Kam stáhnout fotky?

9452
25.7.14 18:40

Kam stahnout fotky?

Ahoj. Potrebuju nekde stahnout, ulozit fotky…Nevim kam.Mam plno fotek v tabletu a v mobilu.Vim ze se daji fotky vypalit na CD ci flasku, ale jde to i jinam? Chci aby fotky dlouho vydrzely neposkozene. Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
25.7.14 18:44

@superma tak já je mám na externím HDD…nebo potom jedině na nějaké online uložiště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.7.14 18:54

@Teruna000 Ja chci aby se s tim dalo jit fotky vyvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
25.7.14 18:54

Já mám fotky na svým profilu na google plus, mám tam všechny neveřejné, ale jsou tam bezpečně uložené a v pořádku - nejstarší už 6 let (tehdy to bylo picassa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
25.7.14 18:55

@superma tak flashku s větší pamětí, ale ty jsou dost drahé… nebo nechat vyvolat fotky online…dělám to běžně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 18:56

Nejlépe ze všeho nechat vytisknout a uložit do šuplíku :mrgreen: :mrgreen: Takhle jsi to nemyslela, ale to je ta největší jistota, že o ně nepřijdeš. Potom se přikláním k vypálení na CD, v pc, extením disku, mobilu nebo tabletu nemáš jistotu pořádně žádnou - něco se pokazí a fotky jsou nenávratně fuč :nevim: (vlastní zkušenost :( ) Jak píšeš, můžou být ještě na flashce, ale je to strašně nestálé. Prozatím si to můžeš někam uložit, ale až bude někde nějaká zlevněná akce, doporučuji nechat vyvolat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 18:57
@Teruna000 píše:
@superma tak flashku s větší pamětí, ale ty jsou dost drahé… nebo nechat vyvolat fotky online…dělám to běžně
:palec: Dobrý nápad :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
25.7.14 19:02

@Petule030 Upřímně i to vypálení na CD je značně nespolehlivé, možná ještě horší než ten disk (pokud ten disk leží odpojený v šuplíku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
25.7.14 19:05

@superma A jinak já tedy používám čtyřjkombinaci - noťas, vypalené na DVD, externí disk a druhý disk, který připojuju tak jednou za půl roku na dokopírování fotek a jinak leží v šupleti. A ještě je dobré jednu z těch věcí nemít doma, ale jinde a čas od času zkontrolovat čitelnost dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 19:11

@j.a.n.i1 Nemyslím si :think: Teda jasně, pokud bude ležet tam a tam, tak možná, ale já vidím na cd jen poškrábání nebo zlomení. Jednou někomu doma nejspíš spadl disk a bylo po všem, co na něm bylo. Dlouholeté fotky nikde nebyly zálohované (naše blbost), takže zrovna víc sympatizuji s cd :nevim: Ale každý podle svého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.7.14 19:14

@Teruna000 Vyvolat fotky online? Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.7.14 19:15

@Petule030 cd nemají moc dlouhou životnost. Po nějaké době přestanou být data čitelná. Pro mě je nejlepší kombinace externí disk a online úložiště.
Fotky nechávám dělat online.

• Citovat
  • Upravit
2418
25.7.14 19:17

@superma nabízí to fotolab, dm atd. normálně přes prohlížeč nahraješ fotky, které chceš vyvolat, zvolíš si jestli je chceš poslat poštou nebo si je vyzvedneš a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
25.7.14 19:18
@j.a.n.i1 píše:
@superma A jinak já tedy používám čtyřjkombinaci - noťas, vypalené na DVD, externí disk a druhý disk, který připojuju tak jednou za půl roku na dokopírování fotek a jinak leží v šupleti. A ještě je dobré jednu z těch věcí nemít doma, ale jinde a čas od času zkontrolovat čitelnost dat.

Tak to je snad 100% pojistka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
25.7.14 19:26

Dropbox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...