Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky
,oživuji diskuzi s tím, jestli jste od té doby nenatrefili na nějakou šikovnou kadeřnici? Chtěla bych ostříhat, tak nějak sestříhat, prostě těm mým drátům dát nějaký střih a nevím kam jít, ať nevypadám ještě hůř než teď
Předem díky ![]()
@pvmr píše:
Holky,oživuji diskuzi s tím, jestli jste od té doby nenatrefili na nějakou šikovnou kadeřnici? Chtěla bych ostříhat, tak nějak sestříhat, prostě těm mým drátům dát nějaký střih a nevím kam jít, ať nevypadám ještě hůř než teď
Předem díky
Ahoj, nevím, odkud přesně jsi, ale já třeba chodím v Karviné do polyfunkčního domu naproti soudu, ale z boku, jak je dárková síň, paní se jmenuje myslím Marcelka a já jsem s ní spokojená.
![]()
@babulka01 jo to vím kde je, ale nikdy jsem tam nebyla - je ta paní mladá, stará a cena? je přívětivá? - já vím, mám hodně otázek ![]()
@pvmr píše:
@babulka01 jo to vím kde je, ale nikdy jsem tam nebyla - je ta paní mladá, stará a cena? je přívětivá? - já vím, mám hodně otázek
Je to paní kolem 50., ale můžu jí křivdit.
A je hodně ukecaná a já jsem tam byla úplně změnit barvu, prostříhat (3 barvy jsem měla na hlavě), vyfoukat a platila jsem necelých 600 Kč. Ale nevím, jak je to po novém roce, páč se změnilo DPH.
![]()
Já jsem byla loni před svatbou v kulturaku.. Byla tam úžasná kadeřnice, ale nepamatuju si jméno.. Platila jsem za stříhání, melír 350, na zkoušce a 250 kč česání na svatbu..mám vlasy po zadek, takže jsem tam byla dvě a půl hodiny.. Říkla, že hrozně ráda mění celkový vzhled..prý je to pro ní výzva ![]()
@pvmr chodím do kadeřnictví RiAna - kousek od nemocnice..
jsem spokojená - ceny dobré ![]()
Ahoj můžete mi doporučit nějaké kadeřnictví popř.konkrétní osobu která je opravdu profesionál? Potřebuju po porodu nutně ostříhat a chtěla bych uplnou změnu. Potřebovaa bych poradit co by mi slušelo atd. Díky