Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Ahoj holky. Přišla jsem si pro radu. Mám se příští měsíc vdávat, můj problém je ten že můj přítel mi včera večer hodil na postel katalog prej mám vybrat stavební cestu:) nechal to na mě protože on je na to prostě dřevo bylo by to jednoduché ale problém je vtom že máme 8 měsíční holčičku a oba chceme aby jela snáma v katalogu je vše sice krásnějo dokážu si představit jak jsme někde u moře ale pro naší malou to není dobré letět k moři tak jsem se chtěla zeptat vás jestli nemáte neake tipy myslím tady v ČR do zahraničí se mi s malou nechce děkuji za radu
Já bych zkusila nějaký lázeňský/wellnes pobyt.Ty můžeš chodit na procedůry a pak všichni na procházky po lázních…
My byli v Tatrách, ale to s tak malou holčičkou asi není to ideální. A kde se nám fakt moc líbilo bylo v Gutech (malá zapadlá vesnička v Beskydech kousek od Těšína) a penzion Gutská bašta. Skvělá restaurace, skvělý personál, nádherná příroda…kouzlo…hned bych jela zase.
ahoj, my byli loni na svatební cestě ve welness hotelu na šumavě a bylo to super! sice jsme nebyli s malou, ale letos jedeme na výročí zas a já myslím, že to bude v pohodě
jinak co se týče těch procedur, jéé já si to tak užila, letos mám asi smůlu ![]()
To mě nenapadlo do lázní tak na 14 dní no pokoukám se dik za radu:)
To mě nenapadlo do lázní tak na 14 dní no pokoukám se dik za radu:)To mě nenapadlo do lázní tak na 14 dní no pokoukám se dik za radu:)
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Jsem z jižních čech tady spoře nic není:(
co tam není?
Tak já, i když bydlím v Budějovicích klidně bych si dala pobyt v Třeboni v lázních. Jen kdyby se o mě někdo staral… ![]()
KPKristy píše:
Tak já, i když bydlím v Budějovicích klidně bych si dala pobyt v Třeboni v lázních. Jen kdyby se o mě někdo staral…
Já bych šla třeba vedle do bytovky kdybych tam měla týdenní wellnes pobyt ![]()
verenika píše:KPKristy píše:Já bych šla třeba vedle do bytovky kdybych tam měla týdenní wellnes pobyt
Tak já, i když bydlím v Budějovicích klidně bych si dala pobyt v Třeboni v lázních. Jen kdyby se o mě někdo staral…
Přesně tak! Někdy nezáleží, jak je to daleko, ale jaké je vyžití ![]()
a kdybys chtěla do lázní, tak si všichni takhle na podzim vychvalujou Mariánky ![]()
KPKristy píše:verenika píše:Přesně tak! Někdy nezáleží, jak je to daleko, ale jaké je vyžitíKPKristy píše:Já bych šla třeba vedle do bytovky kdybych tam měla týdenní wellnes pobyt
ukradly jste mi myšlenku
klidně doma, kdybych mohla mít nohy nahoře ![]()
My jsme byli v Českém Švýcarsku, ale tam rozhodně nejsou stezky pro kočárek ![]()
Já bych zkusila tu Šumavu, ten wellness hotel je dobrý nápad, malá tam bude na čerstvém vzduchu, můžete chodit na procházky, tam je spoustu cyklostezek, kam se dostanete i s kočárkem ![]()
verenika píše:
Maríánky jsou krásný
a já tam ještě nebyla
budu to muset napravit
mě se teda ještě moc líbilo v Krkonoších v jánských lázních, jsou sice mini, ale bylo tam hezky ![]()
madi, kde v 4eském švýcarsku?
Ahoj holky. Přišla jsem si pro radu. Mám se příští měsíc vdávat, můj problém je ten že můj přítel mi včera večer hodil na postel katalog prej mám vybrat stavební cestu:) nechal to na mě protože on je na to prostě dřevo bylo by to jednoduché ale problém je vtom že máme 8 měsíční holčičku a oba chceme aby jela snáma v katalogu je vše sice krásně
jo dokážu si představit jak jsme někde u moře ale pro naší malou to není dobré letět k moři tak jsem se chtěla zeptat vás jestli nemáte neake tipy myslím tady v ČR do zahraničí se mi s malou nechce děkuji za radu