Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše:
Batoh. Už seš velká, tak může být bez obrázku. Kabelku jedině pod dozorem, nesmí se tam vejít víc než klíče, telefon a kapesníčky.
A šprcky.
řasenka a rtěnka ani náhodou. ![]()
@a12 píše:
jsem sla v tejdnu prl druháka do skoly, předemnou vylezly z autobusu dvě holky, sly předemnou az do ty skoly a učitel povídá jee naše sestacky ( je to malotridka do pátý třídy) no a ta jedna cca 12ti léta? měla na nohách něco takovýhojen podpatek možná trošku širší, ale minimálně takhle vysokej a ta špička asi nebyla tak vysoká, ale za mě děs teda
jestli měla batoh jsem si nevšimla, ale ani bych se nedivila velký kabelce, místo školní tašky
Stejně vypadající, ale na platformě jsem nosila ve čtvrtý třídě. Moc mi vyrostla noha, tyhle byly v buhvíkolátym krámu jediný, který mi seděly. Tak mi je máma koupila. Na pocit dospělačky, světačky díky těm botám snad nikdy nezapomenu ![]()
V šestnácti mi vyhovoval takový drhaný batoh, po kabelce jsem neprahla. Ale nepovažuju za problém, když to někdo v 16 chce nosit.
@topazio píše:
Omg, kabelky ji nezakazuj. Kabelky nosí i mladší dívky.
Moje dvouletá dcerka mi ráda nosí (tedy zatím jen doma) ty moje „cestoví tašky“ (jak mým kabelkám s oblibou říká manžel)
a já ji chci nějakou takovou (s dětským motivem) koupit
Asi bych to měla přehodnotit a koupit jí tak max. peněženku na krk
To přece tak malé holce MUSÍ stačit
![]()
@werajsik píše:
Moje dvouletá dcerka mi ráda nosí (tedy zatím jen doma) ty moje „cestoví tašky“ (jak mým kabelkám s oblibou říká manžel)![]()
a já ji chci nějakou takovou (s dětským motivem) koupit
![]()
Asi bych to měla přehodnotit a koupit jí tak max. peněženku na krk
![]()
To přece tak malé holce MUSÍ stačit
![]()
![]()
Naše devítiletá má několik kabelek, batůžků, na volný čas, do školy má školní batoh.
Někdy fakt žasnu, z čeho všeho se dokáže udělat kauza.
@Sexynohy píše:
Stejně vypadající, ale na platformě jsem nosila ve čtvrtý třídě. Moc mi vyrostla noha, tyhle byly v buhvíkolátym krámu jediný, který mi seděly. Tak mi je máma koupila. Na pocit dospělačky, světačky díky těm botám snad nikdy nezapomenu
@Anna766 píše:
Naše devítiletá má několik kabelek, batůžků, na volný čas, do školy má školní batoh.
Někdy fakt žasnu, z čeho všeho se dokáže udělat kauza.
to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška ![]()
@stinga píše:
to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška
Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má.
Klidně si napište Admin o potvrzení. ![]()
@stinga píše:
to píše všechno ten vzdělávací troll, ta holka v 9. třídě, ještě tu má diskusi, že v 9. třídě dcera často marodí a 2 dotazy o škole, tam má pokaždé jiný nick a jednou chce být letuška a jednou zas nechce být letuška
Já vím, kadeřnice nebo letuška, případně ekonomka.Ale tahle kabelková diskuze mu k tomu nejde.
@Anonymní píše:
Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má.Klidně si napište Admin o potvrzení.
tak potom jsi @me57h, jinak tu nemůže být nikdo další tak tupý
@Havlova píše:
Přepadení je snad něco jiného.
pardon
rychleji píšu než čtu ![]()
@Anonymní píše:
Ani jedna diskuze kterou jste teď vyjmenovala není má.Klidně si napište Admin o potvrzení.
no tak dobře, a proč 15letá nemůže nosit velkou kabelku? rozumný důvod
@stinga píše:
no tak dobře, a proč 15letá nemůže nosit velkou kabelku? rozumný důvod
Aby jí nepřepadli. Co na tom nechápeš? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru které bude 16 let a koupila si kabelku. Měla dotedka takovou malinkou a včera přinesla novou a velkou. Že ji chce nosit ven apod.
Přijde mi to brzy a premylsim jestli povolit nebo ne.? Kdy začali vsde dcery nosit velké kabelky?
Doufam, že toto není skutečné. Ale když budu dělat, že je, tak si můžeš gratulovat, že máš s pubertální dcerou jen tyto starosti. Pokud ji ovšem budeš určovat i velikost kabelky, tak se to může taky rychle změnit.