Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
prosím k tipy, kam s dětmi tohoto věku. Máme na prázdninách synovce (15) a chtěli bysme někam vyrazit, kde se zabavi všichni. S malými jsme jezdili do Bruna, Bonga, ale pro 15ti leteho to už asi uplne nebude, co? ![]()
Na jedné ulici a neřeknu vám na které, ale mohla bych to zjistit, mají kočičí kavárnu a vedle virtuální realitu. Tak malého tam a velkého tam ![]()
@ProfZav a zabavím tam i 2letou? Na webu psali něco ve smyslu, že malé děti tam vyžití nemají ![]()
Kočičí kavárna moc ideální pro malé děti není. Jsou tam i pravidla pro pobyt dětí. Na vlastní oči jsem viděla proč ![]()
@Cassiopea10 píše:
Kočičí kavárna moc ideální pro malé děti není. Jsou tam i pravidla pro pobyt dětí. Na vlastní oči jsem viděla proč
To vím, ale já měla děti klidné, tam nebyl problém. Dítě s ADHD bych tam asi nepouštěla ![]()
No, to „naše“ je taky vcelku klidné, ale v kavárně jsme ho museli hodně usměrňovat.
Zoo, obora Holedná, výlet lodí po přehradě a hrad Veveří? Procházka kolem Mariánských rybníků? Hvězdárna? Vida? Jump centrum. Moravský kras? Lanový park zase nezvládne ten dvouletý… Hrad Pernštejn? Tam snad mají mít nějakou zábavnou stezku pro děti.