Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Sháním dámská trička s krátkým rukávem. Asi vel.46/50 (záleží dle rozměrů). Klidně i nějakou mikču. Délka od ramene cca 70cm, prsa 110-125cm (nevadí mi volné).
Na běžné nošení, ale i na doma. Mám 25 let, tak prosím něco vhodného k mému věku.
Kdyby někdo měl za symbolickou cenu nebo za dopravné přes zásilkovnu.
Moc děkuji za případné nabídky. ![]()
Hezký den ![]()
Zalanodo a hlídat zalando lounge
about you
bonprix
pokud asos umí posílat bez proclení, tak asos, ale potřebuješ to ověřit.
Případně pokud to potřebuješ jako podporu v sociální tísni, poptej se v nejblžší diakonii či jiné organizaci co mívá oblečení k dispozici.
Zároveň tě můžou poslat za někým, kdo ti pomůže řešit tvou situaci.
@Ou
Nepotřebuji nové věci. Sháním jen za rozumnou cenu pár triček.
Z Bonprix mi navíc trička nesedí. Jsou hodně krátká a jdou potom po vyprání hodně do šířky a vypadá to, jako kus hadru. Už jsem jich měla několik a vždy stejný. A jelikož jsem teď třídila šatník, kde jsem měla trička už opravdu nevhodná na běžné nošení, tak mi tam zbylo prd. ![]()
Ahoj, na tom Zalandu koupíš fakt pěkné věci ve větším a teď mají velký slevy. Takže pěkné a za pár korun. Sama tam postupně měním šatník teď po miminku ![]()
@Ou @shadowbabe proč lidé jsou ochotni zasílat někomu dětské oblečení a když někdo potřebuje dospělácké, tak s tím mají šílený problém?
@stinga píše:
@Ou @shadowbabe proč lidé jsou ochotni zasílat někomu dětské oblečení a když někdo potřebuje dospělácké, tak s tím mají šílený problém?
Myslím, že u dětského oblečení prostě pomohou mamince v nouzi s oblečením, které už nepotřebují. Zakladatelka (dle jejích diskuzí) pracuje, má partnera atd…tak v podobném případě asi většina nazná, že si pár triček na eshopu může koupit. A co si budeme povídat, velikost 46/50 asi není zrovna běžná, natož v pětadvaceti, když chce výslovně něco adekvátně svému věku za poštovné
.
Víc bych v tom neviděla.
@stinga píše:
Kde píšu, že s tím mám problém?
poslala bych slečně, ale svou velikostí bych jí moc platná nebyla. Proto návrh jaký byl 🤷🏻♀️
Nechtěla jsem zde rozpoutat bouřlivou debatu. Mám psáno i za symbolickou cenu. Nečekám top stav. Jen se mi nechtějí kupovat nová trička, když po čase jich pár v práci zničím! Koukala jsem třeba i v Kiku na ty jejich jednobarevný, ale já už jsem je měla kolikrát a vždy jdou do šířky a jsou pak krátká!