Kabelka v pubertální věku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116567
2.10.21 19:46
@Havlova píše:
Batoh. Už seš velká, tak může být bez obrázku. Kabelku jedině pod dozorem, nesmí se tam vejít víc než klíče, telefon a kapesníčky.

A šprcky. :mrgreen: řasenka a rtěnka ani náhodou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
2.10.21 19:47
@a12 píše:
jsem sla v tejdnu prl druháka do skoly, předemnou vylezly z autobusu dvě holky, sly předemnou az do ty skoly a učitel povídá jee naše sestacky ( je to malotridka do pátý třídy) no a ta jedna cca 12ti léta? měla na nohách něco takovýho :mrgreen: jen podpatek možná trošku širší, ale minimálně takhle vysokej a ta špička asi nebyla tak vysoká, ale za mě děs teda :mrgreen: jestli měla batoh jsem si nevšimla, ale ani bych se nedivila velký kabelce, místo školní tašky :mrgreen:

Stejně vypadající, ale na platformě jsem nosila ve čtvrtý třídě. Moc mi vyrostla noha, tyhle byly v buhvíkolátym krámu jediný, který mi seděly. Tak mi je máma koupila. Na pocit dospělačky, světačky díky těm botám snad nikdy nezapomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.21 19:48

V šestnácti mi vyhovoval takový drhaný batoh, po kabelce jsem neprahla. Ale nepovažuju za problém, když to někdo v 16 chce nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
2.10.21 19:48
@topazio píše:
Omg :zed:, kabelky ji nezakazuj. Kabelky nosí i mladší dívky.

Moje dvouletá dcerka mi ráda nosí (tedy zatím jen doma) ty moje „cestoví tašky“ (jak mým kabelkám s oblibou říká manžel) :mrgreen: :mrgreen: a já ji chci nějakou takovou (s dětským motivem) koupit :mrgreen: :mrgreen: Asi bych to měla přehodnotit a koupit jí tak max. peněženku na krk :mrgreen: :mrgreen: To přece tak malé holce MUSÍ stačit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149437
2.10.21 19:51
@werajsik píše:
Moje dvouletá dcerka mi ráda nosí (tedy zatím jen doma) ty moje „cestoví tašky“ (jak mým kabelkám s oblibou říká manžel) :mrgreen: :mrgreen: a já ji chci nějakou takovou (s dětským motivem) koupit :mrgreen: :mrgreen: Asi bych to měla přehodnotit a koupit jí tak max. peněženku na krk :mrgreen: :mrgreen: To přece tak malé holce MUSÍ stačit :lol: :lol: :lol:

Naše devítiletá má několik kabelek, batůžků, na volný čas, do školy má školní batoh.
Někdy fakt žasnu, z čeho všeho se dokáže udělat kauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
2.10.21 19:52
@Sexynohy píše:
Stejně vypadající, ale na platformě jsem nosila ve čtvrtý třídě. Moc mi vyrostla noha, tyhle byly v buhvíkolátym krámu jediný, který mi seděly. Tak mi je máma koupila. Na pocit dospělačky, světačky díky těm botám snad nikdy nezapomenu :mrgreen:
:mrgreen:
no jako ta holka měla nožičky jak hulky, tak bylo zajímavý pozorovat jak se ji ty nohy smrdlaj :mrgreen: ale jako obdibuju jí, ja bych v tom neušla snad ani pět metrů :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
2.10.21 19:54
@Anna766 píše:
Naše devítiletá má několik kabelek, batůžků, na volný čas, do školy má školní batoh.
Někdy fakt žasnu, z čeho všeho se dokáže udělat kauza.

to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
2.10.21 20:03

Dlouho jsem se takhle nezasmála!! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 20:04
@stinga píše:
to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška :mrgreen:

Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má. :) Klidně si napište Admin o potvrzení. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
149437
2.10.21 20:07
@stinga píše:
to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška :mrgreen:

Já vím, kadeřnice nebo letuška, případně ekonomka.Ale tahle kabelková diskuze mu k tomu nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
2.10.21 20:09
@Anonymní píše:
Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má. :) Klidně si napište Admin o potvrzení. :kytka:

tak potom jsi @me57h, jinak tu nemůže být nikdo další tak tupý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.10.21 20:10
@Havlova píše:
Přepadení je snad něco jiného. :mrgreen:

pardon :mrgreen: rychleji píšu než čtu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
77385
2.10.21 20:11
@Anonymní píše:
Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má. :) Klidně si napište Admin o potvrzení. :kytka:

no tak dobře, a proč 15letá nemůže nosit velkou kabelku? rozumný důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42498
2.10.21 20:31
@stinga píše:
no tak dobře, a proč 15letá nemůže nosit velkou kabelku? rozumný důvod

Aby jí nepřepadli. Co na tom nechápeš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
2.10.21 21:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru které bude 16 let a koupila si kabelku. Měla dotedka takovou malinkou a včera přinesla novou a velkou. Že ji chce nosit ven apod. :D
Přijde mi to brzy a premylsim jestli povolit nebo ne.? Kdy začali vsde dcery nosit velké kabelky?

Doufam, že toto není skutečné. Ale když budu dělat, že je, tak si můžeš gratulovat, že máš s pubertální dcerou jen tyto starosti. Pokud ji ovšem budeš určovat i velikost kabelky, tak se to může taky rychle změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová