Kadeřnictví okres Karviná

Mišis
9.2.12 08:41

Kadeřnictví okr.Karviná

Ahoj můžete mi doporučit nějaké kadeřnictví popř.konkrétní osobu která je opravdu profesionál? Potřebuju po porodu nutně ostříhat a chtěla bych uplnou změnu. Potřebovaa bych poradit co by mi slušelo atd. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2639
9.2.12 13:10

no záleží na městě třeba v Orlové je vyhlášené studio Kočka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:39

Holky :mavam:,oživuji diskuzi s tím, jestli jste od té doby nenatrefili na nějakou šikovnou kadeřnici? Chtěla bych ostříhat, tak nějak sestříhat, prostě těm mým drátům dát nějaký střih a nevím kam jít, ať nevypadám ještě hůř než teď :( Předem díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
7.3.13 19:48
@pvmr píše:
Holky :mavam:,oživuji diskuzi s tím, jestli jste od té doby nenatrefili na nějakou šikovnou kadeřnici? Chtěla bych ostříhat, tak nějak sestříhat, prostě těm mým drátům dát nějaký střih a nevím kam jít, ať nevypadám ještě hůř než teď :( Předem díky :kytka:

Ahoj, nevím, odkud přesně jsi, ale já třeba chodím v Karviné do polyfunkčního domu naproti soudu, ale z boku, jak je dárková síň, paní se jmenuje myslím Marcelka a já jsem s ní spokojená. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.3.13 19:52

@babulka01 jo to vím kde je, ale nikdy jsem tam nebyla - je ta paní mladá, stará a cena? je přívětivá? - já vím, mám hodně otázek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
7.3.13 20:02
@pvmr píše:
@babulka01 jo to vím kde je, ale nikdy jsem tam nebyla - je ta paní mladá, stará a cena? je přívětivá? - já vím, mám hodně otázek :)

Je to paní kolem 50., ale můžu jí křivdit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A je hodně ukecaná a já jsem tam byla úplně změnit barvu, prostříhat (3 barvy jsem měla na hlavě), vyfoukat a platila jsem necelých 600 Kč. Ale nevím, jak je to po novém roce, páč se změnilo DPH. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
7.3.13 20:12

Já jsem byla loni před svatbou v kulturaku.. Byla tam úžasná kadeřnice, ale nepamatuju si jméno.. Platila jsem za stříhání, melír 350, na zkoušce a 250 kč česání na svatbu..mám vlasy po zadek, takže jsem tam byla dvě a půl hodiny.. Říkla, že hrozně ráda mění celkový vzhled..prý je to pro ní výzva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
7.3.13 21:12

@pvmr chodím do kadeřnictví RiAna - kousek od nemocnice.. :palec: jsem spokojená - ceny dobré :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková