Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jel by někdo??mám holky 4 letou a roční..viděla bych to na únor/březen..zatím nevím kam, sama nepojedu, tak sonduju kdo by se třeba (jestli vůbec) přidal:)
Predpokladam ze letecky nekam dost daleko, kdyz unor/brezen.. myslis, ze najdes nekoho, kdo poleti s cizim clovekem na dovolenou? Pokud ano, tak jsi napsala dost malo informaci o tvych predstavach..
@Kolarkaa nepotrebuju,aby odpovidaly rypalky:) proste se nekdo najde nebo ne..predstay si upresnime v soukromych zpravach..znam nekolik pripadu, kdy se lidi takhle seznamili a jeli a jsou z nich dodnes pratele..
Škoda že se mi druhý cvrcek narodila před třemi dny, já bych do toho jinak šla ![]()
Ahojky já se dovolím přfařit ![]()
Jsem sama s osmiletou holčičkou, jednou jsme už Chorvatsko zvládly s CK Vítkovice. Ale bylo tam spousta „ale“, finančně i strategicky bych to řešila jinak. Domluvit si apartmán nebo chatku co nejblíže u vody, na jídle ušetřit, o to víc koupit zmrzlin a ovoce
a hlavně ať malá má parťačku. Ceny za dvoulůžák, byť luxusní, jsou zbytečné - čím víc lidí jede, tím levněji to vyjde.
Tak mě napadlo to zkusit, když vidím téma - náhoda ![]()
@Kolarkaa píše:
@martikax ja do tebe rypu? Normalne jsem se zeptala..
hele, to si zvykneš, tady jsou ženy velmi vztahovačné. ![]()
@krukynka píše: Škoda že se mi druhý cvrcek narodila před třemi dny, já bych do toho jinak šla
buď průkopník ![]()
@Kolarkaa píše:
@martikax ja do tebe rypu? Normalne jsem se zeptala..
zeptala ses jestli si myslim, ze najdu nekoho kdo pojede s cizim clovekem na dovolenou..a ze jsem napsalal malo informaci..to jsem mela odpovedet ano, myslim?:) proto jsem zakladala tuhle diskuzi, protoze ANO, myslim.tak se nezlob, ale jako rypnuti mi to pripada..zvlast kdyz nechces jet, tak pak nechapu proc reagujes takovym prispevkem ![]()
My pojedem
. Holky 5 a 1 rok. Ale chcem spis srpen/zari. Mallorca?