Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s tímto autem? Ted jsme ho koupili, budu v něm jezdit převážně já, ale je to koráb a mám strašný strach z parkování. Myslím, že to nezvládnu. Nebo jde o zvyk? Zádní okno je strasne malé. Má to zvukové parkovací senzory, ale s těma jeste nemam zkušenost… díky ![]()
Máme ford mondeo kombi, velikostne podobný a s parkováním problém nemám vůbec žádný. Jsou tam taky senzory, ale odhad mám i na druhým autě, který je nemá. Je to o zvyku, já na to, že jsem baba, se nasukuju i tam, kde by můj kolikrát projel, protože se najíždí na 10×. Neboj, je to o zvyku.
V klidu, naučíš se velmi rychle díky těm senzorům. Jde jen o zvyk… Já přešla z golfa na peugeot 407 v kombiku, to je snad o 2 metry delší.. strach jako blázen, nikdy jsem to ani neťukla.. fakt jen zvyk.. ![]()
Určitě je to o zvyku a pokud nemáš všeobecně problém s parkováním, tak to bude v pohodě ![]()
P. S. pokud někdo nezaparkuje ani s prckem tak ono i senzory mu nepomohou ![]()
Taky jsme měli ve výběru Insignii, ale skončili jsme u Mondea kombi, obě jsou to velká auta. Já docela dost spoléhám na senzory a je to paráda, jen pozor na to, aby nebyly zablácené, někdy to blbne i při hustém dešti nebo sněžení.
Diky holky. A ty senzory mate jen zvukovy nebo i je videt nahled na obrazovce. Ja jeste ani nevim, jak to tam mam ja.Budu se se vsim teprve seznamovat, ale myslim, ze jen zvukovy.
Já mám teda Forda Focuse v kombíku a mám taky zvukový senzory a parkuje se mi super. Když jsem udělala autoškolu, tak to bylo moje první vštší auto v kterým jsem seděla a pohoda…pokuď máš strach, tak si okoukej při jak=é vzdálenosti je jaký akustický signál… mě už teda vyloženě táhle píská, když mám ještě půl metru místa
je to fakt o zvyku a věř mi…zvykneš si rychle a ráda ![]()
Tééda tohle auto závidim, já ho nikdy mít nebudu ale jen co ho vidim jsem v extázi, a jde o zvyk, taky jsem přešla z alfy co je velká jako golf na astru v kombíku