Kam s futry a dveřmi?

733
26.7.16 19:47

Kam s futry a dvermi?

Tak jsem nechala vybourat stara zelezna futra v panelaku a necham udelat nove dvere. Udelal mi to nejaky remeslnik na doporuceni. Nejak mi ale nedoslo, ze budu muset ta futra nekam vyhodit :zed:
Jsem bez auta, bez chlapa a mam oprena dvoje zelezna futra a jedny dvere v chodbe panelaku, cekam, kdy nekdo zazvoni, aby mi vynadal :D
Kam s tim? Musim pockat, az bude nekdy pristaveny takovy ten kontejner a zatim to " nekde " mit ulozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.7.16 19:52

Železné futra k pudlici ( popelnici) to rád nějaký bezďák odveze až do sběrny, dveře to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962

A soused ci nejaci pribuzni, kamosky pritel s vetsim autem by ti to neodvezli za nejakou almuznu? nejlepe do sberneho dvora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013

Napadá mě nějaký sociál, co někde v okolí sbírá haraburdí do sběru, ten by za ně asi byl moc rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 19:57

Mne taky napadl bezdak, ale smi se to, jen tak oprit k popelnici? :think:

• Citovat
  • Upravit
26.7.16 19:57
@araw píše:
Napadá mě nějaký sociál, co někde v okolí sbírá haraburdí do sběru, ten by za ně asi byl moc rád :mrgreen:

Právě, snést alespoň výtahem k popelnici, hned se po tomto šrotu zapráší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 20:00

Tak rikate nalozit na zada a udelat u popelnic zelezne zatisi, jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.7.16 20:02
@Anonymní píše:
Tak rikate nalozit na zada a udelat u popelnic zelezne zatisi, jo? :mrgreen:

Věř mi, že to do 5 minut bude pryč. Mě chlap pomáhal donést k pudlici starý rotoped, a dali jsme ho tak, ať můžeme kouknout z okna, jestli je už pryč. Došli jsme domů do 3 patra, kukáme z okna a ta potvora už tam nebyla :mrgreen: To někdo stihl během minuty vzít do sběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
26.7.16 20:02

To nemyslite vazne hazet to nekam k popelnicim ne? Takhle si tam ty socialy prave natahnete a za tyden tu budete psat diskuze o tom, co s bezdakama kolem baraku :zed: mohla si rict tomu remeslnikovi at to odveze a dat mu 2kila do kapsy seriozni firmy to odvazi i gratis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 20:06

Remeslnik se k tomu nemel, prisel jen vybourat a vyzdit, nebyla to firma :(

• Citovat
  • Upravit
23081
26.7.16 20:07

@AndelaCerna Děláš jak kdyby bydlela zakl ve stejném domě jako Ty :zed: Že mohla říct řemeslníkovi je sice hezké, ale očividně neodvezl, takže futra má doma a nějaký bezdomovec to zaručeně ocení a bude to fuč dřív než se zakl rozkouká… Si jako myslíš, že bezd odtáhne futra a bude si automaticky myslet, že další den tam budou zevlovat další, jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
26.7.16 20:15

Odkud jsi, zrovna schanim panelakove dvere :mrgreen: a nemuzem sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.7.16 20:22

Dneska uz nemusíš ani futra bourat, aby jsi mela oblozky na ne a nové dvere. Naše firma by ti to vse za nejaky poplatek odvezla.. To ti nenabídli?

Příspěvek upraven 26.07.16 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
26.7.16 20:24

@Xiraxinek nechapu proc se vsichni museji chovat jako cunata kdyz existuje 10 jinych normalnich reseni, jednou tam budou futra, uvidi to zbytek, tak vyhodi dalsi bordel, protoze,,jini,, to tam taky vyhodili ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 20:27
@cicmud píše:
Odkud jsi, zrovna schanim panelakove dvere :mrgreen: a nemuzem sehnat
:mrgreen: :mrgreen: Praha
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...