Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
blíží se prodloužený víkend a my bysme ho s ročním prckem rádi nějak smysluplně využili a někam vyrazili. Vzhledem k tomu, že počasí se zdá být ,mírně řečeno, nejisté, nemůžeme se rozhoupat kam vlastně teda jet.
Původně jsme chtěli pod stan někam na Šumavu, třeba na Lipno, ale pokud by mělo pršet, bylo by snad lepší být ne pod stanem, ale v ňáký chatce.
Máte nějaké tipy? Kde budete vy?
díky moc a LÉTO LÉTO LÉTO !!! ![]()
Lenka
Ahojky,mě teda nedělá starosti prodloužený víkend,protože dáváme dohromady bydleníčko,ale zajímalo by mě kam na silvestra.Nechci žádnou pařbu nebo něco podobnýho,jen se sejít s několika dalšíma lidma a jejich dětma různého věku (našemu Filípkovi jsou 4 měsíce),popovídat si u par chlebíčků.....připít si o půlnoci a jít spát.No a ráno stavět sněhuláka…rozumíte mi?pokud někdo o něčem takovém víte dejte mi prosím vědět.Děkujeme Lenka a Filípek
Ahoj, my jsme byli letos lyžovat ve Frymburku na Lipně. Pronajali jsme si tam byt v domě na náměstí. Těch bytů je tam samozřejmě několik, takže by se mohlo ubytovat víc rodin a večer se sejít v jednom. www.lipno-cz.com. Silvestrovským oslavám zdar.
Esterka
Děkujeme,na stránky mrknem a určitě něco vyberem.Bude to paráda.Mohli bychom se domluvit i pár lidiček po netu,čím víc tím líp.Vyberu místečko a snějakým návrhem přijdu.Zatím pap a děkujem.
Lenka a Filda