Kam v létě na dovolenou se 4měsíční holčičkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69118
8.1.13 17:46

My cizinu ten první rok odmítli ze dvou důvodů. Jednak se mi nechtělo pro párměsíčně dělat pas nebo občanku, když za pár měsíců stejně bude vypadat jinak a fotka by měla být aktuální. A druhak jako správná prvomatka trnu, kdykoliv třeba trochu stoupne teplota. Teď mezi svátkama měla zcela bez příčiny tři dny teplot, vyvrcholilo to čtyřicítkou a už jsem letěla k doktorce, která nás poslala k další na kontroly (a to už je jí 10 měsíců)… no ač jazykově vybavená a bez pojištění necestující, tohle bych v cizině fakt absolvovat nechtěla :) Ale každý je odvážný jinak, rozhodně si nemyslím, že by jim cizina sama o sobě uškodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.13 18:36

Jee, tolik reakcí jsem ani nečekala. všem děkuji :)
chata někde na Šumavě nás taky napadla.. sbalit více lidí, rodinu a s malou si užít… jen moji rodiče se na to moc netvářili, trošku mě to rozmlouvali kvůli malé (že je na to malá a tak…) tak jsem ráda, že nemají pravdu.. :lol: :lol:
Lednici a Valticích jsem dneska manželovi taky říkala… právě se mě moc líbí ten areál… takže to asi zrealizujeme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
5.3.13 08:50

@vera122 pokud jste to ještě nezkoušeli, tak v Mikulově je nádherný zatopený lom, doporučuju se tam zajít podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí