, to je tam nejtepleji… bílý písek je nezapomenutelný, doma mám taky pár kilo červenorůžovofialových kamínků, navštívili jsme většinu majáků, které jsme cestou potkali, udělali jsme si výlet lodí po moři, ochutnali všechny možné druhy ryb v místních „smažalnjách“, bezvadná byla taky návštěva pohyblivých dun u Leby, to rozhodně nejde vynechat… vláčkem tam až na konec - nebo pěší procházka, zpátky do Leby po pobřeží… akorát s kočárkem po tom pobřeží neee, to raději s krosničkou… a nebo s kočárkem zpátky pěšky po cestě lesem nebo tím vláčkem… pokud bys chtěla ještě něco vědět, napiš… já na tu dovolenou moc ráda vzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
31.3.14 23:27

@cverunka my jsme už jako malé děti jezdily s rodiči k Baltickému moři, ale do Německa. Už je to spoustu let, ale to počasí a teplota vody se asi moc nezměnila ani za ta léta :) Hrozně záleží na tom, jaké by jste chytli počasí. My tam byli asi 5× a jen jednou se počasí opravdu vyvedlo na 100% a 14 dní jsme si užívali sluníčka. Ale moře bylo i tak spíš chladnější, nám jako dětem to ale moc nevadilo a rodiče nás s vody vyháněli, až když jsme měly modré rty, ale oni se tedy moc nekoupali. Také jsme tam ale na druhou stranu zažili celých 14 dní propršených, teplota vzduchu 15 stupňů a o teplotě moře ani nemluvit :? Ale moc ráda na ty dovolené vzpomínám, byla tam spousta možností různých výletů a jiného vyžití už tehdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
1.4.14 11:05

@Regina Hero
My teda uvažujeme o Německu, ale řeším to právě kvůli tomu počasí. Mám z toho obavy. Chceme trochu jinou dovolenou u moře - ne se válet s all inclusiv 2 týdny na pláži, ale předci jenom chceme malé dopřát pěkně se vykoupat v moři… Tvůj popis mě teda navnadil ještě víc :palec: Ale to počasí je pro mě strašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí