Kam s dětmi v Českém Krumlově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
7.8.23 18:47
@Havlova píše:
Nudáá. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
7.8.23 18:52

Jídelna Krumlov, levné, prý dobré. Tovární 132.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.8.23 19:00
@boball píše:
Už ho nedávají, dostane jen gumovky a helmu s lampičkou.
Škoda, syn v tom byl jak permoník. Do podzemí nám dali aspoň pláštěnku ve Slavonicích k těm gumákům.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
7.8.23 19:20
@Russet píše: Škoda, syn v tom byl jak permoník. Do podzemí nám dali aspoň pláštěnku ve Slavonicích k těm gumákům.

Asi se staré oblečky roztrhaly a za nové se jim nechce utrácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.8.23 19:42

@aiwwa Díky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.8.23 19:47

Ještě prosím o tipy na restaurace a kavárny 🙏 Už jsem googlila, ale něčí osobní zkušenost je lepší. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.8.23 19:50

@Russet Naštěstí dcera je v poho, takové věci neřeší. Vždycky říká:”Však mě tu nikdo nezná.”😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22732
7.8.23 20:12

Nejsem mistni, ale nekolikrat jsme byli v restauraci Jelenka, co je primo na parkovisti a bylo to dobre. Davam si tam vzdy licka na vine a to je teda lahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
7.8.23 20:22

@Oriseka To zní dobře 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
7.8.23 20:27

Rozhodne nejezdete na jidlo do Amenity resortu, holce tam prinesli kureci rizek z evdientne zkazeneho masa a ostatni jidla stala taky za starou belu..

• Citovat
  • Upravit
1316
8.8.23 14:03

A nějakou dobrou kavárnu? 🙂 Pokud tady teda je někdo zrovna odtud a fakt ví. Ono ty hodnocení na netu kolikrát moc pravdě neodpovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.24 18:38

re:

Pokud plánujete návštěvu Českého Krumlova s dětmi, rozhodně doporučuji zavítat do místního muzea. Možná to na první pohled nezní jako typické místo pro rodinný výlet, ale věřte mi, že děti tam budou nadšené! Muzeum je plné interaktivních prvků a moderních audiovizuálních instalací, které jsou nejen poučné, ale i zábavné. Naše děti si užívaly hlavně různé projekce a možnost vyzkoušet si některé exponáty na vlastní kůži. A kromě toho se tam dozvědí něco o historii a kultuře města zábavnou formou. Návštěvu muzea tedy vřele doporučuji jako skvělý tip na rodinný program. A kdybyste chtěli malou ochutnávku, mám krátké video, které vám ukáže, co všechno tam na vás čeká - https://www.quixland.cz/…sky-krumlov/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí