Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru které bude 16 let a koupila si kabelku. Měla dotedka takovou malinkou a včera přinesla novou a velkou. Že ji chce nosit ven apod.
Přijde mi to brzy a premylsim jestli povolit nebo ne.? Kdy začali vsde dcery nosit velké kabelky?
to je tu víc meh?
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru které bude 16 let a koupila si kabelku. Měla dotedka takovou malinkou a včera přinesla novou a velkou. Že ji chce nosit ven apod.
Přijde mi to brzy a premylsim jestli povolit nebo ne.? Kdy začali vsde dcery nosit velké kabelky?
POVOLIT? To jako vazne? V šestnácti jsem nosila, co jsem já uznala za vhodné. S matkou jsem maximálně konzultovala.
@Anonymní píše:
jsi normální?
no že se ptám, vem si léky, dej si studený hadr a běž se dívat na televizi
@Svistice píše:
POVOLIT? To jako vazne? V šestnácti jsem nosila, co jsem já uznala za vhodné. S matkou jsem maximálně konzultovala.
Ještě ji je 15.
Tak se jí asi do malé kabelky nevejdou věci, které si chce sebou vzít. ![]()
Povolit patnáctce kabelku? Děláš si jako legraci? To přeci nemůžeš myslet vážně. Už nemáš ani nárok ji zakazovat sex. Natož kabelku. měla by ses trochu probrat.
My si s dcerou půjčujeme kabelky dávno. A to bude mít za týden 13r.
Je teda fakt, že to nejsou klasické kabelky. Ale takové ty přes rameno. Že to se nosí pohodlněji. I batohy si půjčujeme.
Vůbec bych to neřešila. Ať si raději koupí za kapesné kabelku nebo klidně řasenku, než cigarety nebo jiný hnus. A představ si, že včera jsem kupovala zásobu na holení, že doma docházelo. Rovnou jsem brala víc barev, ať si je poznáme, které patří. Prostě nám děvčátka dospívají. Je třeba se s tím smířit.
@dedrichov píše:
Tak se jí asi do malé kabelky nevejdou věci, které si chce sebou vzít.
Tak bude sedět doma. Nebo si vezme dvě malé. Povolen může být ještě batůžek s plameňákem.
@Kelsey píše:
My si s dcerou půjčujeme kabelky dávno. A to bude mít za týden 13r.
Je teda fakt, že to nejsou klasické kabelky. Ale takové ty přes rameno. Že to se nosí pohodlněji. I batohy si půjčujeme.
Vůbec bych to neřešila. Ať si raději koupí za kapesné kabelku nebo klidně řasenku, než cigarety nebo jiný hnus. A představ si, že včera jsem kupovala zásobu na holení, že doma docházelo. Rovnou jsem brala víc barev, ať si je poznáme, které patří. Prostě nám děvčátka dospívají. Je třeba se s tím smířit.
Ano kdyby měla menší.. Ona si koupila poměrně velkou a přijde mi na to v 15 dost mladá.
![]()
@Anonymní píše:
Ano kdyby měla menší.. Ona si koupila poměrně velkou a přijde mi na to v 15 dost mladá.![]()
je jí 15, nemáš moc právo ji do toho mluvit. Fakt se vzpamatuj
@Arboretka píše:
je jí 15, nemáš moc právo ji do toho mluvit. Fakt se vzpamatuj
Já se o ní i bojím. Ano je vysoká a vypadá docela vyspěle, ale velkou kabelku..
Já měla první až někdy ve 20 možná i dyl. Nosila jsem černý batoh.
@kavenka píše:
To je vtip?
Ne? Jak to tak vidím tak jsem asi mimo dobu..
V 16 jsem byla na gymplu a kromě 2 letyho vztahu s klukem jsem urcite měla víc než 1 kabelku. Btw do školy jsem ji nosila místo batohu.