Kam doma umístit 3 děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30988
28.10.23 07:09
@ugluk píše:
Bych přistavila ještě jedno patro, ne? A buďte rádi, že se napotřetí nepoštěstila dvojčata, to už byste se museli přestěhovat. Občas se nějaký zámek na prodej vyskytne.

Přestěhování je dobrý nápad, třeba by nějaké větší 3+kk sehnali a to by se jim pak hned lépe řadilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.23 07:17
@Serpentini píše:
Myslím, že tohle je pokračování. Očividně se někoho bydlícího v garsonce ta diskuze úplně zbytečně dotkla :lol:

Je mi to naprosto jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
28.10.23 07:19

Troll :mrgreen:
Ale k tématu. Zrovna tento týden mi dcera říkala, že nějaká její spolužačka bydlí v RD ve sklepním bytě, po rekonstrukci. Takže to určitě je taky řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
28.10.23 07:29

Teda tvoje starosti a Rotchildovy prachy :lol: :lol: Máte zahradu? Postav mu tam karavan. Já jsem spala až do 15 let v jednom pokoji s bráchou a o nějakém soukromí jsem si mohla nechat leda tak zdát. A hele, přežila jsem. A ano, existují i sklepní byty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.23 07:41

My jsme taky měli první byt ve sklepním bytě domu mých rodičů. Ještě rok po svatbě jsme tam žili, než jsme si pořídili svoje bydlení. Je tam 2+kk. Ale to má normální, velká okna a dokonce tam otec dal fr. dveře. On nemá sklep zapuštěný celý v zemi. Jen garážovou část a kotelnu. Ten kus je ve svahu. Zbytek je v rovině se zahradou. Takže v obýváku a kuchyni se jde rovnou nohou na terasu. Žádný schodek. Původně místo toho bytu byla prádelna, kuchyň na zavařování a pokoj na odkládání věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
28.10.23 09:01

Prvni dva roky bude mimino ve vaší ložnici beztak. Jak moc oddelene jsou ty dva byty? Je celkem bezne, ze v rodinnych baracich je dole obytny prostor a nahoře pokoje. Neslo vy to vyresit nějak takhle? Dole obyvak, kuchyne, vase loznice, nahoře budou mit deti své království, z druheho obýváku se udela druhy dětský pokoj, kuchyne se „zakonzervuje“ a az děti povyrostou, muzou z toho patra mit startovaci bydlení.
Mate 11 místností, proboha, to se urcite poskladate, ludi vetsinou resi opacny problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.10.23 10:34
@Anonymní píše:
Ahoj, máme 3 děti a v domě bohužel jen 11 pokojů. 2 obývací pokoje, 2 koupelny, 2 kuchyně, šastnu, naší ložnici, nějaké kumbály. Zbývá nám místo jen na jeden dětský pokoj, který je sice rozdělen na dvě části, ale stejně, kam nacpat to třetí dítě? Pak už máme jedině 6 místností ve sklepě, ale tam jim nechceme dělat pokoje, protože sice jsou sklepy opravené a vypadají jako normální obytné interiéry, ale je tam docela zima.Nějaké nápady? Díky

5ti člena rodná se nevyleze do 11 místností 8o :mrgreen:
Twl to je dobrej vtip :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.10.23 11:29
@Cuddy píše:
Přestěhování je dobrý nápad, třeba by nějaké větší 3+kk sehnali a to by se jim pak hned lépe řadilo!
@1Pears1 píše:
Troll :mrgreen:
Ale k tématu. Zrovna tento týden mi dcera říkala, že nějaká její spolužačka bydlí v RD ve sklepním bytě, po rekonstrukci. Takže to určitě je taky řešení.

Teta má z garáže a sklepních prostor nádhernej byt, už nemohla kvůli nohám do schodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.10.23 11:36
@smile_xxx píše:
A do toho sklepního bytu se nejde dolů po schodech?

Ne, chodí se rovnou, do prvního patra pak po schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14697
28.10.23 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj, máme 3 děti a v domě bohužel jen 11 pokojů. 2 obývací pokoje, 2 koupelny, 2 kuchyně, šastnu, naší ložnici, nějaké kumbály. Zbývá nám místo jen na jeden dětský pokoj, který je sice rozdělen na dvě části, ale stejně, kam nacpat to třetí dítě? Pak už máme jedině 6 místností ve sklepě, ale tam jim nechceme dělat pokoje, protože sice jsou sklepy opravené a vypadají jako normální obytné interiéry, ale je tam docela zima.Nějaké nápady? Díky

Z té šastny už ti asi šastlo, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.23 13:09
@smile_xxx píše:
A do toho sklepního bytu se nejde dolů po schodech?

Naši taky nemají ve sklepním bytě schody a je to souběžně k zahradě, terase. Normální velikost oken, fr. dveří. Dost světla. Je to sklepní byt, ale je nadzemní. Není ten sklep zapuštěný v zemi, jak to někdo dělá. Pak se jde po schodech do horních pater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 13:20
@Kelsey píše:
Naši taky nemají ve sklepním bytě schody a je to souběžně k zahradě, terase. Normální velikost oken, fr. dveří. Dost světla. Je to sklepní byt, ale je nadzemní. Není ten sklep zapuštěný v zemi, jak to někdo dělá. Pak se jde po schodech do horních pater.

Tak to ale není sklep. Sklep je skupina místností, která se alespoň částečně nachází zapuštěná pod úrovní okolního terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.23 13:23
@resim_problemy píše:
Tak to ale není sklep. Sklep je skupina místností, která se alespoň částečně nachází zapuštěná pod úrovní okolního terénu.

To je garáž. Ta zapuštěná je. Protože svah. Ale druhá část je normálně nadzemní. Tam byla původně ta prádelna, místnost na odkládání věcí a kuchyň na zavařování. Na 2+kk byt dostačující. Pak jsou dvě patra hore. Když přijedeme. Nebo dcera tam chce bydlet během střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný