Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@boball píše:Škoda, syn v tom byl jak permoník. Do podzemí nám dali aspoň pláštěnku ve Slavonicích k těm gumákům.
Už ho nedávají, dostane jen gumovky a helmu s lampičkou.
@Russet píše: Škoda, syn v tom byl jak permoník. Do podzemí nám dali aspoň pláštěnku ve Slavonicích k těm gumákům.
Asi se staré oblečky roztrhaly a za nové se jim nechce utrácet.
Ještě prosím o tipy na restaurace a kavárny 🙏 Už jsem googlila, ale něčí osobní zkušenost je lepší. 😊
@Russet Naštěstí dcera je v poho, takové věci neřeší. Vždycky říká:”Však mě tu nikdo nezná.”😀
Nejsem mistni, ale nekolikrat jsme byli v restauraci Jelenka, co je primo na parkovisti a bylo to dobre. Davam si tam vzdy licka na vine a to je teda lahoda.
Rozhodne nejezdete na jidlo do Amenity resortu, holce tam prinesli kureci rizek z evdientne zkazeneho masa a ostatni jidla stala taky za starou belu..
A nějakou dobrou kavárnu? 🙂 Pokud tady teda je někdo zrovna odtud a fakt ví. Ono ty hodnocení na netu kolikrát moc pravdě neodpovídají.
Pokud plánujete návštěvu Českého Krumlova s dětmi, rozhodně doporučuji zavítat do místního muzea. Možná to na první pohled nezní jako typické místo pro rodinný výlet, ale věřte mi, že děti tam budou nadšené! Muzeum je plné interaktivních prvků a moderních audiovizuálních instalací, které jsou nejen poučné, ale i zábavné. Naše děti si užívaly hlavně různé projekce a možnost vyzkoušet si některé exponáty na vlastní kůži. A kromě toho se tam dozvědí něco o historii a kultuře města zábavnou formou. Návštěvu muzea tedy vřele doporučuji jako skvělý tip na rodinný program. A kdybyste chtěli malou ochutnávku, mám krátké video, které vám ukáže, co všechno tam na vás čeká - https://www.quixland.cz/…sky-krumlov/