Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
poradíte mi prosím nějaký fajn obchod s těhotenským oblečením v Praze?
Může to být třeba i „sekáč“. Hlavně, aby tam měli dost velikostí a nějaký výběr. Značkové to opravdu být nemusí!!!
díky moc
Eva
Ahoj Evo,
já vím o dvou docela dobrých prodejnách - Tveret v Dětské pasáži (vedle zmrzlinárny u Itala u Vodičkovy ulice) a Svět mateřství - to je na Palmovce v Sokolovské ulici směrem k hotelu Olympic. Tveret je teda dražší, ale na druhou stranu - manšestráky (jsou to bokovky), která odtamtud mám jsem unosila výborně - od 13 tt až do teď. Ještě mám lacláče, ale v těch už nechodím, je v nich horko. V té dětské pasáži je i obchod se spodním prádlem pro těhulky.
Pak se ještě občas něco najde v sekáči v Řeznické ulici - je to sekáč s dětskými věcmi, ale mají tam i štangli s těhulkovskými věcmi (obchod se jmenuje „Chlapeček a holčička“. A občas se něco najde v dětském obchodě v Tusarově ulici (Praha 7) - zas je to dětský obchod a sekáč, ale sem tam i něco pro těhulky, ale ne moc. Určitě je těch obchodů víc, ale o dalších nevím. A vyloženě těhotenský sekáč jsem taky bohužel nenašla. V normálním sekáči se pak tváří, jako bych spadla z višně, když se ptám na těhu-oblečení.
Tak hodně úspěchu!
Ulrika 37 tt
Ahoj holčinky,
docela mě zaráží, že sekáče v Praze nevedou těhuoblečky. U nás v Litoměřicích máme jeden super sekáč a mají tu těhu kalhoty - normální i lacláče. Cena je od 250Kč. To si myslím, že je dost zajímavá cena.
Stejně bych ale potřebovala nějakou inspiraci. Třeba A. Gondíková a její styl oblékání mě nezaujal, není to to bych sipředstavovala. Nejsem konzervativec, ale nelíbilo se mi to.
Nevíte o nějakých www?
D9ky Desty a Cipátko 12tt