Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, poraďte prosím nějaké krásné místo vhodné na prodloužený víkend s 3 letým a půl ročním prckem.
Aby bylo vyžití, kam se procházet, kde se koupat…je jedno jestli to bude camp, hotel…prostě to nej kde jste byli
Díky ![]()
Lipno, byli jsme už podruhé a naprostá spokojenost. Aktivit je tam tolik, že se to nedá stihnout ani za týden, krásná příroda. No prostě super! ![]()
Poradíte i konkrétní hotel nebo penzion? Také přemýšlím, kam jet. A budu ráda, za Vaše pozitivní zkušenosti.
Kemp sedmihorky (u Turnova) mají různé druhy ubytování a za mě pro děti top. V létě mají i animační programy pro děti. A taky hotel panorama welness v Blansku. Super vybavený a moje 3-letá to měla ráda i v okolí- jeskyně, ZOO, Dinopark. Letos tam pojedeme znovu. Budu ve 3. trimestru, tak chci pohodlí a aby se o mě dobře postarali. V létě tam mají taky programy pro děti.
My jezdíme sem: www.pohodanovapec.cz Je to na Šumavě, apartmán vybavený pro děti, v areálu dětské hřiště a spousta možností v okolí. A hlavně je tam klid a není to tak hektické jako na Lipně. Tam je to poslední roky dost hektické - hlavně v sezóně.
Nám se velmi líbilo na Pálavě. Pasohlávky kemp Merkur. Je tam naprosto kouzelně všude kolem vinice opravdu krásné místo a kemp je parádní. ![]()
Ahoj ,možná už to není aktualní,ale trošku přidám zkušenosti. My vyzkoušeli jednu chatu v Bílých Karpatech kousek od Žitkovských bohyní,dá se říct že sou přes kopec. Ubytování pro 4 rodiny.Děti se starali o slepičky,ohniště venku.Je tam divoká příroda.Děti ani nepotřebovali žádné dětské atrakce ,běhali po kopcích .V dešti nebyl problém ,byla tam velká herna s pinponkovým stolem.