Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Doporučuji Gruzii, neobvyklá země, ale krásná, nezničená turistickým ruchem. ![]()
My se velmi rádi vracíme do Turecka. Ale jsme v podstatě klasičtí hoteloví povaleči
![]()
Jestli chcete na klasickou válecí dovolenou u moře tak Turecká riviéra.
My jsme toho procestovali pěkný kus, ale za sebe můžu doporučit Maledivy nebo Tahiti. Ale my jsme plážoví povaleči, takže mé tipy vyhovovat nemusí. Celkem se mi líbilo i na Guatemale, kde jsme byli loni, ale letos jedeme zas lážo plážo ![]()
@me57h píše:
My jsme toho procestovali pěkný kus, ale za sebe můžu doporučit Maledivy nebo Tahiti. Ale my jsme plážoví povaleči, takže mé tipy vyhovovat nemusí. Celkem se mi líbilo i na Guatemale, kde jsme byli loni, ale letos jedeme zas lážo plážo
To je muj sen (Maledivy) ale to uz je jina cenova
![]()
Tak ono dost záleží jaký máte rozpočet a jestli si chcete lehnout na pláž, nebo si v destinaci třeba pronajmout auto a něco tam projet a poznat. Chcete luxusní rezort s all-inclusive, nebo kemp s vlastním stravováním. Dej víc informací ![]()
@alisekR píše:
Mallorca.Krásný kus země.
Nad tou uvazujeme dost
Vypada pekne
@Sorin píše:
Tak ono dost záleží jaký máte rozpočet a jestli si chcete lehnout na pláž, nebo si v destinaci třeba pronajmout auto a něco tam projet a poznat. Chcete luxusní rezort s all-inclusive, nebo kemp s vlastním stravováním. Dej víc informací
Jsme povaleči a nejradeji bych all inclusive no ![]()
@SarkaNovo píše:
Jsme povaleči a nejradeji bych all inclusive no
A jaký máte rozpočet?
@SarkaNovo píše:
To je muj sen (Maledivy) ale to uz je jina cenova![]()
Tak pro nás třeba finance problém nejsou, spíše řešíme délku letu a co s malým. Ale jestli můžu doporučit levnou dovolenou, tak Malta.
@SarkaNovo Egypt nee, brácha tam v 15 chytil fakt šílenej průjem a 3 dny horečky, zvracení, průjem, první 2 dny mu dělalo problémy dojít jen z postele na záchod… Prášky nezabiraly, kdyby nebyl dobře stavěný, tak tam asi skončil s dehydrataci v nemocnici, takhle se z toho nějak dostal, ale zhubnul snad 8 kilo…
Chorvatsko Dubrovník, Brač, Hvar Řecko jakékoliv ostrovy
Kréta, Kypr, Sardinie
Jo a za mě Malta
Já chtěla tento rok letecky, ale přítel chce autem, takže asi skončíme v Itálii…
@SarkaNovo píše:
Ahoj, chci se zeptat vás „zcestovalých“ kde se vám nejvíce na dovolené líbilo a kam byste ihned vyrazili znovu s dětmi. Přemýšlíme o dovolené, ale nevíme kam. Máme 2 děti (11 aa láká nás Egypt, ale starší syn má poslední dobou pořád problémy se zažíváním, často mu něco nesedne a před 2 měsíci byl i v nemocnici, mysleli že má zánět slepého střeva, ale „rozehnali“ mu ho, tak nevím jestli je to dobrý nápad jet zrovna tam. Takže jsme zájezd zrušili a přemýšlíme kam vyrazit jinam.
Poradíte? Určitě bychom chtěli letecky.Díky
V podstatě jakákoliv oblast Řecka, ale u nás už to hranici snad s obsesí, jelikož i když si řekneme, že zkusíme jiný stát, nakonec se zase a znova objevíme v Řecku
a za mě teda Egypt nee, jednou mi stačilo. Lecila jsem si střeva téměř čtvrt roku, měli jsme normální velmi slušný hotel (teď nevím jestli 4 nebo 5*) a přesto mě postihl faraon v otřesné míře.
@SarkaNovo píše:
Jsme povaleči a nejradeji bych all inclusive no
Tím pádem plně doporučuji to Turecko. Poměr cena - výkon absolutně unikátní, hotely dost často vybavené akvaparky a nebo minimálně skluzavkami.