Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám myšlenku, že bychom mamce k šedesátým narozeninám zaplatili kadeřníka, popřípadě nalíčení, nebo nehty. Ale ráda bych, aby to bylo něco jako proměna. Ne že jí tam zastřihnou a dobarví odrosty a hotovo. Prostě, aby se tam o ní pěkně postarali. Je v Budějovicích nebo okolí něco takového?
Zkusila bych La dolce vita v krajinské, je tam na jednom místě kadeřnictví, kosmetika i nehty a holky jsou tam hrozně ochotný, takže by podle mě nebyl problém se domluvit na celkový servis ![]()
Ahoj, kamarádka na Husovce v FEMME FATALE to dělá, je to líčení, kadeřník a ještě fotky od profi fotografa, opravdová proměna, doporučuju. Najdu odkaz a dám ti ho sem
Holky potřebuji rychle poradit. Potřebuji vytrvat obočí a to hned. Kde v budejkach to udělají na počkání bez objednání?
Potřebuji ucesat a nalicit na maturitní ples. Nevíte o nějakem salonu, kde to udělají všechno dohromady? Nechce se mi nejdříve ke kadeřnici a až pak ke kosmeticce ![]()
Potrebuju poradit nejaky hoodne dobry kadernicky salon v Praze kde mi nabarvi vlasy cele na cerno a mozna zastrihnout konecky. Mam vlasy barveny uz ponekolikaty a mam je hodne zniceny, vlastne skoro zadny a to pouzivam Kérastase, Paul Mitchel a tyhle znacky…Chci nekam kde mi vlasy nabarvi opravdu bez zadneho poskozeni, je mi jedno kolik to bude stat, diky