Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My cizinu ten první rok odmítli ze dvou důvodů. Jednak se mi nechtělo pro párměsíčně dělat pas nebo občanku, když za pár měsíců stejně bude vypadat jinak a fotka by měla být aktuální. A druhak jako správná prvomatka trnu, kdykoliv třeba trochu stoupne teplota. Teď mezi svátkama měla zcela bez příčiny tři dny teplot, vyvrcholilo to čtyřicítkou a už jsem letěla k doktorce, která nás poslala k další na kontroly (a to už je jí 10 měsíců)… no ač jazykově vybavená a bez pojištění necestující, tohle bych v cizině fakt absolvovat nechtěla
Ale každý je odvážný jinak, rozhodně si nemyslím, že by jim cizina sama o sobě uškodila ![]()
Jee, tolik reakcí jsem ani nečekala. všem děkuji ![]()
chata někde na Šumavě nás taky napadla.. sbalit více lidí, rodinu a s malou si užít… jen moji rodiče se na to moc netvářili, trošku mě to rozmlouvali kvůli malé (že je na to malá a tak…) tak jsem ráda, že nemají pravdu..
![]()
Lednici a Valticích jsem dneska manželovi taky říkala… právě se mě moc líbí ten areál… takže to asi zrealizujeme.. ![]()
@vera122 pokud jste to ještě nezkoušeli, tak v Mikulově je nádherný zatopený lom, doporučuju se tam zajít podívat ![]()