Kakání po očkování

3588
3.2.11 18:04

Kakani po ockovaní

Ahoj holky
v utery jsme byli na treti davce hexa vakciny a synflorixu. a dneska ma uz od dopoledne teplotu tedka aktualne 37,6 po odectu. dneska kakal nejdriv v pohode a pak tam mel takovy bily vetsi kousky a tedka uz je to do zelena zase s tema kouskama? nevite co to je? je to k tomu ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
3.2.11 19:31

Ahoj,tak teplota je normalni po ockovani i kdyz mi jsme ji nemeli,ale hodne miminek ma,s tou stolici neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.2.11 20:31

jo to je v pohode, ale s tim kakanim je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.2.11 21:15

moje malá po očkování nikdy teplotu nemněla zato tak cca 3 dny průjem DR mi vždycky tvrdila,že to není možné, ale bylo to tak vždycky. :nevim: každé dítě asi reaguje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.2.11 21:27

ahoj holky :-) my jsme asi 14 dní po očkování a měly jsme 39 teploty průjem máme do dnes :nevim: a Mudr tvrdí že to po tom není ,jenže mu to začalo hnedka asi 8hod po očkování :nevim: jak říkáš každý mimi reaguje jinak…někdo má takovou stolici a někdo nemá horeky :-)bude to dobrý uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.2.11 10:12

podle me poradne asi ani vsechny reakce neznaji. a taky jste meli pri 3 davce nejhorsi prubeh? mi teda jo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.11 13:11
lovelytelle píše:
podle me poradne asi ani vsechny reakce neznaji. a taky jste meli pri 3 davce nejhorsi prubeh? mi teda jo :/

my měli teprva 1 :-( a ani se netěším teda jelikož jsme měli 40 horečky a každých 10minul plakal ze spaní :-( a řev jako blázen,když měl tu horečku nenechal si dát ani čípek :-( pořád mi to vracel :-( tak jsme si nakonec koupili sirup :-) ale to mě nenapadlo že to bude absolvovat znova :-( já ani nevím kdy nás budou očkovat znova??budou nám 3 měsíce …první jsme měli ve 2 měsících :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.11 13:12

a jaké jste měli reakce vy???:-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.2.11 13:56

ilcina: mi jsme prvni davku dostali az na 3 mesicich, to jsem divim ze vam ji dali takhle brzy, a pak po mesici dalsi a treti zase po mesici. prvni davku to mel v noci teplotu tak jsme mu dali jednou sirup a dobry. 2 davku to mel taky v noci teplotu a druhy den uz jen zvysenou a okolo vpichu to mel zatvrdly. no a tedka prvni den nic. druhej den mel pres den teplotu a vcera taky a celkove je takovy mrzutejsi, moc se nesmeje, jinak ma porad dobrou naladu, dneska je zatim bez teploty tak to snad bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.2.11 14:37

my měli první dávku ve 4 měsících a v poho, druhá dávka v 5, byl amlinko mrzutější a zvýšená teplota na 37,6, ráno už dobrý, 3 dávka v 6 měsících a uplně v pohodě. na čtvrtou dem v 8 měsících. neni to brzy??? já myslela, ž e 4tá se dávaá až pul roku po 3vakcíně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
4.2.11 15:59

jajinka: koukam, ze to kazda doktorka ockuje trochu jinak, ja myslim, ze ta posledni mi rikala, ze se ockuje na roce. a nevite co nas ceka dal za ockovani a zhruba kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.11 22:03
lovelytelle píše:
jajinka: koukam, ze to kazda doktorka ockuje trochu jinak, ja myslim, ze ta posledni mi rikala, ze se ockuje na roce. a nevite co nas ceka dal za ockovani a zhruba kdy?

tak děvčata koukám že nás toho čeká ještě hodně :-(http://mudr.kutejova.sweb.cz/kalendar.html no já teda koukám s tím očkováním že to každý Mudr dává jinak???je to normální??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.2.11 22:05

podle toho kalendáře koukám že nás budou provázet jen teplotky a pláč ale třeba také ne!!!tak přeji aby to ty naše ratolesti všechno zvládli bez teplotek :-( a v klídku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.2.11 15:54

ilcina: no to se uz zase tesim :( nas malej je od toho ockovani takovej vic smutnejsi , nevim v noci se budu po 2,3 hodinach a k ranu ho trapi prdy , pritom nevim od ceho by to mel. nejim nic nadymaveho a jen kojim a od 3 mes , jsme s tim nemeli problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.2.11 16:24

¨chudáček malej :-( no nám budou 3 měsíce,a tak od 6tineděl nás začali trápit prdíky :-( tak jsme začali dávat infacol :-) výborná věc akorát nám vadilo pomerančové ároma na žaludek tak mě po měsíci užívání začal zvracet vše co vypil :-/ a za měsíc přibral 200gr :-/ ale ted nedávno jsme přesli na Sab Simplex a byli jsme chvilku jen spokojený,začal mít hrozný průjem a všichni i Mudr říkaj že to je po Sabu..tak jsme ho vysadili,léčíme střívka po prujmu a nic nebereme už týden a máme klid :-) od prdíků :-)
Ale jakto že ho trápí prdíky??kolik mu je???z tvého příspěvku chápu dobře že je starší jak 3 měs???tak prdíky jsou prej jen do 3měsíce…Chudáček malej :roll: náš malej je po očkování táké dost citlivej :nevim: příjde mi že je ted na mě hodně upjatej :nevim: je to pěkné ale není to dobré… :nevim: tak jsem zvědavá kolem 15.tého jdem na další prohlídku s očkováním :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí