Kam na svatební cestu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
14.9.11 12:09
sterezie píše:
verenika píše:
Maríánky jsou krásný :palec:
a já tam ještě nebyla :oops: budu to muset napravit :wink: mě se teda ještě moc líbilo v Krkonoších v jánských lázních, jsou sice mini, ale bylo tam hezky :-)
madi, kde v 4eském švýcarsku?

Srbská kamenice, pension Les
bylo to fajn, dělali jsme výlety do okolí, ale spíš lezli jak kamzíci po skalách :mrgreen: já byla v druhém měsíci :-D
to by se ale s dítětem nedalo, max v nějaké krosně nebo nosítku

• Citovat
  • Upravit
20518
14.9.11 12:10

Šumava, jižní Morava … prostě kraje, kde jsou cyklostezky (t.j. cesty, kudy se dá jít s kočárem) a není to moc do kopce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co se týče pobytu, je třeba pečlivě vybírat penzion nebo hotel, a to na základě asi jejich webových stránek a nabídek služeb, zejména teda směrem k dětem. Může to být prkotina, na druhé straně zapůjčení dětské postýlky a jídelní židličky je významný bonus! No a jsou pochopitelně hotely, kde mají dětské koutky, dětské bazény, animační programy (chůvy … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.9.11 12:22

Ahoj, já jsem z Mariánek a můžu je jenom doporučit :palec: Je to nááádhera být tam na podzim.Pokud bys chtěla nějaké bližší info nebo něco doporučit klidně napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
14.9.11 12:26

já miluju český ráj, je tam spousta cyklostezek, spousta historických míst, hotel, kam se podíváš… hmmm, wellness v českým ráji…jela bych hned :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 12:27

Zpívající fontána je úžasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.9.11 12:27

proč by nebylo dobré pro vaše mrně jet k moři? Myslím, že by to zvládla úplně v pohodě. Jinak v Čechách bych jela buď na hory nebo na Moravu - ale teď na podzim tu nebude vůbec hezky - abyste si nepřivezli místo hezkých zážitků spíš nachlazení nebo angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 12:29

je tam opravdu krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 12:30

My jezdíme každý podzim na pár dní na Šumavu,babí léto na Šumavě je taky super.Můžete si udělat spousty výletů,jak psaly holky je tam spousty cyklostezek na procházky s kočárkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.9.11 12:33
verenika píše:

Viď?Já tam bydlela 20 let, teď žiju ve Varech a jezdíme tam každý týden za našima a kam se hrabou ty Vary :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 12:34
Stensa píše:
verenika píše:
Viď?Já tam bydlela 20 let, teď žiju ve Varech a jezdíme tam každý týden za našima a kam se hrabou ty Vary :roll:

Se mi Vary vůbec nelíbí,oproti Mariánkám.Frantovo jsou taky hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
14.9.11 12:38

Holky dekuji teď se musím rozhodnout bud šumava nebo marianky je to těžký

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
14.9.11 12:42

Františkovy lázně :pankac: bezkonkurenčně nejkrásnější lázeňské městečko u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.9.11 12:47

hele vy jste mě úplně navnadily na ty mariánky, asi donutím manžela na jaře :lol:

• Citovat
  • Upravit
1666
14.9.11 12:51
sterezie píše:
hele vy jste mě úplně navnadily na ty mariánky, asi donutím manžela na jaře :lol:

no určitě neprohloupíš :palec: Škoda, že nedělám v nějakym hotelu, hned bych si tady nalákala hosty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 13:36

A co takhle jižní Čechy, abych taky zalobovala za nás doma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí