Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
v utery jsme byli na treti davce hexa vakciny a synflorixu. a dneska ma uz od dopoledne teplotu tedka aktualne 37,6 po odectu. dneska kakal nejdriv v pohode a pak tam mel takovy bily vetsi kousky a tedka uz je to do zelena zase s tema kouskama? nevite co to je? je to k tomu ockovani?
Ahoj,tak teplota je normalni po ockovani i kdyz mi jsme ji nemeli,ale hodne miminek ma,s tou stolici neporadim
moje malá po očkování nikdy teplotu nemněla zato tak cca 3 dny průjem DR mi vždycky tvrdila,že to není možné, ale bylo to tak vždycky.
každé dítě asi reaguje jinak
ahoj holky
my jsme asi 14 dní po očkování a měly jsme 39 teploty průjem máme do dnes
a Mudr tvrdí že to po tom není ,jenže mu to začalo hnedka asi 8hod po očkování
jak říkáš každý mimi reaguje jinak…někdo má takovou stolici a někdo nemá horeky
bude to dobrý uvidíš ![]()
podle me poradne asi ani vsechny reakce neznaji. a taky jste meli pri 3 davce nejhorsi prubeh? mi teda jo :/
lovelytelle píše:
podle me poradne asi ani vsechny reakce neznaji. a taky jste meli pri 3 davce nejhorsi prubeh? mi teda jo :/
my měli teprva 1
a ani se netěším teda jelikož jsme měli 40 horečky a každých 10minul plakal ze spaní
a řev jako blázen,když měl tu horečku nenechal si dát ani čípek
pořád mi to vracel
tak jsme si nakonec koupili sirup
ale to mě nenapadlo že to bude absolvovat znova
já ani nevím kdy nás budou očkovat znova??budou nám 3 měsíce …první jsme měli ve 2 měsících ![]()
ilcina: mi jsme prvni davku dostali az na 3 mesicich, to jsem divim ze vam ji dali takhle brzy, a pak po mesici dalsi a treti zase po mesici. prvni davku to mel v noci teplotu tak jsme mu dali jednou sirup a dobry. 2 davku to mel taky v noci teplotu a druhy den uz jen zvysenou a okolo vpichu to mel zatvrdly. no a tedka prvni den nic. druhej den mel pres den teplotu a vcera taky a celkove je takovy mrzutejsi, moc se nesmeje, jinak ma porad dobrou naladu, dneska je zatim bez teploty tak to snad bude dobry.
my měli první dávku ve 4 měsících a v poho, druhá dávka v 5, byl amlinko mrzutější a zvýšená teplota na 37,6, ráno už dobrý, 3 dávka v 6 měsících a uplně v pohodě. na čtvrtou dem v 8 měsících. neni to brzy??? já myslela, ž e 4tá se dávaá až pul roku po 3vakcíně???
jajinka: koukam, ze to kazda doktorka ockuje trochu jinak, ja myslim, ze ta posledni mi rikala, ze se ockuje na roce. a nevite co nas ceka dal za ockovani a zhruba kdy?
lovelytelle píše:
jajinka: koukam, ze to kazda doktorka ockuje trochu jinak, ja myslim, ze ta posledni mi rikala, ze se ockuje na roce. a nevite co nas ceka dal za ockovani a zhruba kdy?
tak děvčata koukám že nás toho čeká ještě hodně
http://mudr.kutejova.sweb.cz/kalendar.html no já teda koukám s tím očkováním že to každý Mudr dává jinak???je to normální??? ![]()
podle toho kalendáře koukám že nás budou provázet jen teplotky a pláč ale třeba také ne!!!tak přeji aby to ty naše ratolesti všechno zvládli bez teplotek
a v klídku ![]()
ilcina: no to se uz zase tesim
nas malej je od toho ockovani takovej vic smutnejsi , nevim v noci se budu po 2,3 hodinach a k ranu ho trapi prdy , pritom nevim od ceho by to mel. nejim nic nadymaveho a jen kojim a od 3 mes , jsme s tim nemeli problem
¨chudáček malej
no nám budou 3 měsíce,a tak od 6tineděl nás začali trápit prdíky
tak jsme začali dávat infacol
výborná věc akorát nám vadilo pomerančové ároma na žaludek tak mě po měsíci užívání začal zvracet vše co vypil :-/ a za měsíc přibral 200gr :-/ ale ted nedávno jsme přesli na Sab Simplex a byli jsme chvilku jen spokojený,začal mít hrozný průjem a všichni i Mudr říkaj že to je po Sabu..tak jsme ho vysadili,léčíme střívka po prujmu a nic nebereme už týden a máme klid
od prdíků ![]()
Ale jakto že ho trápí prdíky??kolik mu je???z tvého příspěvku chápu dobře že je starší jak 3 měs???tak prdíky jsou prej jen do 3měsíce…Chudáček malej
náš malej je po očkování táké dost citlivej
příjde mi že je ted na mě hodně upjatej
je to pěkné ale není to dobré…
tak jsem zvědavá kolem 15.tého jdem na další prohlídku s očkováním :-/