Kadeřnický, kosmetický salon České Budějovice

993
15.12.13 11:15

Kadeřnický-kosmetický salon České Budějovice

Mám myšlenku, že bychom mamce k šedesátým narozeninám zaplatili kadeřníka, popřípadě nalíčení, nebo nehty. Ale ráda bych, aby to bylo něco jako proměna. Ne že jí tam zastřihnou a dobarví odrosty a hotovo. Prostě, aby se tam o ní pěkně postarali. Je v Budějovicích nebo okolí něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12127
15.12.13 11:36

Zkusila bych La dolce vita v krajinské, je tam na jednom místě kadeřnictví, kosmetika i nehty a holky jsou tam hrozně ochotný, takže by podle mě nebyl problém se domluvit na celkový servis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sankablfh
15.12.13 13:14

Ahoj, kamarádka na Husovce v FEMME FATALE to dělá, je to líčení, kadeřník a ještě fotky od profi fotografa, opravdová proměna, doporučuju. Najdu odkaz a dám ti ho sem

• Citovat
  • Upravit
Sankablfh
15.12.13 13:17
  • Citovat
  • Upravit
993
15.12.13 13:39

Děkuju. A ceny víš nebo je najdu na stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.6.16 13:41

Holky potřebuji rychle poradit. Potřebuji vytrvat obočí a to hned. Kde v budejkach to udělají na počkání bez objednání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
7.6.16 13:49

Vytrhat samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.17 22:13

Maturitni ples

Potřebuji ucesat a nalicit na maturitní ples. Nevíte o nějakem salonu, kde to udělají všechno dohromady? Nechce se mi nejdříve ke kadeřnici a až pak ke kosmeticce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.20 11:37

Kadeřnický salon, obarvení vlasů

Potrebuju poradit nejaky hoodne dobry kadernicky salon v Praze kde mi nabarvi vlasy cele na cerno a mozna zastrihnout konecky. Mam vlasy barveny uz ponekolikaty a mam je hodne zniceny, vlastne skoro zadny a to pouzivam Kérastase, Paul Mitchel a tyhle znacky…Chci nekam kde mi vlasy nabarvi opravdu bez zadneho poskozeni, je mi jedno kolik to bude stat, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný