Kadeřnice do domu v Brně

1972
12.1.15 20:43

Kadeřnice do domu v Brně

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli někdo nevíte o kadeřnici, která chodí domů v Brně. Hledám na netu a aktuálně jsem nikoho nenašla, kromě Starého Lískovce. Díky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
290
12.1.15 21:50

Setra chodí stříhat… A je fakt výborná kadeřnice, pracuje ve vyhlášeným salónu. Kdyžtak napiš o kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
13.1.15 11:09
@elnido píše:
Setra chodí stříhat… A je fakt výborná kadeřnice, pracuje ve vyhlášeným salónu. Kdyžtak napiš o kontakt.

Můžeš mi kontakt tedy na ni prosím napsat do UZ? V případě potřeby ji ráda zavolám. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.6.15 03:26

neberte si domu kadeřnici Zuzanu Hromniak z Brna

Pozor na kadeřnici Zuzanu Hromniak. Zkazila mi dlouhe vlasy. Technicky spatne zvládnutý strih (zubary, nerovny, jen ocasky vzadu z dlouhych hustych vlasu zbyly). Melir taky spatny (uspinene ostatní vlasy). Jsem z toho zoufala, mam jit na důležitou svatbu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.10.15 20:21

Dobrý den,
Já provozuji kadeřnici do domu. Momentálně mám skvělé zaváděcí ceny. :) Kdyby jste měli zájem, zde je kontakt:
Email: vasekadernicedodomu@gmail.com
Tel: +420 773 562 252
 http://vasekadernicedodomu.wix.com/mysite-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.1.20 13:58

Kadeřnice do domu

Dobrý den,

Oživují diskuzi, sháním kadeřnici do domu, s dobrými referencemi. Myslím vystudovanou kadeřnici a ne nějakou paní s rekvalifikačním kurzem, která vám to ostříhat hůř, než když byste se do toho pustili sami. Prosím někoho doporučte,

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.7.21 16:51

Zkušená kadeřnice do domu

Hledám opravdu kvalitní, profesionální vyučenou kadeřnici do domu s praxí, nehledám někoho, kdo má pouze kurz při mateřské, jsem na vlasy náročná a hledám takovou, která nás v našem prostorném bytě bude pravidelně navštěvovat dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.12.21 19:37

Kadeřnice do domu Brno

Dobrý den, hledám kadeřnici v rámci Brna (Brno centrum) pro skoro nepohyblivého člověka. Našel by se tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.23 10:56

Kadeřnice domů-Královo Pole

Ahoj,

nevíte někdo o nějaké kadeřnici, která je dobrá (rozuměj-potřebuju melír, za který se nebudu stydět, když už jdu po x letech na ples) a přijela by k nám domů? Mám 1,5letého syna a nemám možnost hlídání (respektive syn s nikým nevydrží), jinak bych si zašla normálně do salonu ;)
Děkuji a přeju hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.3.23 10:58
@Teasmajl píše:
Dobrý den,
Já provozuji kadeřnici do domu. Momentálně mám skvělé zaváděcí ceny. :) Kdyby jste měli zájem, zde je kontakt:
Email: vasekadernicedodomu@gmail.com
Tel: +420 773 562 252
http://vasekadernicedodomu.wix.com/mysite-1

Ty ceny jsou asi pořád zaváděcí ne? Nebo dnes někdo barví za 60 Kč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo