K čemu je úrazové pojištění na dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Doe_Jane píše:
Tak jsem se dívala a za trvalé následky u dítěte platíme 30 Kč měsíčně, za úraz 35 Kč a za tu nemocnici 35 Kč taky
to samo o sobě vůbec nic neříká, podstatné jsou ty částky, na které to máte pojištěné…a v tom jsou velké rozdíly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Nemyslím, že samotné riziko „trvalky“ na 200.000 stojí 300 měsíčně. To ani u dospělého. Možná jste se dostali na minimální možnou částku pojistného a máte tam ještě něco, nebo zbytek investujete a ani si to neuvědomujete.
U KOOP spoření nemáte, možná investice.Příspěvek upraven 24.02.17 v 20:10
U koop jsem myslela zivotni, jako sporeni.Je to zivotni.Beru to jako sporeni z toho duvodu, ze u dospeleho se bere zivotko „co kdyby umrel“,ale u ditete to tak neberem nikdo, ale shodnoceni tam je, podle me, dobre a bez rizika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:
Investovat jsem nechtela, sporeni deti maji zvlast resene, jako zivotko do 15 a 18 let let.Vim urcite, ze u toho flexi ve svych 19 dostanou symbolickych 22 tis, je to min, co jde nastavit u flexi. Schalne jsem vytahla pojistku, a mame:
pojisteni trv nasledku urazu, s progresi{min 100tis max 2500000} 200 000 kc
Pojisteni vaznych nemoci a urazu 50 000
hospitalizace 200
denni odskoedne uraz 200 kcV danem propade, co znamena ta progrese? Ja chapu, ze 200 000 je nas max.
Mesicne na kazde dite 300 kc.
No pokud z té flexiny na konci dostanete „něco“, tak prostě část pojistného teď investujete
A ani to nevíte. A o tom to je.
Když si uděláte čistě pojištění dítěte bez investice, tak za 300 Kč dostaneš nadupanější pojistku - ale zase na jejím konci nedostaneš nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja pojisteni je vzdy dobre k tomu, ze kdyz se nahodou neco stane, tak jsou za to nejake korunky. Deti mam pojištěné tusim na milion, za 300 mesicne, v zari ta starsi upadla, a plneni bylo pekne. Bez trvalych nasledku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je 100,–, to už je „přiměřenější“. Možná zvážit ty vážné nemoci. A trvalky si umím představit vyšší, protože to může být opravdu podstatný zásah do života rodiny. Zní to možná divně, ale zlomená ruka (která sroste dobře) velkým problémem nebývá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave jsem zduraznovala, ze investovat nechci, chci cistou urazovku.Pry tak je to nejmin, co slo dat do investici, aby to vic bylo na ostatnim. Hloda me to jiz delsi dobu, a zda se mi, ze tyto podminky nejsou ideal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:
U koop jsem myslela zivotni, jako sporeni.Je to zivotni.Beru to jako sporeni z toho duvodu, ze u dospeleho se bere zivotko „co kdyby umrel“,ale u ditete to tak neberem nikdo, ale shodnoceni tam je, podle me, dobre abez rizika.
to ti řekl kdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xjuklickova píše:
@toooja pojisteni je vzdy dobre k tomu, ze kdyz se nahodou neco stane, tak jsou za to nejake korunky. Deti mam pojištěné tusim na milion, za 300 mesicne, v zari ta starsi upadla, a plneni bylo pekne. Bez trvalych nasledku.
Kde jste pojistene, ze mate tak vysoke plneni?!
Nam za sity nos 12 dnu leceni flexi proplatili nam 2600 kc.
Příspěvek upraven 24.02.17 v 20:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:
Prave jsem zduraznovala, ze investovat nechci, chci cistou urazovku.Pry tak je to nejmin, co slo dat do investici, aby to vic bylo na ostatnim. Hloda me to jiz delsi dobu, a zda se mi, ze tyto podminky nejsou ideal.
ono to u některých pojistek prostě bez investic asi nejde… nevím, znám konkrétní podmínky jen té naší a tam to jde
motat pojištění se spořením je podle mě hodně nešťastné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U Kooperativy mame na 500 000 s 6nasobnou progresi trvale nasledky urazu, mesicne za 75. To same jen na dopravni nehodu 15 Kc mesicne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:
U koop jsem myslela zivotni, jako sporeni.Je to zivotni.Beru to jako sporeni z toho duvodu, ze u dospeleho se bere zivotko „co kdyby umrel“,ale u ditete to tak neberem nikdo, ale shodnoceni tam je, podle me, dobre a bez rizika.
Já jako poradce vůbec nesmím z pusy vypustit slovo spoření, pokud jde o pojistnou smlouvu. protože se ty peníze vkládají do fondů, jde o investování. A to může mít i negativní výnos. Malou vyjímkou je u KOOP Garantovaný fond. Kdo má starší smlouvu, má na něm garantované zhodnocení 2,4% p. a. (mladší 1,9 %, 1,3%…).
Určitě ale nemůžu říct, že je něco BEZ RIZIKA. Není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja píše:
Kde jste pojistene, ze mate tak vysoke plneni?!
Nam za sity nos 12 dnu leceni flexi proplatili nam 2600 kc.Příspěvek upraven 24.02.17 v 20:20
to je vcelku normální… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
to samo o sobě vůbec nic neříká, podstatné jsou ty částky, na které to máte pojištěné…a v tom jsou velké rozdíly
já vím ale tak psala jsem kolik jsme cca dostali za ten úraz tak podle mě je to pěkně nastavené, nechci právě platit balík zas tolik úrazů nemáme, musím zaklepat
- Citovat
- Upravit
@Moise píše:
to ti řekl kdo?
Vyvodila jsem sama. Nevim, zda spravne. Jelikoz u podepsani smlouvy jsem prosla dotaznikem, kde se me ptali, do jakych fondu by radeji investovala sporene penize, jake riziko pripustim…Dala jsem tam, ze nechci riskovat, a tak mi to nastavilo investicni fond s min rizikem. Zcela chapu, ze neni zadny takovy fond, kt by mel 100 % jistotu bez rizika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz si dcera loni rozrazila na koupalisti bradu, ze tam uklouzla, od pojistovny ji doslo bolestné. Mela to site, takze nekolik dni leceni. Zatim jsme nastesti jinak krom drobnych urazu nebo hospitalizace resit nemuseli, pojistky maji, mit budou. Tezke urazy bych nerada privolala, bohuzel stat se muzou cokoli, staci jeden neposlusny ridic, kdyz nam to napasuje do auta a odnesou to decka nebo uraz na kole, skluzavce a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit