Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli někdo nevíte o kadeřnici, která chodí domů v Brně. Hledám na netu a aktuálně jsem nikoho nenašla, kromě Starého Lískovce. Díky za tip ![]()
Setra chodí stříhat… A je fakt výborná kadeřnice, pracuje ve vyhlášeným salónu. Kdyžtak napiš o kontakt.
@elnido píše:
Setra chodí stříhat… A je fakt výborná kadeřnice, pracuje ve vyhlášeným salónu. Kdyžtak napiš o kontakt.
Můžeš mi kontakt tedy na ni prosím napsat do UZ? V případě potřeby ji ráda zavolám. Díky.
Pozor na kadeřnici Zuzanu Hromniak. Zkazila mi dlouhe vlasy. Technicky spatne zvládnutý strih (zubary, nerovny, jen ocasky vzadu z dlouhych hustych vlasu zbyly). Melir taky spatny (uspinene ostatní vlasy). Jsem z toho zoufala, mam jit na důležitou svatbu ![]()
Dobrý den,
Já provozuji kadeřnici do domu. Momentálně mám skvělé zaváděcí ceny.
Kdyby jste měli zájem, zde je kontakt:
Email: vasekadernicedodomu@gmail.com
Tel: +420 773 562 252
http://vasekadernicedodomu.wix.com/mysite-1
Dobrý den,
Oživují diskuzi, sháním kadeřnici do domu, s dobrými referencemi. Myslím vystudovanou kadeřnici a ne nějakou paní s rekvalifikačním kurzem, která vám to ostříhat hůř, než když byste se do toho pustili sami. Prosím někoho doporučte,
Díky ![]()
Hledám opravdu kvalitní, profesionální vyučenou kadeřnici do domu s praxí, nehledám někoho, kdo má pouze kurz při mateřské, jsem na vlasy náročná a hledám takovou, která nás v našem prostorném bytě bude pravidelně navštěvovat dlouhodobě.
Dobrý den, hledám kadeřnici v rámci Brna (Brno centrum) pro skoro nepohyblivého člověka. Našel by se tu někdo?
Ahoj,
nevíte někdo o nějaké kadeřnici, která je dobrá (rozuměj-potřebuju melír, za který se nebudu stydět, když už jdu po x letech na ples) a přijela by k nám domů? Mám 1,5letého syna a nemám možnost hlídání (respektive syn s nikým nevydrží), jinak bych si zašla normálně do salonu ![]()
Děkuji a přeju hezký den ![]()
@Teasmajl píše:
Dobrý den,
Já provozuji kadeřnici do domu. Momentálně mám skvělé zaváděcí ceny.Kdyby jste měli zájem, zde je kontakt:
Email: vasekadernicedodomu@gmail.com
Tel: +420 773 562 252
http://vasekadernicedodomu.wix.com/mysite-1
Ty ceny jsou asi pořád zaváděcí ne? Nebo dnes někdo barví za 60 Kč? ![]()