Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Šumava, jižní Morava … prostě kraje, kde jsou cyklostezky (t.j. cesty, kudy se dá jít s kočárem) a není to moc do kopce
Co se týče pobytu, je třeba pečlivě vybírat penzion nebo hotel, a to na základě asi jejich webových stránek a nabídek služeb, zejména teda směrem k dětem. Může to být prkotina, na druhé straně zapůjčení dětské postýlky a jídelní židličky je významný bonus! No a jsou pochopitelně hotely, kde mají dětské koutky, dětské bazény, animační programy (chůvy … )
Ahoj, já jsem z Mariánek a můžu je jenom doporučit
Je to nááádhera být tam na podzim.Pokud bys chtěla nějaké bližší info nebo něco doporučit klidně napiš
já miluju český ráj, je tam spousta cyklostezek, spousta historických míst, hotel, kam se podíváš… hmmm, wellness v českým ráji…jela bych hned ![]()
proč by nebylo dobré pro vaše mrně jet k moři? Myslím, že by to zvládla úplně v pohodě. Jinak v Čechách bych jela buď na hory nebo na Moravu - ale teď na podzim tu nebude vůbec hezky - abyste si nepřivezli místo hezkých zážitků spíš nachlazení nebo angínu.
My jezdíme každý podzim na pár dní na Šumavu,babí léto na Šumavě je taky super.Můžete si udělat spousty výletů,jak psaly holky je tam spousty cyklostezek na procházky s kočárkem ![]()
verenika píše:
je tam opravdu krásně
Viď?Já tam bydlela 20 let, teď žiju ve Varech a jezdíme tam každý týden za našima a kam se hrabou ty Vary ![]()
Stensa píše:verenika píše:Viď?Já tam bydlela 20 let, teď žiju ve Varech a jezdíme tam každý týden za našima a kam se hrabou ty Vary
je tam opravdu krásně
Se mi Vary vůbec nelíbí,oproti Mariánkám.Frantovo jsou taky hezký ![]()
Holky dekuji teď se musím rozhodnout bud šumava nebo marianky je to těžký
Františkovy lázně
bezkonkurenčně nejkrásnější lázeňské městečko u nás.
hele vy jste mě úplně navnadily na ty mariánky, asi donutím manžela na jaře ![]()
sterezie píše:
hele vy jste mě úplně navnadily na ty mariánky, asi donutím manžela na jaře
no určitě neprohloupíš
Škoda, že nedělám v nějakym hotelu, hned bych si tady nalákala hosty ![]()
A co takhle jižní Čechy, abych taky zalobovala za nás doma …
Srbská kamenice, pension Les
já byla v druhém měsíci 
bylo to fajn, dělali jsme výlety do okolí, ale spíš lezli jak kamzíci po skalách
to by se ale s dítětem nedalo, max v nějaké krosně nebo nosítku