Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pínečka Mně se vejde notebook vel. 38*25 cm. Mini je hezčí, skladnější, ale vejde se do ní houby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rakosnicek1983 Moc Ti děkuji za odpověď
dnes se na ni pojedu podívat, mrknu i na tu mini
asi si zkusím vzít notebook s sebou a testnu to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemanka Moc děkuji
pro mě je asi ta velikost prioritou…mám v kabelce ráda prostor a ne všechno natěsnané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pínečka Mám obě dvě velikosti a lépe se mi nosí mini, ale nic moc do ní nedám, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám objednanou Obag standard černou. Jaké byste mi k ní poradily boty? Hlavně nechci baleríny. Chtěla bych něco na podzim, aby to šlo k džínám i legínám. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, sháněla jsem tmavěšedou Obrush, ale z obag.cz mi napsali, že už ji od dodavatele nebudou dostávat. Nevíte, kde jinde sehnat? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klipy k Obag
Ahoj holky, prosim o radu. Kde bych sehnala univerzalni klipy na uchytavani tašek ke kočárku - abych mohla vozit OBAG? diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jsem taky milovnice techto kabelek
mam tedy jen jednu Azuro brush, pro me celkem nakladne, ale muzu jeste jednu.. Chci magnetu brush a proste neni, ani seda brush ![]()
Taky vas stve kdyz neni k dostani vase barva?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucciaaa Sháněla jsem pískovou celé prázdniny, ano vím
. Po azuro brush toužím, ale už mám 3 a fakt je to dost, spíš se potřebuji nějaké zbavit, ale nějak potřebuju všechny(mini, standard brush, beach). O pocket jsem poslala dál, nenadchnul mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžete mi, prosím, někdo napsat, kde všude po ČR jsou prodejny s O bag? Nebo alespoň východní čechy, jestli tedy je
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barborkaa26 V Pardubicích mají něco v Dress code ve Smilovce. Ale nevím, jak velký výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit