Kam s futry a dveřmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
26.7.16 20:31

Je to by slo nechces mi je vyfotit? tedy jestli to jsou 80 leva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 20:32

Itace] @pannda píše:
Dneska uz nemusíš ani futra bourat, aby jsi mela oblozky na ne a nové dvere. Naše firma by ti to vse za nejaky poplatek odvezla.. To ti nenabídli?

Příspěvek upraven 26.07.16 v 20:24

Ja puvodne chtela oblozky, ale tohle je nejaky stary typ futer, ktery oblozit nejde, ostatni, co mam ano, jen tyhle ne.
Nemela jsem tady zadnou firmu, byl to jen chlapek, co vymontoval a zacistil.

• Citovat
  • Upravit
23081
26.7.16 21:26
@AndelaCerna píše:
@Xiraxinek nechapu proc se vsichni museji chovat jako cunata kdyz existuje 10 jinych normalnich reseni, jednou tam budou futra, uvidi to zbytek, tak vyhodi dalsi bordel, protoze,,jini,, to tam taky vyhodili ne?

Tak zakl moc možností očividně nemá, kdyby ano, tak nezakládá diskuzi… Ano, souhlasím v tom, že u konťasů to je kolikrát masakr, co tam je k vidění, fakt jo… Ale zrovna futra si myslím nejsou takový problém… Víc mě zvedá kufr, když nějaký prase nechá válet pytle s odpadky všude kolem, vysype se to a těžká pohoda… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
27.7.16 10:02
@Anonymní píše:
Remeslnik se k tomu nemel, prisel jen vybourat a vyzdit, nebyla to firma :(

Já jsem teď měla doma topenáře a ti mi řekli, že suť neodvezou. Ale věděla jsem to rovnou a ve Tvém případě bych tedy neočekávala, že to řemeslník odveze. Ale já už jsem vyškolená :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný