K čemu bílé lodičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
9.4.21 21:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10904
9.4.21 22:25

@Mimadora a foto těch lodiček by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.4.21 22:59
@Trojlístek píše:
@Mimadora a foto těch lodiček by nebylo?

Úplně obyč bílé, kožené. S kulatou špičkou, 7cm podpatek. :) Jako jsou celkem pohodlný, jinak bych o nich ani nezakládala diskuzi. :D Proto mi je jich trochu líto. Dva roky už mi leží v krabici a už na ně došlo. :D

Ale tip s tou bílou halenkou a světlýma kalhotama mi přišel fajn. Na bílej spodek si teda netroufnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10904
9.4.21 23:13
@Mimadora píše: Úplně obyč bílé, kožené. S kulatou špičkou, 7cm podpatek. :) Jako jsou celkem pohodlný, jinak bych o nich ani nezakládala diskuzi. :D Proto mi je jich trochu líto. Dva roky už mi leží v krabici a už na ně došlo. :DAle tip s tou bílou halenkou a světlýma kalhotama mi přišel fajn. Na bílej spodek si teda netroufnu. :)

:mrgreen: to je jinačí než z odkazu inspirace od @Leenvecka

Jako dívej, úplně blbé nejsou, ale mně to přijde udat boty za každou cenu. K těm riflím se mi to dokonce líbí a až se odrbou, tak ještě lepší. Ale… nejsou to jehly. Bílá halenka a světle kalhoty=tento typ vzhled divný.

Nechej je k riflím, časem se odrbou. Na vrch zkoušej co sedne, ale bílá halenka, či košile je prvoplánové. Možná béžové tílko, ale z úpletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
9.4.21 23:23

Dokážu si je představit se světlými pastelovými šaty na léto - levandulová, bledě modrá, světle růžová, žlutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10904
9.4.21 23:29

@Violkafiala anebo, ale záleží jestli je zakladatelka šatová víla. Osobně mám šatů plnou skříň, nicméně k takovým typům šatů, co zmiňuješ preferuji páskové sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
9.4.21 23:32
@Trojlístek píše:
@Violkafiala anebo, ale záleží jestli je zakladatelka šatová víla. Osobně mám šatů plnou skříň, nicméně k takovým typům šatů, co zmiňuješ preferuji páskové sandálky.

To záleží i podle příležitosti no. Ale víc použitelných nápadů už nevymyslím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10904
9.4.21 23:40
@Violkafiala píše:
To záleží i podle příležitosti no. Ale víc použitelných nápadů už nevymyslím :lol:.

:mrgreen: já taky ne. Naštěstí se budeme stěhovat, tak podobné exempláře hodím bez výčitek do koše. Manžela potěším, ze nebude moc krámů a mně se uleví, ze jsem se jich zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
9.4.21 23:44

Zkusil bych bílé víno.

• Citovat
  • Upravit
917
10.4.21 00:22
@Mimadora píše: Úplně obyč bílé, kožené. S kulatou špičkou, 7cm podpatek. :) Jako jsou celkem pohodlný, jinak bych o nich ani nezakládala diskuzi. :D Proto mi je jich trochu líto. Dva roky už mi leží v krabici a už na ně došlo. :DAle tip s tou bílou halenkou a světlýma kalhotama mi přišel fajn. Na bílej spodek si teda netroufnu. :)

Promin, bílý hnus. Já bych je vyhodila.

@Aquarius79 píše:
Zkusil bych bílé víno.

anebo červené víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
10.4.21 00:29
@Morska vila píše:
anebo červené víno.

Přiznám, v těch se moc nevyznám.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
10.4.21 00:30

Uniforma zdravotní sestřičky by k nim také ladila…

• Citovat
  • Upravit
917
10.4.21 00:58
@Aquarius79 píše:
Uniforma zdravotní sestřičky by k nim také ladila…

No prosím VIP stylista, víš poradit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
10.4.21 07:58

Ahoj, mam taky bily lodicky ze svatby, jednoduchy kozeny, na nizkym podpatku. Nosim je k cervenym satum s bilyma puntikama, k riflim a k ruzovym pastelovym kalhotam :D takze ja bych je urcite nevyhazovala.

• Citovat
  • Upravit
22565
10.4.21 09:22

@Mimadora před cca 20 lety jsem svoje svatební lodičky nosila k džínám, bílá košile, sako. Před temi cca 20 lety to šlo, dneska teda za unositelné považuji jen bílé tenisky nebo baleriny.
Na druhou svatbu určitě nic v podobném duchu neplánuju :mrgreen:.

Ale určitě je nevyhazuj. Schovej si je jako památku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková