Kadí jak králík - příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
STOLICE
KUBÍK TŘEBA TO NECHCE Z FLAŠKY ANI Z HRNEČKU,TAKŽE ,ABYCH NĚCO DO NĚJ NĚJAKÉ TEKUTINY NACPALA TAK MU JE PODÁVÁM PO PLASTOVÉ LŽIČCE. SAMOZŘEJMĚ TA VODA NESMÍ BÝT STUDENÁ . ZE ZAČÁTKU TO PO MĚ PRSKAL ,ALE TED SI DÁ ŘÍCT. CHCE TO VELKOU TRPĚLIVOST. TAK VYDRŽ,ALE BUDE TO USPĚCH
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkousela jsem mesic a nic,takze jsem se vratila k redenym stavam a jsem rada,ze neco pije,ono plany jsou pekny,ale pak ta realita…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak dneska jsem manžela poslala do bylinkářství k Vojnarovi. Na zácpu u mimča naprosto vyloučili heřmánkový čaj…Doporučili směs tří bylinek - lněné semeno, šípek a slézový plod. Vše smíchat a vařit čaj. Vyzkoušíme a pak dám vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadanaH píše:![]()
taky budete zkoušet? My už zkoušíme, ale Kačce moc nechutná, tak jí tam dávám malinko medu, aby to vypila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, hlásím další zprávy. Bylinky mi dcera nechtěla pít aniž bych je přislazovala, což jsem teda moc nechtěla…Nakonec jsme problém se zácpou vyřešili nadobro a to s UM od BABYLOVE z drogerie DM. Trápí mě, že jsem tak dlouho čekala a zkoušela všechno možné
První jsme měli Nutrilon, pak Bebu a nakonec Babylove. Už druhý den užívání se Kačka doslova po…Žádné tvrdé bobky a slzičky při kakání. Můžu vesele dávat banány, rýži a jiné potraviny, které jsem nedávala z důvodu ucpávání. Jsem hrozně moc ráda a ať si každý říká co chce, prostě nám to vyhovuje, tak to budem používat
A to mi sestra u pediatra tvrdila, že UM nemůže způsobovat zácpu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit